.

Виж резултатите на анкетата: каква е сексуалната ви ориентация ?

Гласували
114. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • хетеросексуална съм

75 65,79%
  • хомосексуална съм

8 7,02%
  • бисексуална съм

31 27,19%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от Goshko
    Ми аз съм се целувала с момиче ама не съм бисексуална
    I az sum se celuval s mom4e ama ne sum homoseksualen
    Да ама е леко гейско.Повечето момчета не биха се целували с други момчета.докато на момичетата не им пречи толко,защото не ги приемат като лесбийки,а просто ей така
    Двоен стандарт
    Дам, да ви имам предразсъдъците. Пфу.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ами нормална съм си..ама благодарение на най -добрата ми приятелка, която разпространи слуха, че сме се ебали,доста хора ме мислят за Би

Mi spored men s muj si e nai-dobre taka che se vodq hetero, no ne e taina che kato se vkluchi nqkoq priqtelka stava po-intereni , tova obache ne me pravi bi :P
    Ayudame olvidarte si te vas!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хетеросексуална до мозъка на костите ми!
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Хетеро.Иначе съм се целувала с момиче,но това беше заради играта(спазвахме правилата,а и бяхме леко подпийнали).

убедено съм си хетеро,даже не съм си и помисляла за жени...някакси ще ми липсва нещо важно... :P ,е тва не ми пречи да бъзикам гаджето си че ако скъсаме ше си хвана мацка
    Спрете Земята,искам да сляза...

МА КОГА ТВА БЕ

Голям фен Аватара на Devilka
    Хетеро.

Град
    blaa
    pfff spored mene powecheto jeni hareswat da gi lijat jeni ot kolkoto muje sexualno poglednato ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    az sam hetero...
    +1

+1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

ne sum momi4e, mom4e sum, ama mi stana interesna diskusiqta...
    ta i az sum se celuval s mom4e i to ne 1-2 puti a sa baq (na 6i6e), no ne sum homo ili bi
    priqtelkata mi su6to ima6e navika da se celuva s cqlata si kompaniq (sled kato go napravih na vupros ve4e ne go pravi), no i tq ne e homo ili bi
    celuvkite nqmat ni6to ob6to s sexualnosta

Homosexualen si kogato te privli4at samo hora ot tvoq pol (ne e zaduljitelno da si imal vruzka ili da si obi4al 4ovek ot tvoq pol... kvo ako sum hetero primerno oba4e ne sum obi4al momi4e i ne sum hodil s momi4e na4i ne sum nikuv... nqma logika)

Bisexualen si kogato te privli4at hora i ot 2ta pola (ne e zaduljitelno da si imal vruzka i s 2ta pola, moje da si imal vruzka samo s 1 pol, no da te privli4a 4ovek ot drugiq pol i da iska6 da ima6 polov kontakt sus nego, ako ima6 polov kontakt i s 2ta pola i s 2ta pola ti haresa, togava si bi)

Gre6no e da se s4ita 4e 4ovek ako se celuva s nqkoi ot negoviq pol e bi ili homosexualen.

Целувката е израз на любов. По-скоро бих се съгласила, че ако спиш с човек от същия пол, не си би или хомо, отколкото ако се целуваш с него. Та...мисълта ми беше, че тя го е правела за лиготията, а ти - заради играта. Нито един от вас не го е правил, защото наистина е искал да го направи с този човек. И в този смисъл...не е достатъчно само привличането, момиченцата си мислят, че ги привличат други момиченца само защото им гледат циците например. Трябва да има и чувства. Да, не е нужно да си имал връзка и да си обичал, но ако си нямал чувства /харесване, влюбване, желание да си с този човек телом и духом/, какъв бисексуален си?

