- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата запазена марка?
Намеквах за своята.Веднъж намерих една рокличка в един магазин в перфектното лилаво и черно...но беше с висока талия и като балон надолу...бях като бременна. На теб ти стои добре.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Споко, тези модели принципно правят човека малко по-пълен отколкото е. Същото е и с потниците с висока талия, може да си с хубава фигура и пак да изглеждаш по-пълна отколкото си.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Всъщност роклята е сладка но не виждам косата ти да е топирана както я описвашПървоначално написано от KaTinCeTy
Иначе си супер
![]()
Хаха thanks. Всъщност имам обем в корените, но когато си тупирам косата не я тупирам чак толкова(освен за по официално) за да не стане смешно или като някое имо(нищо против тях). Иначе косата ми е много права и няма обем в корените и за това все и правя.Първоначално написано от VeRdiSSima
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Прическата ми...
..широката усмивка![]()
ee dobre dobre katincety! qka si![]()
Е,чак пък запазена марка,не!Кефя се на това,че имам обувки,които никои в България (е чак в България не мога да гарантирам,но ако има са много малко,трябва голямо съвпадение да е) няма като мен(не се фукам просто ми ги носят,имам роднини в чужбина) и блузки също.Единствено това ме радва много,защото много мразя да видя някой човек със същите дрехи като моите.Иначе дънките си ги копувам от тук най-често и виждам хора със същите,дразни ме
,ама какво да се прай.
![]()
Запазена марка ли.. Ами може би...Блузите, потничетата и тениските с големи деколтета.![]()
![]()
abe kato ne lyjete 6to kato te pitah drehite ti kvi sa ti mi kaza syvsem obiknovenni bili nz si ko kato seki drug tiin a sq bili v krak s modata vinagi dryn dryn abe ti mai ne6tu ne si dobre 4ak ve4e nepomni6 kvo kazva6..Първоначално написано от CuRly Doll
ami to edva li e zapazena marka kato vidqh i dr hora sa taka, no men vsi4ki frendove sa me zapomnili s moito postoqnno izpravqne na kosata - ako ne e idealno prava prosto ne izlizam na ulicata, osven do magazina.i ako ima leka 4upka im pravi vpe4atlenie![]()
моята запазена марка е - винаги когато съм с кецове или маратоки не се завързвам а оставям връзките {много е забавно хората по улицата да ме спират и да ми казват да се завържа после кат им кажа че тей ходя ме блеят все едно от космоса съм дошла}. и друго лакирам всеки нокът в различен цвят - все някой ще подхожда на тоалета ми
mn gotiinaaa pri4esskaaaaa
ми на мен все ми се виждат боксерките!!!! не 4е искам,просто те винаги се виждат,явно дънките ми са прекалено смъкнати!
![]()
другото нещо са веждите ми,те са много гъвкави,мога да си мърдам само едната ако поискам и то както поискам. друго...също така пръстите ми.....
с който и да се запозная и от вси4ките ми роднини моите пръсти са най дълги! като на пиянист,а и гъвкави!!!
ми мисля 4е това са белезите ми в моя по4ерк
![]()
Ъъъ... преди носех едно сребърно листо на марихуана (е посребрено ако трябва да съм честен) ама го заебах и са си нося само синджира (той вече е сребърен)... тука имам неква сигурно 50гр. плочка сребърна... може да я претопя и да я направя на нещо интересно... струва си да се обмисли
Иначе не се различавам от повечето рапери
едит:
а и преди години си правех косата лилава или зелена ама ми писна
Заапазената ми марка .. хммможе би това, че никога не нося грим
Не обичам и не ми допада!Хмм може би и спортните дрехи .. много рядко може да облеча нещо по официално .. друго, другоо
ми не мога да се сетя :P
Запазена марка ми е нещо ,което не съм променяла от 3 години - ноктите ми... на едната ми ръка са дълги и заоблени, а на другата съвсем къси...
ми може би големите слънчеви очила...друго..дънките по мен..тва е най -характерното..![]()
Същото.Другото е че съм много разсеян и н евнимавам къде вървя и често падам или се удрям.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()