- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв шампоан се къпете?
mai ot avon xaxaxa be ne me int kaf e da miri6e na hubav i da ne e 1 lvxaxax
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми, аз се къпя с един много хубав шампоан на Christian of roma group, но също си го поръчвам от фризьора. Придава стахотен блясък и мекота.
Computers are not intelligent. They only think they are!
Първоначално написано от varnen4e
Phytum Activ
Schwarzkopf - GLISS za dylga kosa bez caftq6ti vryh4eta.Mnnogo sam dovolna
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
moqt e Head and shoulders ot novite s menta.mnogo sum dovolna ,kogato se izmiesh ostavq useshtane za svejest na kojata na glavata dori leka studenina,koqto e mnogo priqtna.
Dove-против пърхот![]()
миналата седмица си взех Klorane-френски е,медицинска козметика.
Свински сапунбазикам се с няква Нивея
![]()
Head and sholders-хубаво измива и се чувстваш после с лека и чиста коса ама пърхота не ми го махна-само малко се пооправи-преди ми излизаше много на повърхноста и се виждаше сега повечето си стои на кожата на главатаА освен този шампоан много рядко използвам и някъкви от ейван.
Ами аз си го взех от парфюмерия,не съм го виждала по аптеките.И аз не го бях чувала,но продавачката ми го препоръча и наистина друг шампоан не ми е придвал такъв обем на косата.Страхотен е.Цената му е 9.20 лв.Първоначално написано от varnen4e
Az izpolzvam SCHAUMA za intenzivna grija i sam mn dovolna. Kosata mi e kadrava i kadritsite mi se oformqt i kosata mi byxva![]()
kra-kra s edna jabka /prakti4na sum samo 0.95st/![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Minalata godina mnogo mi padashe kosata i si zveh na Biopharma DENISE line s extrakt ot placenta.I mi se poqvi ujasen purhot moje bi mi doide prekaleno silen.Posle si vzeh na Gliss Intensive Treatment shampoan maska.Hubavo mirishe no ne ostanah koi znae kolko ocharovana.Skoro se napravih na ki4uri i si vzeh na Elseve Color Vive.Ne e lo6 no tozi purhot ot onzi shampoan na Biopharma nemoga da go mahna![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Шаума - Цвят и блясък!![]()
Gliss, Pantene a сега се къпя с Dove :P
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първо се къпе със "Elseve" за мазна коса с цитрус и ми подейства . След това ми се появи пърхот и започнах да използвам "Garniere" за мазна коса с пърхот . Премахна ми пърхота и сега отново съм с "Elseve" за мазна коса , но без цитрус .![]()
![]()
![]()
![]()
Elseve na L'oreal
На фирмата ''българска роза-Карлово'',шампоана за коса и тяло от серията ''Rose''.Невероятен е.Толкова мека ми стаа косата,че не слагам балсам.