.
Затворена тема
Страница 10 от 19 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 468
    Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    На 15 съм, първият ми път беше накъде преди 11 месеца.....абе...кра, на 14 години.... не съжалявам, че го направих толкова рано, защото поне беше с момчето което обичам!
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    На 15 съм, първият ми път беше накъде преди 11 месеца.....абе...края на 14 години.... не съжалявам, че го направих толкова рано, защото поне беше с момчето което обичам!
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    На 15 съм, първият ми път беше накъде преди 11 месеца.....абе...кра, на 14 години.... не съжалявам, че го направих толкова рано, защото поне беше с момчето което обичам!
    И при мен е така, баш в началото на 15 Просто ме отчайват тия комплексирани девеойчета тука с израза "Малолетни курви" или на къде отивала България След като толкова много обичам приятелката си и и двамата сме решили, ще го направиме. Каквото искаме ще си правиме. Това за вас проблем ли е какво правят другите? Тогава защо ги обиждате и въобще, гледайте себеси

Или ако станете на 17 и го правите със всеки срещнат, по-добре ли ще бъде?
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

олеле аз май закъснявам...скоро ставам на 14 а още секс не съм правила! тцтцтцт!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Преди малко ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Мн сте злеееееееееееее
    а ти кво -мн ли си добре???абе я се погледни бе,про4етен вестник.достатъ4но е 4овек само да ти види аватара(защото съм сигурна,4е тва на него си ТИ или по-скоро ваше сексВЕЛИ4ЕСТВО),за да разбере що за картинка си.за такива като тебе шанса да тръгнат към добро е НУЛЕВ (0 - да ти го напиша и с цифри за всеки слу4ай).
    и как беше секса на 12...нека позная било е "велико",защото беше с 4овек ,който оби4аш-хахахаха-ей,ще ме умориш направо =D> =D> =D>
    колко си жалка и идея нямаш,а си седнала да пишеш,4е другите са зле.те ако са зле,тебе просто не те виждам,мили4ка.аз не го разбирам тва да живееш,за да се е**ш и да правиш св***и,я ти ми обясни,4е като гледам си мн навътре в тия неща

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    12 godini ?! ..az sum na 13 i mislq da go napravq 4ak 16,17 tova e normalno ..nakude otiva bulgariq ..
    Само България ли?
    Това е световно явление.
    Който може да го спре нека да пише.
    Макар че не видях и едно убедително мнение защо трябва да се спира.

Цитирай Първоначално написано от UL
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    И при мен е така, баш в началото на 15 Просто ме отчайват тия комплексирани девеойчета тука с израза "Малолетни курви" или на къде отивала България След като толкова много обичам приятелката си и и двамата сме решили, ще го направиме. Каквото искаме ще си правиме. Това за вас проблем ли е какво правят другите? Тогава защо ги обиждате и въобще, гледайте себеси

Или ако станете на 17 и го правите със всеки срещнат, по-добре ли ще бъде?
    ех,ама мн я оби4ате тая думи4ка "комплексиран",мн интелигентно ли ви зву4и,съпер затапващо ли???
    а ти ,мойто мом4е,про4ети какво ще ти кажа една "комплексарка" (сигурна съм ,4е така ще ме приемеш,както и да е ...така или ина4е не ме боли какво си мислиш за мене) на 12 е по-нормално да гледаш "малката русалка" от колкото да се е**ш.
    и да,в бг е фраш от курви,и то не само малолетни,а и многолетни.бoлезнено,но истина.

