.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Намеквах за своята. Веднъж намерих една рокличка в един магазин в перфектното лилаво и черно...но беше с висока талия и като балон надолу...бях като бременна. На теб ти стои добре.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Намеквах за своята. Веднъж намерих една рокличка в един магазин в перфектното лилаво и черно...но беше с висока талия и като балон надолу...бях като бременна. На теб ти стои добре.
    Споко, тези модели принципно правят човека малко по-пълен отколкото е. Същото е и с потниците с висока талия, може да си с хубава фигура и пак да изглеждаш по-пълна отколкото си.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ei katincety moje li da pusne6 1-2 pica da vidim kak se obli4a6
    Добра идея katincety

Всъщност роклята е сладка но не виждам косата ти да е топирана както я описваш Иначе си супер

Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Всъщност роклята е сладка но не виждам косата ти да е топирана както я описваш Иначе си супер
    Хаха thanks. Всъщност имам обем в корените, но когато си тупирам косата не я тупирам чак толкова(освен за по официално) за да не стане смешно или като някое имо(нищо против тях). Иначе косата ми е много права и няма обем в корените и за това все и правя.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Прическата ми...

Guest
    ..широката усмивка

Guest
    ee dobre dobre katincety! qka si

Повече от фен
    Е,чак пък запазена марка,не!Кефя се на това,че имам обувки,които никои в България (е чак в България не мога да гарантирам,но ако има са много малко,трябва голямо съвпадение да е ) няма като мен(не се фукам просто ми ги носят,имам роднини в чужбина) и блузки също.Единствено това ме радва много,защото много мразя да видя някой човек със същите дрехи като моите.Иначе дънките си ги копувам от тук най-често и виждам хора със същите,дразни ме ,ама какво да се прай.

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Запазена марка ли.. Ами може би...Блузите, потничетата и тениските с големи деколтета.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Estestveno che bezuprechniq stil i razbire se L.Vuitton i Chanel
    obadi se miss svqt i perfekt.ai stia laga ma 6matko mn dobre te znaim kfa si ograni4ena i pyp4ivaa a drehite ti shit
    ne laje ......po temata-zapazena marka e 24-karatovata mi usmivka,stila i sa4etavaneto na drehite(v krak s modata,VINAGI)
    abe kato ne lyjete 6to kato te pitah drehite ti kvi sa ti mi kaza syvsem obiknovenni bili nz si ko kato seki drug tiin a sq bili v krak s modata vinagi dryn dryn abe ti mai ne6tu ne si dobre 4ak ve4e nepomni6 kvo kazva6..

ami to edva li e zapazena marka kato vidqh i dr hora sa taka, no men vsi4ki frendove sa me zapomnili s moito postoqnno izpravqne na kosata - ako ne e idealno prava prosto ne izlizam na ulicata, osven do magazina.i ako ima leka 4upka im pravi vpe4atlenie

моята запазена марка е - винаги когато съм с кецове или маратоки не се завързвам а оставям връзките {много е забавно хората по улицата да ме спират и да ми казват да се завържа после кат им кажа че тей ходя ме блеят все едно от космоса съм дошла}. и друго лакирам всеки нокът в различен цвят - все някой ще подхожда на тоалета ми
    mn gotiinaaa pri4esskaaaaa

ми на мен все ми се виждат боксерките!!!! не 4е искам,просто те винаги се виждат,явно дънките ми са прекалено смъкнати!
    другото нещо са веждите ми, те са много гъвкави,мога да си мърдам само едната ако поискам и то както поискам. друго...също така пръстите ми..... с който и да се запозная и от вси4ките ми роднини моите пръсти са най дълги! като на пиянист,а и гъвкави!!! ми мисля 4е това са белезите ми в моя по4ерк

Ъъъ... преди носех едно сребърно листо на марихуана (е посребрено ако трябва да съм честен) ама го заебах и са си нося само синджира (той вече е сребърен)... тука имам неква сигурно 50гр. плочка сребърна... може да я претопя и да я направя на нещо интересно... струва си да се обмисли
    Иначе не се различавам от повечето рапери

едит:

а и преди години си правех косата лилава или зелена ама ми писна

Град
    Плевен ..
    Заапазената ми марка .. хмм може би това, че никога не нося грим Не обичам и не ми допада!Хмм може би и спортните дрехи .. много рядко може да облеча нещо по официално .. друго, другоо ми не мога да се сетя :P

Супер фен
    Град
    в килера
    Запазена марка ми е нещо ,което не съм променяла от 3 години - ноктите ми... на едната ми ръка са дълги и заоблени, а на другата съвсем къси...

ми може би големите слънчеви очила...друго..дънките по мен..тва е най -характерното..

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ми на мен все ми се виждат боксерките!!!! не 4е искам,просто те винаги се виждат,явно дънките ми са прекалено смъкнати!
    Същото.Другото е че съм много разсеян и н евнимавам къде вървя и често падам или се удрям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си