Аз съм била с жена...сега тя е най-добрата ми приятелка и много я обичам. Отначало ми беше интересно с жена, но изведнъж започвах да я харесвам много...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ne pridavam golqma stoinost na samata celuvka celuvkata. Tq e izraz na liubov kogato ima takava. Kato nqma liubov togava kakvo izrazqva celuvkata? nqma kvo da izrazqva.
    Neinoto ne be6e samo ot ligotiq, ponqkoga za da me zdrazni mene, za da izdrazni edna druga i edin put be6e 4ast ot plana ni (za purvi april)
    Moito, dam, beha na igra, ama dori i da ne sa tva ne e ot zna4enie, ni6to ne mi pre4i da se celuna s mom4e (ako priqtelkata mi nqma ni6to protiv de), tva e samo 1 celuvka. A celuvkata m/u 2ma vliubeni e izraz na liubovta im.

И аз не мисля че целувката е израз на любов.При много хора устата е ерогенна зона и се възбуждат от целувки или от орално-генитален контакт.Примерно аз съм така.Но това няма нищо общо с любовта

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Да ама е леко гейско.Повечето момчета не биха се целували с други момчета.докато на момичетата не им пречи толко,защото не ги приемат като лесбийки,а просто ей така
    кой каза,че не те приемат за лесийка???Защо го правиш.Обясни ни....
    Аз не съм казала че го правя постоянно...случило ми се е 1 път и то преди доста време.Играхме на няква игра(не съм сигурна ква беше)и ми се падна да се целуна с 1 момиче и тва беше.Не съм гонаправила за удоволствие или нещо такова,има си момчета за тая работа

кой каза,че не те приемат за лесийка???Защо го правиш.Обясни ни....
    Аз не съм казала че го правя постоянно...случило ми се е 1 път и то преди доста време.Играхме на няква игра(не съм сигурна ква беше)и ми се падна да се целуна с 1 момиче и тва беше.Не съм гонаправила за удоволствие или нещо такова,има си момчета за тая работа
    наадявам се...ама е супер глупаво,не мислиш ли???
    Еми в доста случай да.Някой момичета го правят за да им обърнат внимание момчета което е наистина супер тъпо.

Guest
    dokazano e vsqka jena e i malko bi..AZ SYM !

Цитирай Първоначално написано от hforce
    Ne pridavam golqma stoinost na samata celuvka celuvkata. Tq e izraz na liubov kogato ima takava. Kato nqma liubov togava kakvo izrazqva celuvkata? nqma kvo da izrazqva.
    Neinoto ne be6e samo ot ligotiq, ponqkoga za da me zdrazni mene, za da izdrazni edna druga i edin put be6e 4ast ot plana ni (za purvi april)
    Moito, dam, beha na igra, ama dori i da ne sa tva ne e ot zna4enie, ni6to ne mi pre4i da se celuna s mom4e (ako priqtelkata mi nqma ni6to protiv de), tva e samo 1 celuvka. A celuvkata m/u 2ma vliubeni e izraz na liubovta im.
    За мен не е така. Преди 2 години за последен път правих секс без никакви чувства и не целунах мъжа. За мен целувката е любов, макар че не съм казала, че не се възбуждам от целувки.

> Просто си неосъзнат гей...
    > С умствени увреждания...
    > Хях Хях Хях
    > Хях Хях Хях Хях Хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    бисексуална съм и не се целувам с приятелки наляво и надясно ... както някой преди мен беше казал тези просто искат да привлекат внимание ...
    А била ли си влюбена в жена? Имала ли си връзка с жена?
    да ... и да
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Радвам се Вече ми писна от пиклите, които първо че се натискат с жени ей така, ами и разправят, че харесват жени.

Аз съм с хетеросексуална ориентация.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Аз преди време се запознах с една лесбийка и тя ме попита дали бих спала с нея и аз и казах "Да". Не съм го направила, но бих ..за да видя какво е..
    Иначе съм си твърдо хетеро

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    В този форум ще излязат резултати, че 90% от жените са бисексуални...а всъщност не са. Аз съм хетеро.
    za6to smqta6 4e to4no ti znae6 koi kakuv e
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

az sum bi...tvurdo
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си