.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как се използва восъка за горене....?

Моят приятел наскоро ми сподели че му е мечта да използва восък за горене докато сме в леглото. Аз много се .... притесних защото си нямам и идея точно как се използва и какво точно представлява. Аз си представям че иска е*ати да ме гори с восък от свещи... просто не знам какво да правя, моля помогнете ми...

П.С. за моя приятел романтичните вечери ще се осъществяват на фенерчета..... че със свещите не си е работа

Супер фен Аватара на bEbsI
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Асеновград, България
    Какво ?!? Това да не би да е някакъв садизъм. Както го описваш !
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ами не знам..... аз за това питам... то може да не е .... много се надавям да не е

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Защо вместо да се чудиш, просто не го питаш какво е имал впредвид?

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    ми щото ... ми е по лесно тук да питам, вие да ми кажете и да обмисля какво да правя, защото искам когато пак стане дума за това да имам ясна представа за какво иде реч.
    Пък и се направих че знам какво е и ще си помисля, щото съм улава патица!

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от zabludeno_pate
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    ми щото ... ми е по лесно тук да питам, вие да ми кажете и да обмисля какво да правя, защото искам когато пак стане дума за това да имам ясна представа за какво иде реч.
    Пък и се направих че знам какво е и ще си помисля, щото съм улава патица!
    ако сте си по-близки никав не ти е проблема да го питаш

Момиче съм ! ! !

Мега фен Аватара на quench
    хм, има две страни

едната е, че може самият акт да ви доставя удоволствие - тоест, видътна восъка по тялото ти или изливането му - чист ролплей - но да не искате да изпиташ болка - тогава восъкът се капе от високо, за6тото бързо отдава топлина и пада почти студен върху кожата

втората възможност е да искаш да изпиташ изграянето и изтърпването на кожата при контакт с возъка, че искате да покажеш как наистина те боли - тогава восъкът се капе от ниско, за да загуби по-малко температура, да се разлее по по-голяма повърхност и да предаде по-голяма част от топлината в кожата
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    О-в Тамбокту

Цитирай Първоначално написано от quench
    хм, има две страни

едната е, че може самият акт да ви доставя удоволствие - тоест, видътна восъка по тялото ти или изливането му - чист ролплей - но да не искате да изпиташ болка - тогава восъкът се капе от високо, за6тото бързо отдава топлина и пада почти студен върху кожата

втората възможност е да искаш да изпиташ изграянето и изтърпването на кожата при контакт с возъка, че искате да покажеш как наистина те боли - тогава восъкът се капе от ниско, за да загуби по-малко температура, да се разлее по по-голяма повърхност и да предаде по-голяма част от топлината в кожата

Оооо мнооого мерси!!! какво ме чака... мале мале... поне знам че може да не боли Нали трябвало да експериментираме

Град
    Plovdiv
    оу тва е добра идея болезненото обаче ще е по-яко

после сподели как е било
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Асеновград, България
    Господи !!! Ако става въпрос за това, за което quench говори, не бих пробвал!!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на fake
    яко е...като капеш от по-ниско, за да не е студен восъка, но не и от прекалено ниско...абе пробвай си на ръката преди тва, потренирай у вас
    Boots and braces don't make racists!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    после сподели как е било
    Gore6to e bilo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ммм както го описвате е нещо яко,аз лично...не знам дали бих пробвала...Абе мила,ти що не го питаш твоя приятел нещо...мазохистични отклонения ли има?...
    “Убий ме” крещеше сърцето!
    “Изгуби ме” крещеше ума!
    “Проклинай” крещеше душата!
    “Забрави ме”, заради любовта!!!

It's strange when people are strong enough to face the death and in the same time too weak to fight the life...

paf
    Guest
    Az sum go probval s 2 momi4eta i dvete otka4iha i to4no taka ot visoko i posle postepenno moje da sniji6... btw ednoto momi4e me nau4i na toq trik Su6to taka mnogo zavisi dali ot samoto momi4e dali 6te i haresva abe napravo trqbva da ima mazohisti4ni naklonnosti naprimer ako i haresva grub sex s opuvane na kosata, silni po6lqpvaniq po vreme na akta i dori ima nqkoi deto obi4at da gi "du6i6", to 6te i haresa i vosuka po tqloto. No ako go haresva nejno ne si i pomislqite da probvate vosuk 4e 6te izbqga nadale4e . Aide uspeh sus sexualnite podvizi

Ще има House of Wax 2! \/
    та както казахте пробвах сама да си капна на ръката восък и ... не си е работа! Но от високо не е хич болезнено. Ама защо говорим само как мъжа полива жената ... що пък жената не го полее по...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    давай.. кво толкова? на мен ми харесва
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Господи !!! Ако става въпрос за това, за което quench говори, не бих пробвал!!!
    az pak bih,zvi4i mi mn vazbujda6to
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ako priqtelkata mi poiska nqmam ni6to protiv, nito az neq da q polivam, nito tq mene (az taka ili ina4e ni6to nqma da useta taka 4e mi e se taq)
    doide mi ideq, na zadna i q polivam po gurba

Guest
    Super gotino e vuob6te ne boli i e mn vuzbujda6to. Az zaribih priqtelq mi po tova. Obi4am da mu kapq vosuk po gurdite i toi po men. ni6to sadisti4no ili izvrateno nqma v tova naprotiv mnogo e zabavno

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    на кратко покапване с восък по тялото
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    яко е...като капеш от по-ниско, за да не е студен восъка, но не и от прекалено ниско...абе пробвай си на ръката преди тва, потренирай у вас
    Яко, а? А защо...хм...и това започна да избягваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си