- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
На 12 и 2 месецавсички ми казват че съм била малка ама според мене ти се решаваш кога ще ти е първия път
ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Аз пЪ съм бебо![]()
![]()
Права си мила!Първоначално написано от SeX| g|R|_™
![]()
![]()
И аз го направих на 10 (тя беше на 9) мойте цици бяха по-големи,но това е друга тема.Беше супер все пак аз си решавам!
Та ти казвам направихме го.......решихме цяла кръстословица във вестника
![]()
![]()
![]()
Почувствах се голям и започнах да го правя с всяка позната..........
![]()
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
xaxax tiq pikli .. dali sa po4nali i kosmi da i niknat ama mi se praat...
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...
еми т'ва е 'щото родителите много внимание им обръщат да им обяснят за к'во става на въпрос.. к'во са виновни децата(?!), че няма кой да поговори с тях...
на мен първия ми път беше 2-3 седмици преди да направя 17..
work in progress.
16
PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...
14 и половина![]()
Знам рано е,но не съжалявам за нищо!
![]()
пфффффф как може та и аз съм почти на 13 мн рано си правила секс аз на твое място не бих въпреки че знам някой момичета раничко правят секс ама според мен ще има опастност ако не сте използвали презерватив ама както и да е не че знам мн за секса не съм правила все още и нямам намерение да е скоро поне да стана на 16 - 17 и се паааааааааааак не е ли малко ранооо а ? Мисля да ти кажа нещо ако имаш намерение скоро пак да правиш секс използвайте презервативи DUREX да те са най яки знам от опит нали съм малко луда и в даскалото правим номера с презервативи и DUREX излезнаха най - здравитеамааааа майкати знае ли че си правила секс ??? направи си сметка че ако ти неискаш родителите ти да знаят и ако някой ден това момче поиска нещо от теб а ти неискаш да го направиш той ще те заплаши че ще каже на родителите ти, и ти ще си длъжна да му огаждаш
ето това мразя аз у момчетата
![]()
az na 16 za parvi pat spah s mom4e abe nz mislq,4e vazrastta stava![]()
Лелееее то сички са правили от 13 до 16 да го ева не ми се верва !
az go napravih na 15.ot segashna gledna tocha mi se struva ranichko , kato vyzrast ,no ne syjalvqvam , che go napravih ... nqma da govorim kak i izglejda 12 -13 ... sestra mi e na tolkova i teb si tr predstavqm kato neq i ... spored men ne e normlno , no veche si go napravila
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
На 15 съм и съм девствен.Донякаде се гордея с това.
OMG!е какво да е прави?! всеки с неква дивотияно пък бе незнам,аз лично съм си девствено девойченценце и смятам,че съм още мъничко за да правя внуци на наште.ама глей ся,когато си готов,си готов
![]()
аз дори съм си нямала първо гадженце и съм на 14,а пък да не говоря за секс
мф...какво?аз съм си виновна.мали мали,изоставам с дейността
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
ти как не си се отворила на 7![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужас, заклевам се!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
ама нещо неуспешен беше![]()
абе я се успокой
девствен съм,май....бе кат бях на 10г. се лупкахме,целувахме с едно момиченце у нас,тоест,а питона влизаше в хралупата на катеричката,но пътлака беше малък,тоест ниамаше удължение и пълнителя беше празен,беше на халосни,и то без предпазител.Помня,че седеше момичето на колене праиши там нещо,ама ми е в пълна амнезия.Май не се брой.Толкоз и усетих от тръпката..pfff
.
![]()
i az s1m detstvena vse o6te![]()
me too - на 13 съм и не смятам да го правя в следващата 1 годинаПървоначално написано от Triple-H
![]()
![]()
![]()
аЗ сЪм ПрИмЕрНо ДиТеНцИ...![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Аз нямаПървоначално написано от Sasho::ohsaS
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Такам против съм ранният секс , защото той е повличн от хормони и липса на акъл . Но винаги има изключения . Приятелна на една моя приятелка правила сек смай на 14 , но се е чувствала готова и го е искала , а до колкото знам тая мацка е много печена и не я е срам да говори за това ( и не говори за това за да се фука само да оточня ) и азмкарат и да не я познавам евала й правя ...
az sym na 16 i sm devstvena :P ne mi puka dr kfo mislqt,i ne mislq che na 13 ili 14 dog e normalno da go pravishvse pak jivota e pred teb ...
![]()
Off za kvo li izob6to si habite prikazkite da im obesnqvate 4e na 13-14 godini ne trqbvat da pravqt sex,kato te ve4e go pravqt!?
Mnogo qsno,4e nemoje edno DETE na 13 godini da saznava kakvo pravi,no te 6te si bolqt glavite posle,az ve4e sum prestanala da se u4udvam na takiva slu4ai,i da se qdosvam,daje vaob6te ne im obra6tam vnimanie i ne se vpe4atlqvam.Radvam se 4e az na tqhnata vazrast sum imala pove4e akul v detskata si glavi4ka i sum si igrala s kuklite vmesto da pravq seks i 4e vse o6te se namirat i normalno razviva6ti se deca,koito mogat da iz4akat da navur6at pone 16,predi da zadovolqt lubopitsvoto si(za6toto pove4eto g pravqt imenno ot lubopitstvo) i da vidqt kvo e tova.Ina4e polojenieto e tragi4no![]()
На 14 но и двамата го искахме така че нищо лошо в крайна сметка.Верно,че възбудата и всичко е по-по,но всеки трябва да го направи тогава когато е почуства готов,защото иначе къде е тръпката,ако го правиш за някой др,а не за себе си !