- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
И при мен е така, баш в началото на 15Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Просто ме отчайват тия комплексирани девеойчета тука с израза "Малолетни курви" или на къде отивала България
След като толкова много обичам приятелката си и и двамата сме решили, ще го направиме. Каквото искаме ще си правиме. Това за вас проблем ли е какво правят другите? Тогава защо ги обиждате и въобще, гледайте себеси
Или ако станете на 17 и го правите със всеки срещнат, по-добре ли ще бъде?
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
олеле аз май закъснявам...скоро ставам на 14 а още секс не съм правила! тцтцтцт!
Преди малко ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
а ти кво -мн ли си добре???абе я се погледни бе,про4етен вестник.достатъ4но е 4овек само да ти види аватара(защото съм сигурна,4е тва на него си ТИ или по-скоро ваше сексВЕЛИ4ЕСТВО),за да разбере що за картинка си.за такива като тебе шанса да тръгнат към добро е НУЛЕВ (0 - да ти го напиша и с цифри за всеки слу4ай).Първоначално написано от VeRdiSSima
и как беше секса на 12...нека позная било е "велико",защото беше с 4овек ,който оби4аш-хахахаха-ей,ще ме умориш направо =D> =D> =D>
колко си жалка и идея нямаш,а си седнала да пишеш,4е другите са зле.те ако са зле,тебе просто не те виждам,мили4ка.аз не го разбирам тва да живееш,за да се е**ш и да правиш св***и,я ти ми обясни,4е като гледам си мн навътре в тия неща![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само България ли?Първоначално написано от halino0r
Това е световно явление.
Който може да го спре нека да пише.![]()
Макар че не видях и едно убедително мнение защо трябва да се спира.
ех,ама мн я оби4ате тая думи4ка "комплексиран",мн интелигентно ли ви зву4и,съпер затапващо ли???Първоначално написано от UL
а ти ,мойто мом4е,про4ети какво ще ти кажа една "комплексарка" (сигурна съм ,4е така ще ме приемеш,както и да е ...така или ина4е не ме боли какво си мислиш за мене) на 12 е по-нормално да гледаш "малката русалка" от колкото да се е**ш.
и да,в бг е фраш от курви,и то не само малолетни,а и многолетни.бoлезнено,но истина.
(мн впе4атляващо)прави,бе,прави ...твойта глава ще с4упишКаквото искаме ще си правиме.не мойта
хах
а само да се уто4ниме за параграфа това заплаха ли беше или предупреждение... да знам,да не излизам след 5 от нас хахахаха! =D> =D> =D>
ма като толкова разбираш от любов и дълбоки 4увства я вземи да напишеш някоя тема в раздел "Любов",да ни изнесеш една лекция на нас невежите.прощавай само,4е ще се осмеля да ти дам една идея за заглавие на темата : "ТОП 10 съвети за секс/special edition from THE LOVEMASTER/"...толкова много обичам приятелката си
![]()
![]()
![]()
![]()
Awe xora,primerno(za momi4e) si pravila sex 2puti predi 7 meseca i posle ne si potretila,vuzmojno li e da te boli to4no kakto pri purviqt put???????burzo mi trqq otg
Единствената функция,като че ли на подобен вид теми е да подклаждат неприряъзм м/у потребителите...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
З-А-Щ-О-Т-О Н-А Т-О-Я С-В-Я-Т И-М-А Н-Е-П-И-С-А-Н-И З-А-К-О-Н-И , К-О-И-Т-О Т-Р-Я-Б-В-А Д-А С-Е С-П-А-З-В-А-Т, З-А Д-А И-М-А Р-Е-Д И Д-И-С-Ц-П-Л-И-Н-А!Първоначално написано от belphegor
az poznavam momi4e koeto se e ebalo na 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nema takaa kurva!sega e na 14 i e basi razporeinata!edin put mina cqlata diskoteka AMOR v sm adski mn mom4eta!
На 14 съм , ама смятам да е най-рано на 16-17![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
bqh na 16 .... mislq,4e pribarzah...ne be6e 4oveka za men s kogoto stana rabota....![]()
кво сте се заяли с 12 годишните..?!? Ами и аз съм една от тези. Да има разлика понеже аз правих секс на 12 не по мое желание, но сега кво и мен ли ше наречете курва? Не се гордея с това ..дори напротив до преди 2 години изпитвах ужас от момчетата докато не се появи мойто слънчице и не ме отърва от кошмара в който се намирах. Но да не изпадам в подробности.. все пак не говорете за всички, че са безмозъчни и са го правили за да не останат по назад. Представете си че има и ... как да го кажа.. нещастни случаи (точно като мен)
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
да, сега ти е момента. :/Първоначално написано от bqsna_teenagerka
sapphirr, айде кажи си предложенията как това да се спре. Наистина страшно много искам да ги чуя.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не съм казала,4е знам как,казах само защо трябва да се спре тази деградация.има разлика!а и смятам,4е един 4овек не може да оправи целия свят,колкото и да се напъва.
И като знаеш, че не можеш нищо да направиш, к'во се впрягаш и плюеш тия които са го направили по-рано?Първоначално написано от sapphirr
Нищо няма да промениш, нито ще им налееш акъл.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
12cccccccccccccc
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
А бе булка ти събуждаш в мен грозни мисли с тоя акт на 12.Ама иначе си екстра.Точно докато станеш на 15 както си тръгнала може да ти викат "КоФаТа".А междудругото като стигнеш тая възраст ми се обади![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
На 12 почти 13 направо вече си стара мома как се е намерил някой да ти го тури на тия години пичката ти сигурно вече със свинска маз трябва да я мажеш за да не се протърква .....И като те мине човека с голямата паца свиркай и по надолу...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6matkiii .. ;] i tozi pat 6te si zapazq komentara,po-nagore sum pisala dostaty4no[!!]
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...