- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мразите да говорите?
За глупости.Мразя и да ми и разправят клюки,защото ми е през к*ра кой коя е е**л и т.н.Другите теми са ми интересни поне повечето.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
mrazq nqkoi da govori za formula 1, nqmam protiv sustezanieto, dosadni sa mi kato zapo4nat da si razpravqt abe na toq kolata mu lalala az sum za toq, ti 6to si za onq, 6e vidi6 edi koi si 6te spe4eli
kato zapo4nat izkliu4vam![]()
polojitelnoto oba4e e 4e ponau4ih malko sustezatelite![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Може би за минали работи най-вече..;/
Или за следващата сутрин; D...
Или за проблемите на който и да е.Поне не непрекъснато.Не обичам хора, които живеят за да занимават останалите с неволите си
За хора ,които не присъстват в момента.
За спорт от части.
За това от къде,видиш ли,идвало името ми?
Или защо съм замлъкнала 'така изведнъж' .Явно защото някой е подхванал тема от гореспоменатите...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
за себе си![]()
започнали няма спиране![]()
За мои грешки,които съм допуснала,за миналото си и други работи има,но сега не мога да се сетя.
<3 ^^
ми ,колкото и тъпо да звучи мразя да обсъждам гаджета с някой![]()
За грешките ми зда несподелена любов и такива
Мразя да говоря за комунизъм.
и азПървоначално написано от Бате Хитлер
Обичам да слушам какво говорят хората...но не и да се намесвам в разговорите им...Това е моят начин да кажа , че не обичам да говоря за каквото и да било....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Ако ме спипа някой в кофти настроение мразя да говоря за почти всичкоИначе де да знам и аз...в общи линии мразя да говоря за някой, който не ми е приятен, мразя да ми задават въпроси от рода на "Какво прави днес?" , "Къде ходи?" и тем подобни...
![]()
Мразя да говоря за бившето си гадже Емил![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя да обяснявам къде се намира квартала в който живея... и без това никой не се сеща къде се намира... мразя да говоря и за спорт, защото нищо не разбирам (всъщност мразя на мен да ми говорят за спорт, аз не говоря за спорт)... мразя да говоря за това къде съм била, с кого съм била и какво съм правила, особено пред майка си...
За даскало най-вече тва е в състояние да ми скапе всичкоПървоначално написано от I'm crazy
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Еммм, все си мисля, че със всеки е различно, но не обичам да обсъждам еди-кой-си със сульо и пульо. Е, със по-близките ми приятели няма теми, на които да избягваме да говорим.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Za k1rvi6ta i ujasi.![]()
Много мразя да говоря с майка ми за любов,гаджета,секс и такива мити работи.![]()
![]()
![]()
А иначе с фр мога да говоря за сичкоооо
Мразя да говоря за шкембе чорба![]()
за нащо което не ме интересува![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За пари мразя да говоря,за дрехи,за хора,които не познавам,за проблеми,за скандали,абе за доста неща..![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
игри, коли, компютри, футбол.. абеее, все неща, от които ама въобще не разбирам![]()
Собственост на Canis_Dirus
По принцип за неща, от които си нямам никакво понятие. Но друг е въпросът, че ако някой си направи труда да ми обясни това онова за тези неща - ще може да разговаряме и на тази тема.
Za komputurni igri. Kato mi se iztursi nqkoi geek nasreshta umiram!
Ayudame olvidarte si te vas!