- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красотата
Neka sprem tezi koito ni nari4at prosto suetnici !!! Neka dokajem 4e krasotata e ne6to mnogo vajno !!!
Aide {{}} i love you all !!!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
докато мама и тате дават ще се суетиш. после като те налегнат работа, мъж, деца, проблеми ще спреш да се суетиш. споко. ама едва ли мама и тате ще спрат да дават някога де![]()
и аз съм "ЗА" , ама някой ......... направо прекаляват ...![]()
e da taka e nqkoi prekalqvatПървоначално написано от sanchez
no puk ne e hubavo momi4eta da sa nqkfi murli
podkrepqm vi vsi4ki
![]()
По-добре мърла отколкото курвичка с гладка коса и грим![]()
Красотата ми е важна за самата мен. Но не е само тя.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Всяко нещо е хубаво, когато не се прекалява с него. И аз харесвам момичета, които се поддържат, но прекалената суета супер много ме дразни.
За момичета трябва да се подържат друг е въпроса да се превръща в мания
glasuvah ZA
4e moqta kosa ne e gladka,a si e kadreva i ne prekalqvam s frima...NIKOGA.....kvo,kurva li sam???Ne moje6 da govori6 za nqkoi,koito ne poznava6Първоначално написано от К Р А С А В И Ц А
Momi4etata ot foruma sa pravi-poddrarjai se,ama ne prekalqvai
![]()
аз съм ЗА, но в мярка.Защото има и такива хора който направо се втелясват в това.
Кадрева, а? Аз пък се кефя на момичета, които са поддържани, но и грамотни.Първоначално написано от CuRly Doll
Първоначално написано от CuRly Doll
`Death`Whore``
Nqma povod da se zaqjda6 vseki barka,dori i ti !!!
Това не е грешка от бързане. А и аз си признавам, когато бъркам.
a az pak povtarqm 4e vseki moje da sgre6i!!!
разбира се,че не е хубаво.Нормално е да се поддържаш,но не и да прекаляваш.Едва ли има две мнения по въпроса.Първоначално написано от barbie__girl
Е мислите ли,че тези,които очевидно прекаляват го осъзнават?Мн ясно че не!На думи иначе никои не прекалява,но когато 1 момиче е свикнало да се клепа за него тва си е нормално!
osaznavat go i o6te kak,ne moje6 da se nagrimira6 kato maimuna i da ne go osaznava6....pone az taka mislq
![]()
Just haters make me famous! εĭз
e da taka si e ,ama vse pak 4ovek trqbva da se griji za sebe si,makar 4e nqkoi prekalqvat naistina mnogo i za tqh e vajno samo tova kak izglejdat(ima mn drugi ne6ta predi krasotata) no vse pak krasotata e vajnaaaaaaaaaaaaa
Ами определено знам кои са курвичките тука
barbie__girl
CuRly Doll
а щото се гримират и са СУЕТНИЦИ
![]()
ee vij sq...znam 4e sam ku4ka,ama kurvai to samo 6toto se grimiram
![]()
.....lele ti si mnogo zleeee......4e to mai polovinata ot foruma sa kurvi po tva tvoe izkazvane
![]()
Just haters make me famous! εĭз
К Р А С А В И Ц А
ako obi4a6 zemi malko se obrazovay za da razbere6 kakvo se nari4a grija za sebe si !!!!!!
Ако само седи6 пред огледалото и се контиш...съм против![]()