.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    За мен дрехите не са от толкова голямо значение,но явно за повръхностни хора като твоите приятелки са. На твое място бих си намерила нова компания.

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Аз се изразих тука вече обаче искам да добавя ,че колкото и да говорят всички ,че дрехите не са най-важното точно това ти прави впечатление първия път и ,ако това впчатление не е добро ,колкото и да е свестен човека може да не му дадем шанс да се докаже,нали?
    mn sam saglasna .Predi da re6i6 da opoznae6 daden 4ovek,parvo gleda6 van6niq mu vid i tova kak e oble4en,no vse pak ne sa nai vajnoto
    Just haters make me famous! εĭз

зая мен дрехите нямат знацение важен е характера на човек но разбирасе важно е дали се събираш с хора който имат вкус.Това е много важно за нас днешните тиинове и точно затова първо се гледат дрехите нормално е никой не иска да се събира с немърливи деца .Иначе това за гримовеи сутиени щом нямат нищо за какво носят аз преди бях така полички грим сутиени а нямах нищо.Добре че се осествестих сега си се обличам мводно слагам лек грим и сутиени но да говоря само затова не

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    "по дрехите посрещат ,по ума изпращат".Искам да кажа ,че като видиш някой човек първоначално не можеш да прецениш какъв е и ,ако не е добре облечен не прави кой знае какво впечатление ,но си е строго индивидуално и е важно да изпъкнеш ,както и да си облечен и след това да си запазиш положението.Но не напразно хората са казали (пак цитат ) "с какъвто се събереш такъв ставаш" и скоро ,ако на човека му е приятно в дадена компания се пиобщава и иска да е част от компанията....дрехите са най-лесния метод
    Точно така!! =D>

Дрехите показват какъв е човека според мен. Примерно като видиш едно 15 -годишно момиченце с 5 тона фон дьо тен, още толкова грим, което не може да си представи да ходи по коридорите на училището с дрехите си за физическо си казваш: "Аха, тая май се интересува от грим и дрехи и от нищо друго". Сори, ама такива хора аз подминавам. Не ми харесват.
    Що се отнася до мен, гледам да съм чиста и да изглеждам поддържана, но по никакъв начин не следя модата. Обличам се с евтини дрехи, да, но гледам да са ми удобни. Що се отнася до компания, търся точно такива хора. Защото според мен точно хората, които не са вманиачени на тема грим и дрехи имат време да размислят над истинските ценности на човека, които се крият дълбоко в него и не могат да се видят.
    Memento moriendum esse!

Guest
    не съм от типа
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xora,koito po 3-4 dena ne si smenqt drexite,koito sa kupeni ot pazara.
    обаче ти си тъпа *****

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си