- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехите ли са най-важните
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
mn sam saglasnaПървоначално написано от find_m3
.Predi da re6i6 da opoznae6 daden 4ovek,parvo gleda6 van6niq mu vid i tova kak e oble4en,no vse pak ne sa nai vajnoto
![]()
Just haters make me famous! εĭз
зая мен дрехите нямат знацение важен е характера на човек но разбирасе важно е дали се събираш с хора който имат вкус.Това е много важно за нас днешните тиинове и точно затова първо се гледат дрехите нормално е никой не иска да се събира с немърливи деца .Иначе това за гримовеи сутиени щом нямат нищо за какво носят аз преди бях така полички грим сутиени а нямах нищо.Добре че се осествестих сега си се обличам мводно слагам лек грим и сутиени но да говоря само затова не
Дрехите показват какъв е човека според мен. Примерно като видиш едно 15 -годишно момиченце с 5 тона фон дьо тен, още толкова грим, което не може да си представи да ходи по коридорите на училището с дрехите си за физическо си казваш: "Аха, тая май се интересува от грим и дрехи и от нищо друго". Сори, ама такива хора аз подминавам. Не ми харесват.
Що се отнася до мен, гледам да съм чиста и да изглеждам поддържана, но по никакъв начин не следя модата. Обличам се с евтини дрехи, да, но гледам да са ми удобни. Що се отнася до компания, търся точно такива хора. Защото според мен точно хората, които не са вманиачени на тема грим и дрехи имат време да размислят над истинските ценности на човека, които се крият дълбоко в него и не могат да се видят.
Memento moriendum esse!
не съм от типаобаче ти си тъпа *****Първоначално написано от Анонимко