- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Виждате ли се извънучебно време
Виждате ли се извънучебно време със съучениците си?![]()
Аз не![]()
![]()
Не се разбираме да излизаме, но се засичаме.Всъщност се лъжем, че ще излезнем, ама.. така е..лятна ваканция.. В училище сме нон-стоп заедно, по едно време ми бяха писнали да ги гледам, бях научила всичките им простоий на изуст, е сега вече ми липсват и много искам да ги видя![]()
Everything happens for a reason..
Да!Защо питаш?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Виждаме се почти всеки ден,но за малко![]()
S nai dobrata mi priqtelka(ot klasa) poslednite 2 meseca sme vseki den zaedno.....s drugite se zasi4ame,no ne sme izlizali(samo vednaj)
Just haters make me famous! εĭз
Да, разбира се, че излизаме. С момичетата, с които си бяхме приятелки и излизахме дакато бяхме на даскало продължаваме да излизаме и ваканцията. Въпреки, че вече няма да бъдем в един клас, и дори в едно и също даскало.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ми...само с някои..има такива,които даже не съм ги виждала от края на годината![]()
Да, виждаме се, излизаме заедно, мотаем се насам-натам![]()
не и не ми и трябва![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
дам не всички естествено, но с тези съм си контактувала и в даскало си се виждаме
То моят клас е много смотан.Виждам се само с 2 приятелки,другите предпочитам никога повече да не ги виждам.
<3 ^^
Само с едно момиче се виждам от класа.С някои от другите се засичам по града... Повечето не излизат.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
mda,pve4eto gi vijdam,vse pak malak mi e grada..i ako nesam naselo..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
че трябва ли да се виждаме![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Само с една съученичка.С някои от останалите само се засичаме..
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
През лятната ваканция доста рядко излизам с някой от класа....по-скоро ако ги засека някъде да им кажа най-много "Здрасти, Ко прайш?" и тва е. Иначе кат' съм си в даскало много им се радвам(е на една част от класа де)
естествено! ходим на кино,мотаем се по магазините и мола![]()
с тези които ги имам за приятели(4-5 човека) се виждаме много често и сме много добри приятели непрекъснато подържаме връзка.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Еми не с всички,но с най-добрата ми приятелка всеки ден,с най-добрите ми френдчета(които са 3)се виждаме горе-долу често.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Само с някои и то рядко... Имам други приятели и излизам с тях.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
eeemiiiii to moia klas e mn smotan i se vijdam samo s pi4ove ot drugite klasove ama te tam sa samo 5-6 pi4ove ina4e ot gornite klasove po4ti vseki den izlizahme da se 6liaem![]()
![]()
Засичаме се по улиците , обещания за излизане и така не се стига до излизане.
ами дас тези с които по принцип и на даскало сме си заедно виждаме се
с останалите .. не
![]()