- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и пари.
Пуснах фиш и ще спчеля 2 милиона от Тотото... Следователно ще правя много секс защото имам много апри.
Струва ли си?
Ех, че оптимист....да ти завиди човек![]()
Да,струва си![]()
Ама чакай първа да спечелиш![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Е как няма да спечеля. Снощи си сложих фиша под възглавницата и сънувах,че пуша много пури и карам Енцо... е туй ако не еПървоначално написано от Maimunche_f
поличба
Малейй, че ти почвай да си търсиш момичетата, то с такъв сън няма начин да не спечелиш....Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
dawai pich as neska spechelih 16 miliona ot tototo i ot utre pochwam da si pazaruwam jeni she si kupa kushta w Miami , Florida i she gi woda s mene na lichniq mi helikopter+samolet mix double s 10 juni vutre ot utre pochwam dawai gogo![]()
Навита ли си?Първоначално написано от Maimunche_f
ПП за другия пич. Не може да си спечелил 16 милиона щот джакпота от 3-то теглене сега е някъде към 1.5 милиона.
аз съм мн продажнаПървоначално написано от sashoTo
![]()
![]()
със 16 милиона батенце коя нема да те иска
![]()
.!.
Според мен не защото секса ще си го купиш!Първоначално написано от w0sh
За мен така се губи тръпката.
Light The Universe
ем че къ мислиш тиПървоначално написано от MajeStic
![]()
.!.
NFW :Първоначално написано от Valar
Лично мнение : Задръж си тръпката. Дай ми на мен 16те милиона. ^_^
2 МИЛИОНА! НЕ 16!Първоначално написано от Анонимко
Никога няма да си ги дам. Не ебе за тръпката. Макар че сигурно има тръпка при секс с 5 жени едновременно![]()
Първоначално написано от w0sh
16 казах образно, за подсилване на хумористичния ефект на изказването. ^^
А ти първо ги спечели, после не си ги давай.![]()
Виж, за тръпката си прав. :о Валар, трябва да признаеш, че губиш. ^_^
Не ти говоря за паритеПървоначално написано от w0sh
А за това как можеш единственно заради самият себе си да изчукаш манекенка
А не заради чековата ти книжка
много добре знаете на къде 'бия'![]()
Light The Universe
нема ти ги даде..аз ше ги открадна преди тва...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
.!.
Какво губя бе?Първоначално написано от Анонимко
Аз мразя залаганията и комара като цяло!![]()
Колкото до словестна борба никой от вас двамцата НЕ може да ме победи сорка![]()
Light The Universe
NFW :Първоначално написано от woshia_style
I'm sure you will.
Едно от невъобразимо малкото предимства на жената над мъжа : Мъжът прави милиони. Жената му ги взема. И, когато са на привършване, взема половината от всичко останало, както и колата, къщата...сещате се.![]()
No offense. ^_^
NFW :Какво губя бе?
Аз мразя залаганията и комара като цяло!![]()
Колкото до словестна борба никой от вас двамцата НЕ може да ме победи сорка![]()
Ако така си мислиш, нека да проверим :
Към всяко момче, което мине през темата - Предпочитате да правите секс с 3-4 момичета заради личните си способности...или със всяко момиче, по всяко време и на всяко място, понеже сте фрашкан с пари и можете да си позволите всичко?(Никой да не ми противоречи, по-свободно погледнато си е точно така. ) ^_^[/quote]
да сетихме сеПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
по предишния пост- какво ще кажеш за до болка познатото - зад всеки успял мъж стои една умна женаили за теб е клише ...
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
[/quote]Първоначално написано от Анонимко
Успех с анкетата
Аз ви казах и го повторих 2 пъти в първият си пост,че това е моето мислене по-въпроса
А ти за да си уж по 'оригинален' тръгна да правиш безумни анкети за да докажеш безмислените си твърдения![]()
Light The Universe