.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Кристи
    Guest

Помощ:Тема Автомобили

Значи,много често,когато излизаме с моя приятел идват още няколко негови приятели и в повечето случай си говорят за коли...До такава степен,че на мене ми става супер тъпо,че нищо не разбирам,а искам да се включвам в разговорите но уви...
    Ето сега да речеме някой може ли да ми каже какво точно представлява Мини Купър...Или пък като кажат пълна инжекция или нещо от сорта кво значи (Нешо с бензина ли ?!)
    умирам си направо... От тези конски сили също грам не чаткам

Guest
    Ами да ти кажа гадно се получава... Мини Купър е една грозна малка кола (на мен всички нови ми се виждат грозни, все едно ги е нарисувал петокласник), пътърси в Гугъл. Голф е за тежкарчетата. Кво да ти кажа - НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ само за да угодиш на гаджето ти и приятелите му. Не прави тази грешка, ще съжаляваш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Голф е за тежкарчетата.
    /me изпада от стола от смях.

Опитай се да подхванеш някоя друга тема,за която ще можете да говорите всички или ги помоли да ти обяснят някои неща за колите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Кво да ти кажа - НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ само за да угодиш на гаджето ти и приятелите му. Не прави тази грешка, ще съжаляваш.
    е тя няма да се променя, просто ще стане по-веща относно колите... к'во му е лошото да знаеш и да разбираш др-те за к'во си говорят?

обаче верно е мн гадно да имаш гадже деееето сааамо за коли говори и се обръща след всяка по-лъскава ламарина възкликвайки: "Скиии'й к'ви джанти има тая" иии не знам си колко цолови гуми тъпа история... да ревнуваш от коли...

ако не са чак толкова зле тез' твойте приятели... отваряй разни форуми, вземи си вестници за коли, ограмоти се малко, няма да е в твой минус... може даже да им направиш добро впечатление...

аз имам един приятел дето е луд фен на Мерцедес иии предимно за това говори, и покрай него щЪ-не щЪ започнах да поназнайвам туй-онуй... колко брошури на Мерцедес са ми минали през ръцееете... и какви ли не списааания... апфф... но какво да се прави.. пък и...абее, интересно е... като седнем на кафе не обсъждаме жени, а миналите покрай нас коли ( ) изтрщяла работа
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

remix 1912
    Guest
    mini kuparr e edna malka skapa kola i mai e anlgliiska toi trqbva da e novata versiq na mini ne e limuzina dvigatela oba4e ne e mnogo slab i bogatite macki si go kupuvat pove4e palna inzekciq ozna4ava napalno avtomatizirano kontrolirano ot komputar vpraskvane na gorivoto v dvigatelq ima polu unzekciq i obiknovenna 6taiga nare4ena karborator konski sili mo6tnosta na vigatelq ako si momi4e kvo se pritesnqva6

Точно защото си момиче тва че не разбираш не трябва да те притеснява.Когато си говорят и ти стане интересно просто ги п0итай кое какво означава едва ли ще ти се скарат или ще ти направят забележка.После като почнеш да ставаш и ти старстен маняк се обади да си лафиме щото не познавам момичета с който да мога да си говоря на тая тема
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Guest
    То и момче да си пак не е нужно да разбираш. Това с количките мислех, че свършва в детска възраст, ама някои хора явно не порастват.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    То и момче да си пак не е нужно да разбираш. Това с количките мислех, че свършва в детска възраст, ама някои хора явно не порастват.
    Чакай малко,тука не говорим за количките на ББураго и т.н. а за големи коли - Мини Купър-и и т.н. Има голяма разлика в това!
    А по темата:Помоли ги да ти обяснят кое какво означава! Толкова ли е трудно? :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си