- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мразите да говорите?
За какво мразите да си говорите, когато излезете с някого, независимо за 1ви път или с приятел/ка.
ПЦ игри (пуке)
thefreak не та знам какъв си , ама като нямаш мнение можеш да мълчиш
Обикновенно зависи в какво настроение съм.Иначе не ми е особенно приятно да говоря за по-личната час кой( с кои),защо, колко и какво.Има един единствен човек с който говоря за баш личния си живот![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Не обичам да говоря за отделителната ми система, нито за отделителната система на някой друг (дори не знам защо сега го пиша тук..).
Също не обичам да ме разпитват за членовете на някои фракции кой какво казал за еди си кой и кой какво и как направил, щото накрая аз излизам виновната.![]()
Намразих го този футбол вече.
Говорете ми за тенесисти и тва е.![]()
Добро лафче може да се получи на почти всяка тема, стига човекът срещу теб да е точен.![]()
Не.
коли, мотори, футболизобщо не ме вълнуват тея теми и като излезна с някой запален фен след 5-10 мин се отегчавам...
Мразя да говоря за интригите на хората , кой какво казал , кой какво направил или пък кой кого харесвал. Мразя и да говоря за грешките в миналото си.
мразя да говоря за неща, оставени в миналото
За някои минали работи...за женски простотии...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хмм... за всичко обичам да говоряПредполагам, че най-обичам да се съберем и да почнем да обсъждаме проблеми и впечатления от сексуални изживявания
Най-готино ми е ... хаха
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
...... за музика![]()
минали събития..мои издънки...лични неща...мразя, когато някои почне да разправя какво и що са правили с гаджето му...такива работи
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз мразя и да ме питат кого познавам![]()
и за ниския ми ръст!Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Не си ниска от вчера, би трябвало да не ти пука вече. На мен доста хора даже ми казват да не засягам и се учудват, че не ми пука.Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
Само ще кажа,4е мого от моми4етата мразат да говорат за спорт ! Ина4е по принцип не оби4ам да говора за миналото ми !
МАЧОКА НА САПУН !
за стари грешки, кавги.. както и за моите възгледи, тъй като за обикновените хора, които следят само политиката от шоуто на слави трифонов съм нацист и т.н., и т.н.
та ми е омръзнало да обяснявам на неправилните хора неща, които така или иначе не могат да разберат
Не обичам да говоря за болести и за даскало![]()
![]()
Za nishto...priqtno mi e da govorq po vsqkakvi temi...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Коли, компютри, известни личности и музика. Направо тези теми ми омръзнаха вече, изчерпах ги.
за чувства и космии също много мразя да ме питат "какво ти е, защо мълчиш, изоставаш от групата и т.н." когато ми е тъпо/тъжно/депресирано далеч от мен!
за дрехи..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни