- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата запазена марка?
samo az li shvanah 4e se bazika6 si4ki dr...Първоначално написано от KaTinCeTy
![]()
ami moje bi tova 4e vinagi hodq s kecove...![]()
ти ,ако си мислиш ,че се бъзика значи си много злеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Пръстените и гланцовете ми,никога не излизам без тях.
<3 ^^
ne lajeПървоначално написано от Анонимко
......po temata-zapazena marka e 24-karatovata mi usmivka,stila i sa4etavaneto na drehite(v krak s modata,VINAGI)
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Разбрахме, че се познавате. Тя може сама да се защитава.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Moje,ama ne e lo6o i az da q podkrepq,tq posle i sama 6te si go napravi![]()
Just haters make me famous! εĭз
Запазена марка ... ами гривните, които обичам да моделирам сама.Както и един много специален колан, отново мое дело.
[b][i]Je t'aime au-del
Тук не става въпрос да си единствена с нещо, а това да е характерно за теб. Ти какво си мислиш, че си единствената, която носи диадеми ли? И както казваш за изправянето на косата, да не си единствена, но ако го правиш постоянно си става нещо характерно за теб и не е нужно да е уникално и единствено за да стане твоя запазена марка.Първоначално написано от caRamelO_cHicA
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз дори не слушам такава музика, ам...т'ва вече е друг въпрос.Първоначално написано от find_m3
aaа ти сиииПървоначално написано от KaTinCeTy
6 или 7 клас?
За твое инфо, сега ще съм 9 клас.
Нали така и аз това написах после била съм се заяждала!KaTinCeTy Не само аз съм на това мнениеПървоначално написано от Devilka
![]()
![]()
Имам няква мания към обувките и чантите имам страшно много и винаги трябва да са в тон.Без еднакви чанта и обувки не излизам![]()
Next Time I`ll be True...
Ако ме познаваше, щеше да знаеш, че не я копирам. Та аз дори не съм и фенка. Не подръжавам на никой друг, освен на самата себе си.Първоначално написано от VeRdiSSima
Абе кво я нападнахте сега?!И мене не ме кефи тоя стил,ама тя си го е избрала нали..и не ви го налага,така че кво се бъркате?
^ тука половината се опитват да покажат колко са антифешън.
обличам се както всички останали и изглеждам като тях... нямам запазена марка или нещо, което да си е само мое.![]()
може би множеството ми ризи, към които имам голяма слабост.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ei katincety moje li da pusne6 1-2 pica da vidim kak se obli4a6![]()
Добра идея katincetyПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Хаха, на мен "запазената ми марка" е правата коса...Почти винаги си изправям косата.. всеки божи ден..
Та така.. всички ме знаят с правата коса.. , което е жалко.. защото предпочитам разнообразието.. обичам всеки ден да съм различна.. и да изненадвам хората с някоя нова изхакана прическа примерно... , но за жалост косата ми не е достатъчно дълга.. иначе повярвайте всеки ден ше съм рализчна
![]()
Първоначално написано от Анонимко
aide,aide mnogo "znaesh" i mnogo "razbirash"...pak i tazi zloba te pravi mnoooooooogo protivna...Kfo mai neshto mnooo te e qd...Bih kazala che vaobshte ne me e*e za tfoito mnenie...Kompleksari!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Първоначално написано от VeRdiSSima
![]()
Всъщност роклята е сладка...но трябва човек да има тънко кръстче и не много широк ханш.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Нещо за фигурата ми ли ми намекваш?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()