- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Риханна - единствената и вечната
Какво мислите за Риана? Тя кефи Според мен тя е на гребена на вълната, а песните и не омръзват и са си чисти евъргриини. Честно да ви кажа, тя е втората Арета Франклин.
дрън, дрън, дръъъън...
хубаво пее дУвойчето, има сладки песнички..., но дотам...следващата Арета Франклин?Как ли пък не...
пз с "You make me feel like a natural woman"![]()
Тя е даже по-добра, защото поне е слаба и красива.
за певици или манекенки говоримПървоначално написано от Анонимко
![]()
Е все пак трябва да има някаква визия, нали?Първоначално написано от be_true
пс. Краставичке!![]()
Първоначално написано от Анонимко
ииии имам си прякор \
/
По-талантлива е Марая Кери!
Нищо лошо за Риана не съм казала, но "евъргрийни", "следващата Арета Франклин", как ли пък не
)
Марая коя? Абе, най-добрата е примата Глория! По това две мнения няма!
Преходни песни ... и едва ли ще се слушат след години.За външен вид не коментирам , когато стане манекенка ще я коментирам. Гласовите й данни не са нищо особенно и впечетляващоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от ArTanDra
![]()
Ами има една-две добри песни,но след месец-два вече никой няма да ги помни.И съм далеч от мнението,че е единствена и вечна ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
mi biva q,ama 4ak pak eeediiinstvenaaa-prekaleno e
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Е, сега! Външният вид е много важен, нали не само че пее, ами има и видео клипове и трябва да гледаме хубави хора. Но въпреки това звездата е една - и това е тя - примата Глория! По това две мнения няма!
мм не ме кефии..няква много лигава физиономия имаи песните й също не ми допадат.
Na men puk mn mi haresva,kakvo i e vsichkite i pesni sa mn hubavi i viziqta.Mn si e hubavka.I za men si e nomer 1![]()
Nashumqla e mnogo i sega e vurha na neinata kariera.. dali shte se zapazi tam ili shte padne burzo ne se znae.. dali predi da padne shte napravi neshto naistina mnogo dobro,za da se pomni vinagi.. pak ne se znae
Mnogo rano e da se kaje,che e vechna![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
не е лоша, но не е нищо особено...звезда еднодневка...не е новаторка, не е необикновена...просто в момента има нужда от нова певица...и се появява тя
ПП смешно е да я сравнявате с Арета Франклин и да я наричате велика в дена, в които е погребан 1 от "тенорите" Лучано Павароти
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Има интересни песни,но не е нищо специално. Намирам срашна прилика с Бионсе,така че едва ли е и неповторима.
Песничките и иначе са свежи,но омръзват бързо.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ще и мине и на нея времето \/
![]()
Не мисля, че след няколко месеца някой ще помни песните й, които са нашумяли в момента. Не ми харесват особено песните й, защото много бързо ми омръзват като ги слушам, затова не си правя повече това усилие. А като визия - не е зле, но може и по-добреБе все ми е тая..
![]()
You are broken, I can fix you...
Аз харесвам Rihanna има хубави песни но тази Umbrella ми е писнало от нея от начало я харесвах но после ми умръзна иначе новата и песен е много яка. \/
Мога д акажа само едно.. Специализира се в блеенето...![]()
![]()
Това любов ли е?!?
И тя ще отмине ... иначе песните й са хубави, но чак да е вечна или неповторима...