- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни или червило?
Гланц, бял/прозрачен перлев..
I am the substance and the one who has no substance.
Най-често съм с гланц, но на специални поводи си слагам червило, защото е много по-трайно. А за цветовете - всякакви нюанси на розовото (без най-ярките) - по-бяла съм и ми ходят, и бежови или светлокафеви![]()
Изгори, за да светиш!
i az kafenikavi(s leko zlatisto v tqh,nz dali se se6tate za kuv cvqt stava vapros) i leko rozov s brukat nqkav prozra4en takuv, na golden rose e. nz dali se se6tate edni taskiva v tubi4ki se edno sa mn sa sladkiПървоначално написано от ...BlAcK_OrChId...
. Ina4e polzvam glanc poradi prostata pri4ina, 4e pridava pove4e blqsuk
![]()
Аз си слагам и от двете.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
определеееено гланц... и аз в кафяво и розово![]()
и аз, и азПървоначално написано от marina star
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
И азПървоначално написано от Ули4на_Превъзходна
![]()
![]()
polzvam i dvete,no nai-4esto polzvam glanc![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ОО гланц,на 14 едва ли е уместно да слагам червило,а и не ми отива.Гланца си по младежки.
Може и да е старомодно, но на мен лично не ми отива гланц или поне аз не се харесвам (освен ако не е безцветен)Първоначално написано от find_m3
Харесвам много пастелните червила и тях ползвам по-често.![]()
Гланц.Слагам си в розови нюанси.
u doma nosq vinagi balsam za ustni, a kogato s1m na v1n si slagam glanc - bezcveten, a 4ervilo polzvam samo silikonovo s mnogo lek praskoven nuans ili po-to4no ne6tu smeseno mejdu rozovo i praskova - abe mnogo dobyr cvqt i mnogo estestven
Аз предпочитам гланц или балсам за устни![]()
By FaRaOnA
аз слагам гланц или балсам!
Предпочитам гланц, макар, че не ползвам абсолютно никакъв грим.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Гланц![]()
Izpolzvam dvoini.Tezi koito sa 4ervilo + glanc predimno rozovi i kafenikavi niuansi
az predpo4itam da si slagam glac s neotralen cvqt poneje s1m s kafqva kosa i o4i tova gi pod4ertava prez denq polzvam samo nego toi vinagi e v 4antata mi
mn gotiinaaa pri4esskaaaaa
Харесвам двете и двете ми стоят добре.Но повоче използвам гланца стой ми много секси устните ми изглеждат все едно са силиконови слагам си най-често перлени нюанси .Розово най-често кафяво лилаво използвам и балсам(безцветен който допълнително очертава устнитеми).Харесвами да съм с гланц защото се чуствам добре .Червило използвам само при специални случей най.често някой пастелен цвят.
Гланц rlzако сложа червило отгоре със безцветен
![]()
Гланц за устни !!! Нюанси.. розово кафеникаво или безцветно![]()
what goes around..comes around : )