- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв шампоан се къпете?
Ми минах на нещо по - сериозно... Head & Shoulders. Но я минавам само веднъж с шампоана, щото заради хумата няма смисъл 2 пъти...![]()
еlsy![]()
Pantene , Wasch & Go, Nivea .......![]()
Avon с жасмин и лимонова трева![]()
Ох, тая тема с шампоаните ми е болна. Минала съм през всички шампоани ,като се започне от Дева до Vichy..
за сега съм с Head & Shoulders , но ги сменям.. ползвам и Shauma за кафява коса.От тези два за сега съм най- доволна.
Head & Shoulders .. за сега съм само на него от година вече .. сменям само сериите .. иначе мн си го обичам тоя шампоан![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
СъщотоПървоначално написано от HiP_HoP
Залягам над български шампоани..Deva,Bilka..![]()
ами на нивеа а балсама е глис
L'Oreal Professional, Garnier, Еlseve и Gliss.
az sam s vichy- za normalna kosa i sam dosta dovolna - miri6e mn qko i kosata e mn blqskava i meki4ka posle. ne se omaznqva barzo- miq q vednaj dva pati sedm. awe super si e![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Nivea-s limonov ekstrat.Pridava super blqsuk![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Нямам постоянен и никога не съм имала![]()
Аз съм с серията на нивея за изправяне..
Много съм доволна..
Мечтите са безкрайни..
Аз я карам на зелената Schauma с билки и за не знам си колко % по-силна коса, другите не ми понасят, дразнят ми кожата...
Garnier и Elseve и от д. довата съм мн. доволна!
Love Ickooo
-LOREAL
Едит със шампоана не се къпя просто си мия косата
едит: смених си шампоана вече съм на Блек![]()
Доволна съм от Elseve,но сега използвам Nivea.
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
O,Lna Energizing Shampoo, но няма да можете да го намерите по парфюмерии или каквито и да е други козметични магазини или аптеки...
Ако искате да имате такъв шампоян трябва да си го поръчате от личния си фризьор, но е 50лв. - един литър.
Garnier Fructis ili NIVEA![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
В момента съм с Gliss за боядисана коса и изобщо не съм доволна,на следващия ден след измиването косата ми е като немита от седмица.Много доволна останах от Елсев пак за боядисана коса,косата 2-3 дни не ми се омазнява и това ми позволява да я мия 2пъти в седмицата без да ходя като чумка в главата,защото съм на принципа колкото по-рядко я мия толкова по-добре за нея![]()
GLISS с 19 витамина използвах до преди няколко дни. Сега се къпя с новият на DOVE за намаляване на косопада и съм страшно доволна! Има невероятно действие и го препоръчвам!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Elseve, някакъв на Avon, Head and shoulders..
What you give is what you get!
миналата година са къпах 1 път, тая година по-редко за тва мисла да не си купувам шампоан![]()