.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Школи за подготовка на 7 класници

Сега съм 7клас и нашите искат да ходя на уроци или в школа по БЕЛ и Математика.Живея в Дружба в София.
    Дайте предложения ....
    You are Misleading and or Homosexual

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    като искаш школа ходи при Иванови или ВЕДИ ама си упретни задника

да... иванови, веди има и едно арете е което ходих аз...

Guest
    Аз лично те съветвам да се насочиш към "Веди"!Ако ти се паднат добри учители/учителки ще се подготвиш много добре за изпитите!Аз тая година се подготвих там и изкарах много добри оценки!Е,на моменти домашните и уроците ми идваха в повече,но се живее!
    Айде,успех и дано накрая на годината те приемат където искаш!

Guest
    ЕЕЕхх 7 клас..7 клас..мога да ти препоръчам ако искаш една много добра даскалка по математика,която взима 8 лв за час и половина и благодарение на нея изкарах 5.688 по математика.веди също е добър вариант,но аз ходих там само по бг,щото по математика бяха доста на зад с материала и обесняваха по 100 пъти,на мен това не ми беше нужно,просто по мат се чувствах по сигурна.но веди определено свършиха добра работа по лит също,при положение,че почнах от януари да се подготвям - 4.50.също така един вариант е смг,но там трябва да си доста луд,за да се впишеш и най-важното да попаднеш на даскали.най-добрите- Симеонов(МАТ) и Велкова/Полименова(БЕЛ) определено си заслужават и поне едно 80% от хората там влизат.малко е дългичко,ама дано го прочетеш

тежко е

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЕЕЕхх 7 клас..7 клас..мога да ти препоръчам ако искаш една много добра даскалка по математика,която взима 8 лв за час и половина и благодарение на нея изкарах 5.688 по математика.веди също е добър вариант,но аз ходих там само по бг,щото по математика бяха доста на зад с материала и обесняваха по 100 пъти,на мен това не ми беше нужно,просто по мат се чувствах по сигурна.но веди определено свършиха добра работа по лит също,при положение,че почнах от януари да се подготвям - 4.50.също така един вариант е смг,но там трябва да си доста луд,за да се впишеш и най-важното да попаднеш на даскали.най-добрите- Симеонов(МАТ) и Велкова/Полименова(БЕЛ) определено си заслужават и поне едно 80% от хората там влизат.малко е дългичко,ама дано го прочетеш
    с'а с тея тестчета имате ли нужда от уроци се чудя, но явно е така...
    Според мен е глупаво да хвърляш маса пари на Иванови, "Веди" е добър вариант(и масов)
    По математика - 115 стая в СМГ-то - за най-добра подготовка по математика.При желание и телефона на г-на ще ти кажа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    с'а с тея тестчета имате ли нужда от уроци се чудя, но явно е така...
    Според мен е глупаво да хвърляш маса пари на Иванови, "Веди" е добър вариант(и масов)
    По математика - 115 стая в СМГ-то - за най-добра подготовка по математика.При желание и телефона на г-на ще ти кажа.
    be true za tebe radoslava1771 skype aide pi6i tuka ako/kato me addne6

Guest
    Веи според мен не са много добри,но школа "Образователни технологии" дава добра подготовка много мои приятели от там ги приеха в елитните.Школа "Иванови" -87 % от добрите оценки на изпитите са от възпитаници на тази школа,а през 2004 -възпитаник на школата е единственото момче с две пълни 6-ци-93 % от учещити там са приети по първо желание на първо класиране_сори за правописните грешки,но мноог ми се спи

Голям фен
    Аз лично те съветвам да се насочиш към "Веди"!Ако ти се паднат добри учители/учителки ще се подготвиш много добре за изпитите!Аз тая година се подготвих там и изкарах много добри оценки!Е,на моменти домашните и уроците ми идваха в повече,но се живее!
    Айде,успех и дано накрая на годината те приемат където искаш!
    И аз така.Препоръчвам ти ВЕДИ ама се приготви за сериозно учене,ако искаш да те приемат в елитно даскало!Аз съм много доволна от учителите които ми се паднаха!Само,че може да ти е малко далече,ако живееш в дружба... Айде успех
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

В немската гимназия има уроци по матем . и по бълг език и казват ,че са добри ,аз тази година там ще съм щото и аз съм за 7 клас
    Всичко което се случва на Земята е написано на Небето

а някакви хубави школи по бг в лозенец
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

Повече от фен
    Град
    София
    Ако искаш математика отиваш в СМГ-Софийска математическа гимназия и си на 6.БЕЛ може в немската гимназия

Била съм във Веди и съм много доволна(по математика отлична оценка,по БГ-много добър..) ..ам при Иванови наистина и аз мисля,че няма смисъл да даваш толкова пари.Чуала съм и за Регалия(в 119 май бяха) ама не са много добри отзивите от там..особено за математиката там.. успех

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Ийх,тея родители,каквото са се затревожили толкова...
    Аз на никви уроци не съм ходила и си взех изпитите с 5,125 по лит. и 4,562 по математика,верно че си беше преди 2 години,ама...

