- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ХИГИЕНА?въпрос към моми4етата...?
как поддържате хигиената си отдолу?питам 6тото аз уж имам добра хигиена ама за няколко 4аса след като се измия,е се 1 не съм се мила от 2 дена...та как поддържате хигиена там?с какво се миете,през колко време,през колко време сменяте га6ти4ките си![]()
kapq se vseki den,belioto si smenqm po 2 pati dnevno,no 6tom sled nqkolko 4asa pak si "mrasna" otdolu nai-veroqtno ima6 nqkakva infekciq ili gabi4ki.poseti ginekolog
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
По 3 пъти на ден ги сменям аз мойте просто така съм свикнала и си поддържам хигиената с интимен душ гел!![]()
![]()
Ако след миене миришеш отдолу, не е от хигиената. Ако си здрава, може да не се миеш 2 дни и пак ще си свежа.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми къпя се всеки ден и си сменям бельото всеки ден.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ми мия се всеки ден,а през лятото 2 и повече и си ги сменям,след като се измия.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
и азПървоначално написано от gabrielka@a
Аз също.Първоначално написано от Under_my_skin
През лятото се къпя всеки денпоне по веднъж най-4есто ве4ер с интимен гел.Тогава попринцип си нанкам без бельо (за проветрение) и на сътринта си обувам ново бельо.Мия си се след голяма нужда и съм си супер.
Твоето е или някакви батерии,или не си миеш дупето след като акаш(или не си го правила преди).
Сменям си бельото 2 пъти на ден,слагам си интимен гел,къпя се всеки ден.
<3 ^^
Мия се всеки ден(понякога и по 2 пъти на ден) с интимен гел, а бельото си го сменям след всяко миене. А твоето си е сериозен проблем и по-добре отиди на гинеколог и започни да се лекуваш.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
И аз такаПървоначално написано от Under_my_skin
Spokoino v dneshno vreme nikoi ne se kupe
Първоначално написано от IrReSiStIblE
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Къпя се всеки ден,понякога и по 2 пъти на ден с интимен гел и след всяко измиване си сменям бельото![]()
Ами првеобличам се всеки къпя се всеки ден и ползвам билков интимент душ гел
И аз такаПървоначално написано от honey91
i az taka otidi na ginekologПървоначално написано от e_l_i_z_a
Къпя се всеки ден, та и по няколко пъти на ден.Използвам интимен гел, а бельото си го сменям по два пъти на ден.
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
---> i as takaПървоначално написано от gabrielka@a
[/img]
ne znam oba4e i pri men e taka hodih na lekar no mi kazaha 4e ni6to mi nqma ie normalno no vseki pat kato se izkupq sled 1-2 4asa ve4e hi4 ne e svejo i ima bqlo te4enie i mirishe nepriatno a ginekologa kaza che ni6to mi nqma...????
Гинекологът греши. Вагината не мирише неприятно, когато жената е здрава! Отиди при друг лекар.
Възможно ли е да бъде по-красиво?