От около няколко месеца имам най-добра приятелка , с която се познаваме още от 5-6 годишни . Започнах да излизам с нея защото съученичката , която живееше до най-добрата ми приятелка излизаха заедно а пък преди месеци , аз много се срещах със съученичката ми.
Хващам бас , че си мислите ,че делим момче или нещо подобно. Не за съжаление не е така. Тази лятна ваканция излизах само с френдката , защото съученичката беше на село. Знаете ли каква е същността на проблема ? Хващам бас , че "най-добрата ми приятелка" е лесбийка . И на всичкото отгоре си пада по мен. Ето фактите :
1.На два пъти едва не ме целуна по устата . И двата пъти бях на нейните колене /простоглавата ми беше на нейните колене / със затворени очи и усетих че нещо се приближава . Отворих очи и видях , че устните й бяха на 3 см от моите. И двата пъти и се намусих и казах на нея , че не искам да ме целува.Освен това я заплаших ,че е предприма сериозни действия.
2.Постоянно ме прегръща , така както бившето ми гадже ме прегръщаше.Постоянно махам ръката й. Тя пак я слага нейната ръка + това слага моята на нейния кръст , за да я прегръщам там.
3.Непрестанно се хили на всяка моя 2ра дума и с повод , и без повод ме докосва по задните части.Получи няколко ритника, но не спира.
Фактите 1,2,3 се случват в прдължение на 2-3 месеца.
4.Никога не е имала гадже и не се е целувала с момче./честно казано
по този факт може да с спори/
Моля ви , помонете ми ! Много съм уплашена . На 14 съм , а и тя на толкова .Освен това дълго време си мислих , чеси въбразявам и затова пиша чак сега. АЗ СЪМ НОРМАЛНО ХЕТЕРОСЕКСУАЛНО МОМИЧЕ.Моля ви помогнете ми ! ДАйте съвет! Трудно ще ми бъде да я зарежа като фр , ама май ще се наложи.Тя знае всичките ми тайни.
ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА !!!