- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обръснах си триъгълника
Реших се и хванах една самобръсначка.За първи път се бръснех там.Почнах наред,малко ме поболваше , но продължих.След малко станах на точки и от тях излише капчици кръв.Започна да ме и сърби оная работа.На какво се дължи това?Впрочем никога няма да си я бръсна.Страх ме е!![]()
ima6 sup problem pi4 i nqma re6enie ...... IQ-to ti suvpada s vuzrasta .. jalko![]()
Shtok govori za triugalnik trqq da e momiche..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
От кога пичовете имат триъгълнициПървоначално написано от asdasdasdasdasdasd
![]()
![]()
![]()
Любовта няма граници .. :>
занам и аз наскоро ходих на кола маска и се слу4и същото.не се безпокой 6те ти мине :P :P :P :P :P :P
Първоначално написано от BaByLisS
ахахахахахахха![]()
Първоначално написано от Exoras
смех а пък към темата мисля че е нормално но не съм сигорна
OnLy God CaN Judge Me !
ахх да не си използвала някое скапано бигче![]()
за да ти мине намажи се с крем.Здраве е хубав.Може да сложиш и малко лед.Ще ти мине след време.За в бъдеще ходи на козметик а ако искаш обезкосмяване в домашни условия идползвай лентички,крем...
Също така не се къпи след обезкосмяване!Можеш чак на следващия ден
явно ти е много нежна кожата и затова става така,но може ди с времето кожата ти ще свикне![]()
Мерси за отговорите!И онзи ''умник'',който ме нарече пич да знае, че съм женска!Той ако е обърнал резбата може и да има триъгълник.
Ми тогава от кога женските имат членПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
abe mila i pri men taka stana za6toto bez da iskah se porqzah nadqvam se tova da go pro4ete6 za6toto e vqrno
ako samobrasna4kata ti e bila 4isto nova i neznae6 kak da q darji6 estestveno 4e stava taka porqzva6 se stava kato pup4ica i te4e malko kruv![]()
i e normalno purviq put da boli za6toto ima mn kosmi i samobrusna4kata gi durpa i leko skubi![]()
mi spored men e normalno ili puk 6toto e za purvi put![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
по принцип и мене ме боли, а се бръсна ТАМ от... хм... повече от година и половина и ме боли като го правя в противоположната посока на растежа на косъмчетата и тече кръв, ама като ми се успокои кожата е приятно да ти е мекожертвите на професията МОМИЧЕ
![]()
ohhh...predi da priema6 kakvito i da e pohodi po svoite venereni hulmove e hubavo da se suvetva6 s nqkoi ama ne syu4eni4ka za6toto kato sudq po problema si malka....ami s nqkoi pone na 17 /ne 4e na 17 ve4e sa golemi/ no...nqkoi s opit....i ne se ot4aivai ami si vzemi kola maska na lenti za mnogo 4uvstvitelna koja.....purviqt put boli .....vikai..ako iska6......puk ako ne izdurji6 otidi na kozmetik ne trqbva da te e sram puk ako i tam ne izdurji6......krem4e 6te te opravi......prodavat se no pak za 4uvstvitelna koja za6toto tvoita qvno e takava a tova e vajno.....
![]()
а отдолу всички косми ли ис махате или оставяте нещичко??
Всичко!
Нормално е да става така- и аз съм се бръснала няколко пъти и ми се е получавало същото.Просто като приключиш се намажи с крем и ще се оправиш.Но по-добре ходи на козметок да ти ги скубне, защтото от тва бръснене ще станеш като горила![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Намажи се първо с йод,а след като се махне кръвта с кремче.
И аз така веднъж се заколих.
Има 2 възможности.
Едната е да си била невнимателна,а другата съмобръсначката да е "тъпа"![]()
И при мен ставаше така.Вече не им обръщам внимание,нали се скриват сами след няколко часа.Първоначално написано от _BoSSy_
![]()
Това беше моя милост.Първоначално написано от Анонимко