Guest
    Mi prepor14vam ti Obrazovatelni tehnologii.Az bqh tam i imah po bel 5.786, a po mat 5.339. Ako iska6 move6 da hodi6 i v1v Vedi dve priqtelki bqha tam i te s16to imaha visoki ocenki. Za 6kola Ivanovi ne znam kak e oba4e te nali si napraviha u4ili6te i edna frendka se premesti v tva daskalo. Osven 4e cenite bqha mnogo visoki i balovete koito izkara frendkata mi i neini s1u4enici bqha pod 30. Abe ujas napravo. Roditelite na priqtelkata mi pla6taha tolkova pari, tq stoe6e p`4ti vseki den ot 8.00 sutrinta do 19-20.00 ve4erta da se podgotvq i nakraq bala i be6e 28 mislq(po bel 4.089, a po mat 3.089)

Град
    Sofia
    В 9та френска гимназия има курсове и по математика,и по български език и литература.Аз ходих там и на изпитите изкарах много хубави оценки.
    Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...

Съветвам те да си ходиш на частни уроци. Просто за същите пари ти обръщат внимание само на теб и евентуарно още едно дете. Ако искаш - пиши ми на ЛС да ти кажа учителите си. Сега кандидатствах - изкарах 5,893 по БЕЛ и 5,250 по математика (имай в предвид колко беше гаден изпита). Влезнах в Немската, на 33 място. Успех
    Queen RuLz!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от LilKittie
    Съветвам те да си ходиш на частни уроци. Просто за същите пари ти обръщат внимание само на теб и евентуарно още едно дете. Ако искаш - пиши ми на ЛС да ти кажа учителите си. Сега кандидатствах - изкарах 5,893 по БЕЛ и 5,250 по математика (имай в предвид колко беше гаден изпита). Влезнах в Немската, на 33 място. Успех
    това беше възможно най-елементарния "изпит"....

Видях, че се спомена Немската за по БЕЛ, аз ходих там...и останах доволна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Suny
    В 9та френска гимназия има курсове и по математика,и по български език и литература.Аз ходих там и на изпитите изкарах много хубави оценки.
    Колко "много хубави"? Къде влезе?

Голям фен

Това беше най-елементарния изпит???Цялата страна проплака колко е бил ужасен и 75% имат ПО-МАЛКО от 4...Ако на теб ти е бил лесен,за нас простросмъртните беше гаден(поне за мен,имам 5.00) Междо другото средната оценка в СМГ е била 5...Явно си някъв гений =D>
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    В КЪЩИ
    Az li4no ne ti preporu4vam 6koli, 6toto ako si pri edin u4itel i toi se zanimava samo s teb t.e. na 4astni uroci 6te uspee6 mn pove4e. Az sa6to sam 7 klas i znam 4e e po-qko na 4astni uroci
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Аз на частни уроци никога не съм ходила..само миналата година бях на курс по български и математика в един учебен център "Дружба" (няма нищо общо с квартала). Ако не се бъркам струваше около 360лв за едното и 360лв за другото(сега май са вдигнати). Занятията се провеждат всяка събота (български и литература) и неделя (математика) от 09.30 до 12.30 от края на септември до изпитите. Групите са по 10 човека, обръща се достатъчно внимание на всеки. Освен това има и извънучебни дейности-"купон" за коледа и пикник през лятото.
    Аз по български съм изключително доволна, г-жа Иванка Узунова ни преподаваше-правят се много тестове, преразкази, материала е систематизиран, преподава се разбираемо, с много упражнения и тестове. Аз изкарах 5.982 (99,5 точки).
    По математика ни беше доц. д-р. Евгения Бандова-изключително способна жена, с прекрасно чувство за хумор, разбира си от работата, няма нещо, което да не е успяла да обясни. Тестове по-малко се правят, но има много упражнения, решавахме по-трудните задачи. Аз изкарах 4.983 (69 точки май).
    Е, това е, надявам се че съм ти помогнала, малко ми е дълъг поста, но дано го прочетеш.

Град
    Sofia
    Ami v 32ro vlqzoh,tam sam parva po bal,pone taka kazaha kato se zapisvah,ina4e bqh parva rezerva za frenskata.Izkarah 6 po bel i 4 po matematika
    Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique

Това беше най-елементарния изпит???Цялата страна проплака колко е бил ужасен и 75% имат ПО-МАЛКО от 4...Ако на теб ти е бил лесен,за нас простросмъртните беше гаден(поне за мен,имам 5.00) Междо другото средната оценка в СМГ е била 5...Явно си някъв гений =D>
    просто програмата за затъпяване на населението работи на пълни обороти.Аз кандидатствах 2003-та, но видях изпита .....брат ми започна по новата система с учебници-комикси....с тази нова с-ма за никъде не сме...СМГ или където и да е...по думи на учители - децата са с все по-малък умствен потенциал...жалко, наистина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си