- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мразите да говорите?
nai-ve4e za li4niq si jivot i da davam podrobnosti otnosno otno6eniqta mi s gageto-eitva me iznervq![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мразя да говоря за миналите си връзки.Също за даскало болести и проблеми особено семейни и лични
За Левски и ЦСКА, защото ако мерна след тоя разговор някой фен на ЦСКА го убивам с обстрел от думи.
Първоначално написано от o.c.
![]()
Мен няма да ме пипнеш, налиПървоначално написано от o.c.
нищо, че съм цска-рче
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от o.c.
Внимавай,да не ти разждясат стреличките за словестен обстрел.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
за скайп и закръглени момчета .. особено с госпожицата тукПървоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
Повярвай,на мен ми е още по-неприятно да говоря за скайп.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Вчера в маршрутката,срещнах един познат,който ме попита защо не му пиша в скайп,и трябваше елегантно да сменя темата,защото бях под тежестта на провокативния му въпрос,нямаше как да сляза от маршрутката и да избягам..
Аз мразя като говоря с някой той да се съгласява с всичко каквото кажа,или пък точно обратното.
Вчера излезнах с една бивша съученичка,която винаги е на противоположно мнение от моето,и като почнем да спорим,точно в момента в който я забивам и трябва да признае,че аз съм права,ми казва че съм странна и че трябва да се променя..![]()
Мразя и да говоря за екзистенциални неща.
Както и за музика и филми.
Мразя някой да ми разказва за любовния си живот и за мимолетните си връзки,но обичам аз да го правя .![]()
Но най-много се дразня,някой като почне да се самосъжалява,и да очаква от мен,да му противореча,и да казвам колко е прекрасен.В такива случаи мълча.![]()
Dwight D. Eisenhower
^ я кажи по-добре за какво обичаш да говориш![]()
за носовеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Взе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от OtherDimension
...
обичаш да разказваш за личния си живот...за какво друго?![]()
За свирки и обувки-за 5 години в женски клас доста научих.![]()
Имам толкова знания и теория в главата,че съм изцяло компетентна да споря на тези теми.![]()
Dwight D. Eisenhower
обиждаш ме.Първоначално написано от _SL_
![]()
междудругото много обичам да казвам колко много харесвам хората и да им правя комплименти. :P
вас тримата,например,много ви харесвам.
малко тафтолофия,но ще обвиня времето за нея,ние може да виним времето за всичко..то е универсално оправдание.
Dwight D. Eisenhower
Za problemite si, za problemite kato cqlo, za li4niq si jivot, za drugite hora(vsi4ko ot klukarskiq janr), za ne6tata, koito ne me interesuvat, mrazq da se hvalq(prosto ne go pravq), da se oplakvam, za daskalo, za prostotiqta, awe , tva e.
зааааааащооооооооооооооо??Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не знам въобще защо те питам, ноо...аз не съм от "тримата" , налиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
не, Деси етноса
тя имаше предвид : тя, нейна милост и RAWRR![]()
Защото темата за носовете е много повърхностна и посредствена,и ако си си изградил такова впечатление за мен е жалко..Първоначално написано от _SL_
Единсвеният път в който си позволих да говоря по-обстойно на тази тема беше когато някъв муден тип се опита да ми каже,че носа ми е крив и грозен,което е напълно грешно.
Когато ме обиждат,аз не отстъпвам,така че нямаше как да се примиря с нападката му,затова изписах толкова мнгоо неща относно носа си..
Пък и носовете у хората много ме привличат.Втората най-привлекателна част у момичетата и момчетата,след мозъка.
Но,ако си мислиш,че с темата за носовете си изчерпвам дар словото е обидно..
@Desi_etnies - и ти влизаш във великолепната тройка
:P
Dwight D. Eisenhower
Брейй...ххПървоначално написано от RAWRRR
Еми..радвам се
![]()
на мен носът ти ми харесва
![]()
![]()
абе кви сте тука всичкитене можете да разберете кога се шегува човек
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
разбрах те,дарлин.Първоначално написано от _SL_
просто си чеша езика.
Dwight D. Eisenhower
т.е. пръстите![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
zavisi ot situaciqta ako sym se sybrala da si napraq veseloto neqma da mi se govori za problemi naprimer i obratnoto de :P:P:P
Не оби4ам да говоря за спорт.. Нищо не отбирам от спорт и се 4увствам тъпа
![]()
Робинята на Quench
Mrazq fr mi da govorqt za 4564789 na tema "emo", "emo posers"... A i 1 fr non-stop mi razpravq6e za koleloto mu phhhhh
I hate ppl who judge ppl before they know them.