- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв шампоан се къпете?
Dove за права коса...ма му забраих името.. silk and shine май беше...
А шампоаните на Dove са направо върховни.Имах пърхот и след второто измиване изчезна тотално..![]()
е нз с къф ама е мн доволен![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Мия си косата с Фруктис лонг енд стронг и Хининов на Милва. Редувам ги.
Доволна съм и от двата.
NIVEA за изправяне
Fighting for nothing is what you're born for.
Постоянно сменям шампоаните-последно бях с clear, който ми помогна да премахна пърхота, а преди тва бях с heqd en sholders, който ми махна пърхота, но не напълно.Сега съм с някъв от ейван и с един на билка.Абе винаги ги сменям, ама гледам да са по известни марки.
Къпя се с професионален шампоан, който си закупих от фризьорката ми, но не му знам името.![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
с бебешки-много съм доволна...след всички шампоани за по 10 лв не съм очаквала че най-много ще харесам такъв за 1,30![]()
Nivea Diamond Gloss - много съм доволна (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ми аз се къпя всеки месец със различни защото трябва малко разнообразие..Но сега сам със на Nivea този за изправяне![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
CLEAR volume MAXX --mnogo e dobur za momicheta bez obem .. a za momicheta s obem ne go preporucvam![]()
Head and Shouldersизключително съм доволна от всичките му видове
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Постоянно ги сменям,но сега съм с един бебешки на Jonson & Jonson.
posledno izpolzvax na ELSEVE za boqdisana kosa,no v4era si kupix nqkakav ot frizior za matirane.Ina4e i na NIVEA i GLISS sa6to sa mnoogo dobri :P
Глис Кюр за цъфтящи краища, но не съм много доволна от него, сега ще си вземам на Елсев, казват че били хубави
ето го моя
![]()
Dove
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
В момента с НИВЕА за блясък и балсама ми е от същата серия.
Палмолив май.
Dove :P
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!