- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да СЕ бОрЯ Ли За ПрИятелСтвоТО и
Значи имам един голям проблемс едно момиче се запознахме едно лято бяхме неразделни
и всички завиждаха на приятелството ни но един ден тя спря да ме търси беше адски мъчно плаках след което се виждаме след една година и тя се зарадва че ме вижда аз мислех че всичко ще е като преди и пак ще бъдем същите приятелки но в един момент пак почна да казва че няма време правя всичко възможно за да си върна приятелството и а незнам какво стана аз ли направих нещо звъна и само да се видим е така да си поговорим защо така постъпва тя се няма време да продължавам ли да се боря за приятелсвото и
![]()
[/i]
Еми попитай я защо си е променила отношението друго неможеш да направиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от Iv4eTy
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
направих Го и тя или ми отговаря защото така искам или ми аз си се държа нормално ма то не е такаПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
Еми кажи и:"Ако съм те обидила с нещо-извинявай" Попитай я също защо те отбягва....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Еми явно има причина да не те търси и щом не иска да ти каже защо не се измъчваи вече.Явно тя не си заслужава вниманието щом не е осъзнала каква приятелка има![]()
![]()
![]()
Остави я. След като не иска да говори с теб значи си има причина. Недей да ставаш като онези досадни хора, които не разбират кога не са желани!
Първоначално написано от Анонимко
saglasna :wink:
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
е говори с нея![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
не може да очакваш всичко да си е ,както преди ,ама й еби майката щом те е зарязала
kak da i ebe maikata?като ве4е на нея и ебаха маматаПървоначално написано от find_m3
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Опитай се да поговориш с нея![]()
Mi da ti kaja li i az sam v sa6tata sityaciq i to to4no ot kraq na u4ebnata godina!i na mene mi e mnogo te6ko no si kazax 4e ne trqbva da se izma4vam za 4ovek koito ne me ceni i ne me uvajava prosto nnqma smisal da se tormizi6,abravi q napravi taka 4e da izglejda 4e ti e vse edno dali ti e fr ili ima mnogo drugi xora i moje pak tq da razbere kakvo e izgubilauspex4e
sled kato te otbyagva yavno ne zaslujava vnimanieto ti i ne osuznava kakva priyatelka ima prosto ya ostavi na mira ne i dosajdaynyakoy den tya sama 6te doyde da te potursi togava ti ne i obru6tay vnimanie za da osuznae kakvo e izgubila
![]()
проблема е че нищо не съм напраила извиних се преди време тя каза е няма за кфо !вика че иска да сме фр но нямала време да се виждаме добре като не съм и приятна защо просто така ми дава надежди !!вика ми че много държи на мен енекфи такиа права всичко за нея например разбиха и скайп и въпреки че се държеше безразлично аз се застъпих за неяПървоначално написано от gabrielka@a
![]()
![]()
![]()
добре аз не и нахалствам тя ми пише и като са и казали моите фр дръж се по човешки тя казала абе как си искам ще се държа е сами си правете изводи
![]()
![]()
очевидно не иска да има нищо общо с теб,няма време,за да се занимава.намерила си е по-подходящи за нея приятелки,направи същото
e da mi kaje kato neizka da sme fr kfo samo me zalugva....![]()
![]()
ebati samo mi vika izkam da sme fr a kato ia blokna v skype mi pi6e ot drug skype naprao
ne razbiram