Каквото искаме ще си правиме.
    (мн впе4атляващо)прави,бе,прави ...твойта глава ще с4упиш не мойта
    хах
    а само да се уто4ниме за параграфа това заплаха ли беше или предупреждение... да знам,да не излизам след 5 от нас хахахаха! =D> =D> =D>

...толкова много обичам приятелката си
    ма като толкова разбираш от любов и дълбоки 4увства я вземи да напишеш някоя тема в раздел "Любов",да ни изнесеш една лекция на нас невежите.прощавай само,4е ще се осмеля да ти дам една идея за заглавие на темата : "ТОП 10 съвети за секс/special edition from THE LOVEMASTER/"

Awe xora,primerno(za momi4e) si pravila sex 2puti predi 7 meseca i posle ne si potretila,vuzmojno li e da te boli to4no kakto pri purviqt put???????burzo mi trqq otg

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Единствената функция,като че ли на подобен вид теми е да подклаждат неприряъзм м/у потребителите...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от belphegor
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    12 godini ?! ..az sum na 13 i mislq da go napravq 4ak 16,17 tova e normalno ..nakude otiva bulgariq ..
    Само България ли?
    Това е световно явление.
    Който може да го спре нека да пише.
    Макар че не видях и едно убедително мнение защо трябва да се спира.
    З-А-Щ-О-Т-О Н-А Т-О-Я С-В-Я-Т И-М-А Н-Е-П-И-С-А-Н-И З-А-К-О-Н-И , К-О-И-Т-О Т-Р-Я-Б-В-А Д-А С-Е С-П-А-З-В-А-Т, З-А Д-А И-М-А Р-Е-Д И Д-И-С-Ц-П-Л-И-Н-А!

az poznavam momi4e koeto se e ebalo na 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nema takaa kurva!sega e na 14 i e basi razporeinata!edin put mina cqlata diskoteka AMOR v sm adski mn mom4eta!

На 14 съм , ама смятам да е най-рано на 16-17
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Град
    secret :D
    bqh na 16 .... mislq,4e pribarzah...ne be6e 4oveka za men s kogoto stana rabota....

кво сте се заяли с 12 годишните..?!? Ами и аз съм една от тези. Да има разлика понеже аз правих секс на 12 не по мое желание, но сега кво и мен ли ше наречете курва? Не се гордея с това ..дори напротив до преди 2 години изпитвах ужас от момчетата докато не се появи мойто слънчице и не ме отърва от кошмара в който се намирах. Но да не изпадам в подробности.. все пак не говорете за всички, че са безмозъчни и са го правили за да не останат по назад. Представете си че има и ... как да го кажа.. нещастни случаи (точно като мен)
    Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    олеле аз май закъснявам...скоро ставам на 14 а още секс не съм правила! тцтцтцт!
    да, сега ти е момента. :/

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    sapphirr, айде кажи си предложенията как това да се спре. Наистина страшно много искам да ги чуя.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Toffifee
    На 14 съм , ама смятам да е най-рано на 16-17
    +1 =D> =D> =D> =D>

не съм казала,4е знам как,казах само защо трябва да се спре тази деградация.има разлика!а и смятам,4е един 4овек не може да оправи целия свят,колкото и да се напъва.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    не съм казала,4е знам как,казах само защо трябва да се спре тази деградация.има разлика!а и смятам,4е един 4овек не може да оправи целия свят,колкото и да се напъва.
    И като знаеш, че не можеш нищо да направиш, к'во се впрягаш и плюеш тия които са го направили по-рано?
    Нищо няма да промениш, нито ще им налееш акъл.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ми може да ми е кеф,бе!

Град
    v k16ti
    12 cccccccccccccc
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    В нас
    А бе булка ти събуждаш в мен грозни мисли с тоя акт на 12.Ама иначе си екстра.Точно докато станеш на 15 както си тръгнала може да ти викат "КоФаТа".А междудругото като стигнеш тая възраст ми се обади

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    На 12 почти 13 направо вече си стара мома как се е намерил някой да ти го тури на тия години пичката ти сигурно вече със свинска маз трябва да я мажеш за да не се протърква ..... И като те мине човека с голямата паца свиркай и по надолу...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

6matkiii .. ;] i tozi pat 6te si zapazq komentara,po-nagore sum pisala dostaty4no[!!]
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
    EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
    BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
    ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си