.
Затворена тема
Страница 12 от 19 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 468

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Ама ти си била и голяма ? Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала.
    axaxax izroda rofl dovolno q nahrani mili4kata sig dori nqma da zagreee to ne e lesno da se 6iba6 na 12

Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    Не сизлагай. Секс с дете ненавършило 14 години е незаконен !@!
    \/
    Така е незаконно е , но колко народ са правили секс преди 14 - МНОГО . И макар и този закон да е добре направян някак властите или койото там отоговаря за спазването на закона да провери дали са девствени ...

anonymous526576
    Guest
    на 16 - мъртво пиян и нищо не помня

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Само ромите правят секс на по 10-11-12.... ама то пък и българите взели да се правят на голямата работа..Пууу на къде отива българската нация.....
    ем на хората не им се чака любопитство кфо искаш ти
    OnLy God CaN Judge Me !

почти бях навършил 15 с 15 годишно момиче
    ...not everyone understands house music...
    ...house music is more than music...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не съм изчела и половината от предишните страници, но реших и аз да си споделя мнението.
    С това, че съм на 16 и съм девствена, а и очаквам да остана така още дълго време, започвам направо да се чувствам някоя от средновековието, прехвърлена по погрешка в тоя покварен днешен свят... Еми, кой както иска да се оправя, не на 12, а на 10 да започват всички да се е*ат, кфо толкова, това си е само едно рано загубено детство, нищо работа... А това, че 11-12-годишни пишлемета, които по принцип се чувстват достатъчно големи да се чу*ат, но не знаят елементарни неща и пускат теми от рода на "как може да се намери клитора на момиче, което е все още девствено, проблем ли е?", оставям без коментар
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

ааа на 12 не си ли шести клас ????? лапе,лапее
    WTF...?! 0_o

Град
    Love4, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Не съм изчела и половината от предишните страници, но реших и аз да си споделя мнението.
    С това, че съм на 16 и съм девствена, а и очаквам да остана така още дълго време, започвам направо да се чувствам някоя от средновековието, прехвърлена по погрешка в тоя покварен днешен свят... Еми, кой както иска да се оправя, не на 12, а на 10 да започват всички да се е*ат, кфо толкова, това си е само едно рано загубено детство, нищо работа... А това, че 11-12-годишни пишлемета, които по принцип се чувстват достатъчно големи да се чу*ат, но не знаят елементарни неща и пускат теми от рода на "как може да се намери клитора на момиче, което е все още девствено, проблем ли е?", оставям без коментар
    Напълно съм съгласна с теб!
    И ми е много страннно като заобясняват 12-13 годишни "направих го с човек, който много обичах". Не мисля че на тези години изобщо осъзнават кого обичат
    No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!

Az bqh na 18.O6te predi tova bqh gotova i iskah da sym s Mom4eto,koeto obi4am,no...Toy re6i da iz4akame o6te malko

Град
    Plovdiv
    ima vreme ;} }}

14 и половина! Момичето беше на 15! =D> Ма не и бях първият!

На 15 и половина

malko predi da namravq 15..nqkolko dni.No na 12......Mai ti e bilo MALKO rano.tvoq si rabota.a priqtelq ti na kolko e?

Ne do4etoh cqlata tema do 4etvyrtata stranica se otvratih ... li4no az go napravih na 15 i meseci otgore i si mislq 4e za godinki ne sa nikak mn dori e leko ranko no i za mig ne syjalqvam i ne sym syjalqvala za tova ... ta mn razkrepostenite gospoji4ki mislqt li 4e e kef da go napravish na 11-12 i do 16 da te e minalo celo selo

абе вие съвсем се побъркахте как ше праите секс на 12 аз съм на 12 още гадйе не съм имала не съм се целувала с език(а несъм някфа грозна просто не съм намерила подходящото момче)а вие ми праите секс аме ви в ред ли сте бе ..ми правете аз такива наричам курви (а си мислех че едно момиче от класа е мноо тъпо че иска на 13 да го направи а вие... просто нямам думи

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!!
    Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това
    ми ние не сме е тва
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Emi az sam na 21 i wse o6te ne sam pravil sex

Град
    В СъниЩаТа тИ ..

Re: Кога за първи път правихте секс?

Цитирай Първоначално написано от sarikna
    abe iskam otg na vaprosa mi - az sam momiche na 13 godini ( skoro she gi navarshvam de =] ) i predi 2 meseca za prav pat pravih sex s gadjeto mi. tova she sazdade li nqkakvi problemi ? =[ S condom go pravihe i beshe mn qko...nqmam oplakvaniq

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

проблеми няма да имаш.. 0баче възраста ти не е мн подходяща,малка си 0щте

Град
    FuckyLAnD
    Деба и пиклата насрана пише в форума за да се похвали , че е правила секс на 12 ебати животните ебати чудото без коментар оставам просто...то кво има да се коментира као ми беше дъщеря до 14 години нямаше да излезеш поне от тогава е разрешено със закон , че можеш да правиш секс...
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Шшш..алу миличка,хубаву вкарали са ти го ма кво тичаш тук да казваш,неможе ли да се въздържиш малце или искаш да разбереме че си го правила на 12.На тва аз му казвам Фукня!Ще ме извиняваш много ама така е още си малка за секс,ти слушаш ли се любов на 12 години.А бе ей тва момче се е чудело как да ти се навърте в гащите тя за любов ми говори.Тва е каприз,един голям каприз.Какво ве прихваще ве вече на 12 се ебете,ами след една две години докъде ще дтигните,до околовръстното maybe?!Не искам да обиждам никой ама според мен не е на добре да правите секс на 12 13,ае от 14 нагоре как и да е ама по надолу..и дума да не става.А бе няма смисъл,тя вече гое направила,просто няма нужда да и говорим,така или иначе тя си е наумила една и няма да си промени мнението,така че ае е*и се на поразия
    А по темата на 15 съм и не съм го правила

Супер фен Аватара на gabi_94
    leleee, ne moga da vi razbera vas momi4etata det spite s nqkoi na 12! abe vie ludi li ste??? az sam na 13 i polovina i oshte ne sam imala gadje, kamo li da se celuvam s ezik, ne sam grozna nito debela prosto 4akam podhodqsh moment! vie taka prevrashtate neshto tolkova delikatno i tolkova specialno, kato parvata no6t v perverziq, pedofilski mu ti raboti! na kolko godini e bil priqtelqt ti mi e mnogo interesno? sigurno 15,16. to koe normalno mom4e na 12 she go napravi, to koe normalno momi4e she go napravi na 12? sled vreme kat stane6 na 15 i vsi4ko she si izprobvala ot jivota, kak shte se 4uvstva6?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Кога е готово едно момиче за секс?Неможе да каже на колко години трябва да загубиш девственоста си,едно момиче само трябва да прецени дали е готово за това,дали е намерило точния човек,все пак всички се развиваме различно,аз сам на 15 години,имам приятел от 2 години и половина,и го направихме преди около седмица.
    А относно тези момичета който са правили секс на 12 години,изобщо не съм съгласна,но както казах всяко момиче само си преценява!!!
    Живей като за последно,защото вчера неможе да се жърне,а утре може и да няма,всичко е днес и сега!!!

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    девствен съм
    i az mm mislq 4e ne e mn normalno na 12 ama seki si re6ava
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

ако искам ии на 20 ше го напрая нали после цел живот ше го праиш

ми аз за 1 път 8 клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си