- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата запазена марка?
Има ли нещо във вида ви, което си е типично ваше, като запазена марка?
Estestveno che bezuprechniq stil i razbire se L.Vuitton i Chanel
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Индъстриал пиърсинг-а ми, преди ходех с вратовръзка на панталона![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
моята е ноктите - винаги дълги и в крещящи цветове (неоновосиньо или ярко розово, ярко червено, сребърно, може и наситено лилаво) и много, ама много рядко черно (само ако ми свършат другите цветове и нямам време да ходя да търся нови).
Като се замисля това са няколко неща. Първо, че винаги косата ми е с обем в корените. Второ, винаги съм облечена със стил и в крак с последната мода. Трето, винаги съчетавам с дрехите ми готини и актуални бижута. Четвърто, манията ми към големите слънчеви очила. Петто, моето кученце чихуа-хуа на име Дъстин.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
шесто, някой се уляПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
Запазената марка ми беше идиотското бритонче преди, ама сега май нямам![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
7-мо и малко послъгаПървоначално написано от Deus ex machina
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ами ако питаш някоя моя приятелка и тя ще ти каже, че тези неща са ми запазена марка. Не бих могла да пренебрегна някое от тях, защото всички са еднакво характерни за мен, затова съм изредила всичките. :PПървоначално написано от Deus ex machina
хах, имам си мания...към кецове (олдскулки) и по-точно връзките им...имам 7-8 чифта връзки, всичките различни цветове и 3 цвята кецове...та сменям връзки според това в какъв цвят съм облечена![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Късата пола и високото токче. Не знам защо, но независимо от сезона аз съм с минижуп и на ток. Още в началото на първата година в университета всички ме запомниха като момичето с поличките (така де, аз уча мода, нормално е първото впечатление да са дрехите). И като цяло смятам, че съм си изградила личен стил на обличане, за който не мога да твърдя, че е в "крак с модата", нито пък е някаква какафония от стилове, каквато обичат да си създават анти-фешън настроените тийнове, но пък е създаден изцяло според персоналните ми естетически възгледи.
Ти да не копираш Парис ХилтънПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
Малко се уля
Ам...май нямам или не съм се замисляла![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А ти по-добре се научи да четеш всички мнения, ако го беше направила, щеше да видиш какво сам написала по-долу. Затова няма да си направя труда да го пиша на ново а ще ти го копирам накрая на поста ми. И как ти хрумна, че копирам Парис Хилтн...пффф глупости! Т'ва ми е стила и т'ва са си запазените ми марки, пффф писна ми от хора, които се заяждат!Първоначално написано от VeRdiSSima
Ами ако питаш някоя моя приятелка и тя ще ти каже, че тези неща са ми запазена марка. Не бих могла да пренебрегна някое от тях, защото всички са еднакво характерни за мен, затова съм изредила всичките.
8-мо точно така хаха..иначе при мен запазена марка неможе да са дрехите ..първо че е невъзможно моите да ги няма втори човек ..те не се правят по поръчка , но май при KaTinCeTy е така за да е уникална с това хихи..при мен запазена марка ми е как си гримирам очите когато излизам някъде ..много странно и необикновено, но го намирам за ефектноПървоначално написано от VeRdiSSima
Ще повърна (puke)Първоначално написано от KaTinCeTy
За мен е характерно винаги да съм нарисувана по ноктите![]()
Хахаа...все едно чета описание на Парис Хилтън..Първоначално написано от KaTinCeTy
Ееееей, стадо! Не се заяждайте с нея де![]()
Честно казано можеби диедемите много си ги обичам имам толкова много мисля че ми стоят постояноо е непостоянно но доста често даже на 30 юни бях с една златиста диедема много готино стоеше.Честно казано KaTinCeTy това което казваш не е никаква запазена марка какво аз като си изправям косата да не би съм единствената която го прави напротив и аз се придържам към модата и такива но да кажа че са моя запазена марка не е така
Ами незнам,не съм се замисляла...може би това че през цялата година съм с маратонки и с колани
да пъпките и мазната кожа,а и сланинките![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Те не са мои...доста хора ги правят...пея си по улиците...чета в автобусите...слушам музика почти винаги.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мила тва е запазена марка на всички чалга звезди бе ...не си много оригиналнаПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
![]()
![]()
![]()
моя запазена марка нямам освен ,че съм се научила да съчетавам цветовете ,което се отдава на малко хора като гледам "днешната младеж"![]()
obadi se miss svqt i perfekt.ai stia laga ma 6matko mn dobre te znaim kfa si ograni4ena i pyp4ivaa a drehite ti shitПървоначално написано от Nicole_Richie