- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв шампоан се къпете?
абе, шимпанзе малоумно, говоря напълно сериозно, понеже съм се интересувал и са ми го казвали доказани специалистиПървоначално написано от Bianca
и специално от теб съм в пъти по-компетентен, просто защото си интелигентна колкото плазмодий
а това са човешки, а не женски работи
бахти колко си тъпа, като си помисля, че съм те защитавал едно време от тия, които те нападаха, но явно са били прави - овцата си е овца
В момента плодов Wash&Go и много ми допада![]()
НИКОГА не си ме защитавал.Първоначално написано от OtherDimension
Ама това е друг въпрос.
Тогава извинявай, умея да си признавам грешката.Ама просто знам, че доста често се изказваш иронично.
![]()
elseve с пчелно млечице.
Много съм доволна.
И маската е яка.
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
Всеки път различен. В момент с Wash and Go
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ами аз в момента ползвам розовия Дав и съм доволна горе-долу.Ама не ти го препорачвамПървоначално написано от AliceSw
![]()
![]()
Бебешкия Джонсън Бейби Оил с лайка. На мен ми е идеален.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Am neznam az polzvah niveq no ot neq hvanah parhot nikak ne sam dovolno
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
С какъвто падне. Ейвънски се мотаят много у нас, не са хубави. Принципно си ползвам бебешкия Пенатен.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
С различни, но любимия си ми остава Head n shoulders ментол.
До днес с един на Юсерин, само че свърши. Иначе всеки път с различен.![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
KERANOVE шампоан за ултра блясък![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Пол Мичъл, за коса излагана на слънце
От 2 месеца използвам само на Билка всичките серии са супер и косата ми има задоволителен обем.И е 2лв и някакви стотинки,от други не съм доволна този шампоан ми доказа,че не всички евтини неща са боклуци а напротив тези от 10лв примерно не стават за нищо поне при мен.![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Elseve multivitamin i Elseve жълтия с цимент серамид ..
H&S.. Много хора не го харесват, но при мен има ефект. Премахна ми пърхота.. Но пък от друга страна наистина е твърде силен ии малко или много ми увреди косата.. И сега смятам малко да си "почина" от него. Пък ако пърхота пак се появи, отново ще си мина на него...
попринцип с Head & Shoulders, но понякога ползвам и 1 шампоан на VISHY за мазна коса.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
На Милва с хума, бива
Тук е мястото да питам къде се продава катранен шампоан, че аз лично нямам абсолютно никакъв успех при търсенето му.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...