.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

спирала на "oriflame"

някои знае ли дали спирала на "орифлеим" от новия каталог,намира6та се на 3-тата страница(Wonder lash maskara,намалена от 12,90 на 7,90) е хубава???

Guest
    mn e hubava nqma da sajelqva6,ako si ot vt moga da ti qpora4am

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аз съм дистрибутор на Орифлейми мога да ти кажа,че много жени си я поръчват. Аз мисля да си я поръчам,щом другите толкова я харесват сигурно има защо
    няма любов

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    И аз съм дистрибутор,това е новият БУМ!Скоро ще започнат и реклами по НТВ поради големият успех и високите продажби.Няма да съжеляваш
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    в мислите му
    Не искам да обидя дистрибуторите, но... Едва ли е тооолкова добра... вземи си Мастърпийс и приключи въпроса.. поне не се налага да я въртиш

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Супер фен
    Град
    в момента ако си вземе новата спирала на Орифлейм ще и излезне много по-евтино от Мастърпийс според мен,защото Орифлеймската спирала е съвсем нова и е на промоция
    няма любов

Guest
    v septemvriiskia katalog na oriflame li q ima tazi spirala?

Град
    в мислите му
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    в момента ако си вземе новата спирала на Орифлейм ще и излезне много по-евтино от Мастърпийс според мен,защото Орифлеймската спирала е съвсем нова и е на промоция
    Да, но едва ли качеството, ще е тооолкова добро... Но нека я опита, права си, щото аз говоря на изуст... изказвам си предположенията

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Като сте почнали с предположенията ще дам и аз едно...Значи много често с приятелките и съученичките ми сме обсъждали, че спиралите на Oriflame са пълен боклук и от там си мисля, че и тази няма да е много по-различна...Ама ддз пробвай и кажи ефекта

sled 2 dni 6te pristigne i 6te kaja kakuf e efekta
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Град
    В Мъглите На Авалон
    Аз си поръчах тази дето е 3,50 най-обикновената и да ви кажа съм по-доволна, отколкото от Мейбълин-ите например. Но едва ли е по-добра от Мастерпийса. Тези от Макс фактор са просто страхотни всичките им продукти

Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    sled 2 dni 6te pristigne i 6te kaja kakuf e efekta
    Oki.6te 4akame

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Като сте почнали с предположенията ще дам и аз едно...Значи много често с приятелките и съученичките ми сме обсъждали, че спиралите на Oriflame са пълен боклук и от там си мисля, че и тази няма да е много по-различна...Ама ддз пробвай и кажи ефекта
    за всеки си е различно,аз примерно щом хваля нещо съм го изпробвала,не говоря наизуст. съжалявам за твоите съученички. моите примерно от опит са установили,че нещата на Ейвън колкото са по-евтини толкова са по-нетрайни и некачествени. затова повечето от тях предпочитат Орифлеймските продукти, но пак казвам: за всеки си е различно
    няма любов

Обсъждали сме, че спиралите на Oriflame не са хубави, на база на това, че сме ги изпозвали.Ако не ги бяхме използвали нямаше как да кажем нещо добро или лошо за тях.Моята спирала на Oriflame сигурно я имам от началото на годината и седи почти нова.

gencheto
    Guest
    az sa6to sam distributor na oriflame i 4estno da si kaja spiralite na oriflame ne mi dopadat,no zaradi BUM-a deto vdigna tazi spirala re6ih da si q vzema.ve4e q polu4ih i moga da kaja 4e tova e nai dobrata spirala koqto nqkoga sam polzvala =D> ,a i navsi4koto otgore zabravete za slepenite migli.spiralata prosto e savar6ena.nqma da sajalqvate ako si q zakupite \/

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gencheto
    a i navsi4koto otgore zabravete za slepenite migli.
    Да бе, аз все забравям за тях.И Masterpiese ми ги слепва, и Лореал и сичко

Guest
    еми аз преди си бях взела на Oriflame ама нещо... абе не ми допадна, а сега съм с на Max Factor - 2000 калории. Много е яка. Ползвала съм и на Лореал и също съм доволна

Guest
    az predpo4itam oriflame pred avon 6toto na avon sa im kancerogenni produktite (toest mogat da pri4inqt rak) taka 4e ... 6te si kupq wonderlash

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от morgana
    Аз си поръчах тази дето е 3,50 най-обикновената и да ви кажа съм по-доволна, отколкото от Мейбълин-ите например. Но едва ли е по-добра от Мастерпийса. Тези от Макс фактор са просто страхотни всичките им продукти
    Аааа недей така аз пък съм мн доволна от Maybeline-VOLUM'Express

Град
    :))
    И аз съм дистрибутор на Oriflame. При мен тази спирала се поръчва доста и от личното ми ползване съм доволна от нея. Но все пак всеки има различен вкус. На някой им харесва, на други - не.
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

Ауууу искам и аз каталог Моля Ви..... няма ли онлине някаде в интеренет???????Искам и аз да вида...А и да кажа по-добре Oriflame отколкото Avon...по-скъпо е,но мисля,че стоката им е по-добра

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ауууу искам и аз каталог Моля Ви..... няма ли онлине някаде в интеренет???????Искам и аз да вида...А и да кажа по-добре Oriflame отколкото Avon...по-скъпо е,но мисля,че стоката им е по-добра
    http://www.oriflame.bg/index.jhtml Ето мила заповядай!!!

Супер фен
    Град
    аз съв дистрибутор на Орифлейм,но все пак пробвах спиралата преди да си я поръчам и мога да кажа,че ми направи ненормални миглите,надявам се при всички да има такъв ефект
    няма любов

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Аз също си я поръчах и съм много доволна,но според мен в важно и как се нанася спиралата.В някои от горните постове е сложен сайта на Орифлейм и там са дадени оказания как да се нанасят спиралите.Прочетете го,едва ли ще е излишно на някого
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си