.
Затворена тема
Страница 13 от 19 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 468
    Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от MiSs CaLifOrNia'S mAN
    ми аз за 1 път 8 клас
    И к'во?! Гордееш ли се с това??

отдавна..някъде на 16-17 забравих веке
    BMW POWER

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Цитирай Първоначално написано от MiSs CaLifOrNia'S mAN
    ми аз за 1 път 8 клас
    И к'во?! Гордееш ли се с това??
    Izvadi reakciq...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Ама ти си била и голяма ? Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала.
    аз съм на 14 и даже си нямям гадже та да правия секс
    Bring it on baby.. I taste good!

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Ама ти си била и голяма ? Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала.
    аз съм на 14 и даже си нямям гадже та да правия секс
    Хаха, и аз съм така. Иначе това просто на 12 наистина е адски ама адски тъпо и безобразно, егаси извратенячките и ебачките сте тука, направо нямам думи. Аз съм на 14 и в близките 3, 4 години въобще не мисля и да правя, защото за сега все още си се чувствам като дете и не мисля да си пропилявам детството, пък и за училището мисля, според мен не е много желателно докато не завършиш да си имаш кой знае кво сериозно гадже и да се чукате и т.н.

Бях почти на 13 когато го направих и...може един ден да съжелявам.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!!
    Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това
    Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст.
    Всеки решава сам за себе си не съм те накарала и ти да го направиш Така съм преценила направила съм го с човек когото съм обичала Било незаконно това пък беше най големата простотия Ти на 18 ли ще го направиш да е законно а
    според мен е мн си малък да почнеш да правиш секс на 12
    егатииИиИиИиИиИ аз съм на 14 и не съм подготвена за секс та камоли на 12
    Bring it on baby.. I taste good!

накъде отиде света ?! 12 години ?! и тва адски често го срещам ... оня ден си земам хай клуб некво 12 годишно дете забременяло от 30-годишен женен мъж .. начи тва е супер тъпо ... аз ся съм на 13 ... девствена съм иии дори изобщо не мисля да го правя скоро време какво е това ?! ама квото искат нека правят после да няма лоши последици .. внимателноо
    THUG LIFE

Град
    софия
    да тя си ре6ава кога с кого по какъв на4ин и най-важното НА КОЛКО мисля 4е няма ло6о в това ... :P пък и пред свър6ен факт има ли смисъл да си удря главата в стената \/
    Have a nice dey

Град
    Ludnicata
    Абе каквото и да говорите - 12 си е 12... още не си узрял като хората, не знаеш кво е пенис пък какво остава да ти влезе в п****та... тъпо е... аз специално съм го направила на 14, почти 15 и се радвам. Това е най-подходящото време - от 14 до 16 години.

нямам спомен дали съм писала и друг път тук.мисля че да но нищи. по темата на 14 съм и още не съм правила секс.

Повече от фен
    и аз не съм праил още, а съм на 18
    Тва като си правил рано не значи,че си с една крачка напред...

Все едно некой да се хвали че яде по 4 пъти на ден, пред такъв който се храни по 1 път.. и в същото време и двамата са сити.
    ...

Голям фен Аватара на dami666
    He съм още и смятам да е поне след 1-2 годинки,въпреки 4е си имам сериозен приятел от 4 месеца!
    на 15 съм...
    Believe in yourself.

Град
    OUT OF SPACE
    Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!!
    Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това
    Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст.
    Всеки решава сам за себе си не съм те накарала и ти да го направиш Така съм преценила направила съм го с човек когото съм обичала Било незаконно това пък беше най големата простотия Ти на 18 ли ще го направиш да е законно а
    ЕЙ,АВТОРКАТА НЕДЕЙЙЙЙЙЙЙ МНОООО ДА ЗЕЕШ,ЗАКОНЪТ НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВА 18 ГОД.ТАКА ЧЕ КАТО СИ МАЛОУМНА,И ОГРАНИЧЕНА ,ЗА КОЕТО ТИ ПРЯКО НЯМАШ ВИНА А ВЪЗРАСТТА ТИ,ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ КАТО НЕ ЗНАЕШ!!!!ЗАКОНЪТ СМЯТА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОЛОВИ КОНТАКТИ С ЛИЦА ПОД 14 ГОД. ВЪЗРАСТ!!!!!
    ЯСНО?????????????НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА 18,НАЛИ?

модерирано от by devil_girls_

Т.2.от Правилника на форума!!!

Когато се почувствах готова.. и най - важното когато намерих човек, с когото си струва..
    Love Ickooo

dereee

Awe vseki moje da si pravi seks s koito si izka i kogato si izka
    spored men e taka...
    Oba4e i 12 godini s16to e malko tani4kooo no tva si e re6enie na samiq 4ovek

na 16 po4ti..... (to4no 2 sed predi rojdeniq mi den )

Е тази ме е изпреварила с една година-аз го направих на 13
    Nope...i can't

12 години не е ли малко раничко.е това все пак е моето мнение....

Град
    In the middle of the Universe-Dobrich :D
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    na 16 po4ti..... (to4no 2 sed predi rojdeniq mi den )
    +1 \/
    Ne karam byrzo, prosto letq nisko

тц тц тц... 12 нз гаджето ти на колко е и дали носи наказателна отговорсност (според мен едва ли) ама това си е педофилия ... звучи гадно нали !? Ами то по принцип секса в наши дни, до навършване на 26-30 години е за удоволствие , а в тийнейджърските години е леко безразборен. Все пак на 12 е наистина рано ти просто не си достатъчно съзряла, нагоре имаше 1 коментар за 14 ... еми и 14 не е толкуз добре моето лично мнение е 16-17 , макар че повечете почват на 15 (от личен опит знам) и така е ... ХОРА СТИСКАЙТЕ ДО 16 ГОДИНИ

:)

za6to p1k na 14 da e rano
    az s16to go napravix za p1rvi p1t na 14
    v dne6no vreme 14 e nap1lno normalna v1zrast
    PSone spored men
    momi4etata na 14 god ve4e bi trqbvalo da sa s1zrqli a s16to i mom4etata

Babite i dqdovcite ni sled zav1r6vaneto na 7-mi klas sa se jeneli a pove4eto ot dne6noto pokolenie dori ne sa imali seriozna vr1zka do tazi v1zrast
    Taka 4e spored men 14 e nap1lno normalna v1zrast

Преди малко.
    MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от krooki

мамамайкоо.

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    Цитирай Първоначално написано от krooki

мамамайкоо.