.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Проблем ли е религията?

SPORED VAS RELIGIQTA MOJE LI DA E PROBLEM DA SI IMATE GADJE?RODITELI TE VI PRIEMAT LI DA IMATE GADJE OT DRUGA RELIGIQ

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mislq 4e ne biha imali nishto protiv stiga mom4eto da e svqstno

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Родителите незнам но Аз казвам че от друга религия не искам
    Например Туркиня
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    По света и у нас :)
    не съм мислила
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Re: RELIGIQTA.

Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
    SPORED VAS RELIGIQTA MOJE LI DA E PROBLEM DA SI IMATE GADJE?RODITELI TE VI PRIEMAT LI DA IMATE GADJE OT DRUGA RELIGIQ
    samo ako e arabin... ina4e vig budist ili ne6to dr moge! ama miusulmanin ne!
    Testis unus,testis nullus...

Честно казано , мисля, че наще имат против мюсюлманите! Не признавам тяххната религия и може би самата аз не биххх тръгнала с човек от друга религия! Да не говорим за будист или нещо от сорта, защото те постоянно се мъчат да наберат последователи и с това може да си имаме проблеми!

Майка ми може би не,ама баща ми ще ме убие
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    roditelite mi biha bili protiv v na4aloto..no ako vrazkata mi e naistina seriozna i vidqt 4e obi4am 4oveka ,ne biha se protivili
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Bulgaria,Varna
    mm.. za men lichno ne e problem da si imam gadje s druga religiq..naprimer..po-golqmata chast imat losho mnenie za turcite..ostanala s1m s takova vpechatlenie..no .. vseki choven e individualen .. ne mojesh da s1dish choveka po religiqta i t.n ... vsichki sme hora..
    relax take it easy ;}{}

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от Kar4eto
    Честно казано , мисля, че наще имат против мюсюлманите! Не признавам тяххната религия и може би самата аз не биххх тръгнала с човек от друга религия! Да не говорим за будист или нещо от сорта, защото те постоянно се мъчат да наберат последователи и с това може да си имаме проблеми!
    Да плюс това има такива, които идват от друга държава(араби, турци...) да си търсят жена в България, женят се и после я убеждават да отидат в тяхната страна да живеят. А там жените нямат почти никакви права и трябва по цял ден да си стоят вкъщи и да гледат децата.
    Това се случи на някаква приятелка на майка ми. Сега дори и да иска жената не може да се върне в България, защото и трябва разрешението на мъжа и...

Аз съм само против мюсулманите. Не съм расистка, но просто не ми харесват техните обичаи. Затова никога не бих тръгнала с турчин
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не смятам,че родителите ми имат нещо против,но няма да им е много приятно.Аз не вярвам да се случи,защото съм си християнка и не знам дали ще ми е приятно с човек от друга легия.Относно мюсюлманите смятам,че са много нехигиенични.Абе има достатъчно българи
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

проблем е и то доста голям, аз поне съм се сблъсквал с него... момичето се отдръпна, когато нещата тъкмо бях тръгнали уж де...кофти работа...
    не ви трябва според мен...освен ако не е само за едното удоволствие де ; )
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на 50cent
    a 4e te neznaqt 4e az hodq s momi4e abe te dori neznaqt 4e sum si imal biv6i abe izob6to te ni6to neznaqt taka 4e po dobre ni6to da ne znaqt 6toto ima hora kadeto nqma da te ostavqt na mira dokuto ne im razkaje6 lubovniq si jivot koeto za men e stranno i to4no na na6te

Всъщност аз самата, не бих искала да си имам за гадже някой мюсюлманин или будист. Не, че имам нещо против тях и те са хора, но просто не съм съгласна с техния светоглед, начин на живот и вероучение. За католиците нямам нищо против, но аз съм православна християнка и не бих си променила религията за нищо и никого на света!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    V mechtite si
    Незнам несам мислила по тоя въпрос но мисля че ако двама души се обичат нито религията нито родителите биха ги разделили....Лично аз небих имала нещо повече от приятелство с човек който не проповядва моята религия.
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Масова проява на Ръсизъм О.-

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    aми зависи - има турци в българия (цигани също) които ако не бяха имената им нямаше да се познае че са турци (цигани). та смисъла на тва изречение беше че турците в българия по скоро са турци само по името си - израснали са сред българи като деца са си играли с българчета били са в български училища приятелите им са българи... с будист или някакъв заклет мюсюлманин не бих тръгнала просто защото сме от различни светове и би било невъзможно

Родителите ми не са религиозни. А и гаджето е мое, не тяхно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    СофиЯ
    Ами , ако момчето е свястно....къв е проблема... стига да не е турчоляк ..мразя ги тия цървули....

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    DA IMA
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    СофиЯ
    А имате ли против например....сирийците, иракчаните,помаците?? ..

Родителите ми винаги ме подкрепят и никога не биха се месили в живота ми. Решеието би било изцяло мое. Но аз не мисля, че бих могла да бъда с човек от друга религия.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Kazanlak
    4e za6to trqbva da imat protiv... nali vsdi4ki sme hora
    You're a looser. But I'm not.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Sunarry
    4e za6to trqbva da imat protiv... nali vsdi4ki sme hora
    Подкрепям

Guest
    проблем за нашите? надали. за мен - може би но би дошъл не толкова заради културни разлики, а по-скоро ако се оптива да ме "поучава" и "наставлява", защото това за мен е напълно неприемливо (относно религията).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си