- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сексуална ориентация - Жени
Дам, да ви имам предразсъдъците. Пфу.Първоначално написано от Communist
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ами нормална съм си..ама благодарение на най -добрата ми приятелка, която разпространи слуха, че сме се ебали,доста хора ме мислят за Би
Mi spored men s muj si e nai-dobre taka che se vodq hetero, no ne e taina che kato se vkluchi nqkoq priqtelka stava po-intereni , tova obache ne me pravi bi :P
Ayudame olvidarte si te vas!
+1Първоначално написано от krem4et0
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Хетеро.Иначе съм се целувала с момиче,но това беше заради играта(спазвахме правилата,а и бяхме леко подпийнали).
МА КОГА ТВА БЕ
pfff spored mene powecheto jeni hareswat da gi lijat jeni ot kolkoto muje sexualno poglednato ..![]()
Първоначално написано от CuRly Doll
+1
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
ne sum momi4e, mom4e sum, ama mi stana interesna diskusiqta...
ta i az sum se celuval s mom4e i to ne 1-2 puti a sa baq (na 6i6e), no ne sum homo ili bi
priqtelkata mi su6to ima6e navika da se celuva s cqlata si kompaniq (sled kato go napravih na vupros ve4e ne go pravi), no i tq ne e homo ili bi
celuvkite nqmat ni6to ob6to s sexualnosta
Homosexualen si kogato te privli4at samo hora ot tvoq pol (ne e zaduljitelno da si imal vruzka ili da si obi4al 4ovek ot tvoq pol... kvo ako sum hetero primerno oba4e ne sum obi4al momi4e i ne sum hodil s momi4e na4i ne sum nikuv... nqma logika)
Bisexualen si kogato te privli4at hora i ot 2ta pola (ne e zaduljitelno da si imal vruzka i s 2ta pola, moje da si imal vruzka samo s 1 pol, no da te privli4a 4ovek ot drugiq pol i da iska6 da ima6 polov kontakt sus nego, ako ima6 polov kontakt i s 2ta pola i s 2ta pola ti haresa, togava si bi)
Gre6no e da se s4ita 4e 4ovek ako se celuva s nqkoi ot negoviq pol e bi ili homosexualen.
Целувката е израз на любов. По-скоро бих се съгласила, че ако спиш с човек от същия пол, не си би или хомо, отколкото ако се целуваш с него. Та...мисълта ми беше, че тя го е правела за лиготията, а ти - заради играта. Нито един от вас не го е правил, защото наистина е искал да го направи с този човек. И в този смисъл...не е достатъчно само привличането, момиченцата си мислят, че ги привличат други момиченца само защото им гледат циците например. Трябва да има и чувства. Да, не е нужно да си имал връзка и да си обичал, но ако си нямал чувства /харесване, влюбване, желание да си с този човек телом и духом/, какъв бисексуален си?
Аз съм била с жена...сега тя е най-добрата ми приятелка и много я обичам. Отначало ми беше интересно с жена, но изведнъж започвах да я харесвам много...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ne pridavam golqma stoinost na samata celuvka celuvkata. Tq e izraz na liubov kogato ima takava. Kato nqma liubov togava kakvo izrazqva celuvkata? nqma kvo da izrazqva.
Neinoto ne be6e samo ot ligotiq, ponqkoga za da me zdrazni mene, za da izdrazni edna druga i edin put be6e 4ast ot plana ni (za purvi april)
Moito, dam, beha na igra, ama dori i da ne sa tva ne e ot zna4enie, ni6to ne mi pre4i da se celuna s mom4e (ako priqtelkata mi nqma ni6to protiv de), tva e samo 1 celuvka. A celuvkata m/u 2ma vliubeni e izraz na liubovta im.
И аз не мисля че целувката е израз на любов.При много хора устата е ерогенна зона и се възбуждат от целувки или от орално-генитален контакт.Примерно аз съм така.Но това няма нищо общо с любовта![]()
Аз не съм казала че го правя постоянно...случило ми се е 1 път и то преди доста време.Играхме на няква игра(не съм сигурна ква беше)и ми се падна да се целуна с 1 момиче и тва беше.Не съм гонаправила за удоволствие или нещо такова,има си момчета за тая работаПървоначално написано от sexita
![]()
Еми в доста случай да.Някой момичета го правят за да им обърнат внимание момчета което е наистина супер тъпо.Първоначално написано от sexita
dokazano e vsqka jena e i malko bi..AZ SYM !
За мен не е така. Преди 2 години за последен път правих секс без никакви чувства и не целунах мъжа. За мен целувката е любов, макар че не съм казала, че не се възбуждам от целувки.Първоначално написано от hforce
Първоначално написано от Goshko
> Просто си неосъзнат гей...
> С умствени увреждания...
> Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
да ... и даПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Радвам сеВече ми писна от пиклите, които първо че се натискат с жени ей така, ами и разправят, че харесват жени.
Аз съм с хетеросексуална ориентация.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз преди време се запознах с една лесбийка и тя ме попита дали бих спала с нея и аз и казах "Да". Не съм го направила, но бих ..за да видя какво е..
Иначе съм си твърдо хетеро![]()
za6to smqta6 4e to4no ti znae6 koi kakuv eПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
az sum bi...tvurdo![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!