- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за пъпките с връхчета
аз като имам такива пъпки не смея да ги пукам и истисквам,но имам много фр ,коитоси ги стискат и казват ,че така по-бързо ше се махне пъпкатааз пък си мисля че така ще излезнат нови ..но от няколко дни се зарибих и аз да си махам гнойта
и ми се вижда,че пъпката намалява и не седи гадно...е,вие стискате ли ги?после какво правите?мислите ли,че това е полезно или напротов?
![]()
Не ги стискай,эа да не ти останат белеэи.А и като ги стискаш ,ще ти минават по-бавно.
[size=7][b][u]fosse cos
Mi nz ama az kato primerno si iztiskam nqkoq takava papka vednaga sled tova q po4istvam s nqkakav losion i sled tova vliza v deistvie papkotrepa4a i kato 4e li minavat po-barzo![]()
Не ги стискай по-добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
٠·˜”*°•. ˜”*°•.....•°*”˜.•°*”˜
˜”*°•.~ I LOVE YOU!~.•°*”˜
.•*”˜.•°*”˜˜˜˜˜˜”*°•.˜”*°•
Nabutai si glavata v edna kofa s ledena voda ( -2 -3 gradusa) i druj 3 minuti bez da se digash nad kofata
На мен като ми се появи някоя не мога да се понасям и я стискам. Но когато я стискам винаги използвам кърпичка за да не останат белези. След това слагам изсушаващ лосион и след това крем ''Скинорен'', и на другия ден вече има коричка. Но когато я стискаш трябва да си сигурна, че си я изтискала до край, защото може да се възпали отново.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от KaTinCeTy
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Зависи..понякога минават МНОГО по-бързо,понякога много бавно...ако си изтискала пъпката,както трябва и не е останало нищо,ще мине бързо,но мажи със спирт,по възможност по силен...Мойта козметичка има адски силен спирт и след като ме стиска 5мин след като ме намайе с него и не се личи нищо!И да,ако до сега не си нямала пъпки,ако ги стискаш,ще излезнат още,ако имаш все тая..Във всеки случай,щом са излезнали няколко,чакай още..И ВНИМАВАЙ как се стискаш....Почти невъзможно е да ти останат белезиПървоначално написано от Анонимко
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.