.
Затворена тема
Страница 14 от 19 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 468
    Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не съм

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от krooki
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    Цитирай Първоначално написано от krooki
    momi4etata na 14 god ve4e bi trqbvalo da sa s1zrqli a s16to i mom4etata

мамамайкоо.
    Em kakvo ?
    14, леле ти си напълно ненормална, ти в ред ли си на 14, според мен ти хващаш последният влак, я почни на 5 години, яко се изчукай в детската градина, да ти дойде ума в простата ти лейка. Абе аз съм на 14 и в близките 3, 4 години не мисля да го правя, а това че в днешно време 60% от момичетата са курви, а от момчетата 40% просто нямам думи. Айде, ебете си се наволя, квото си искате, но съм 100% сигурен, че след години много ще съжалявате, гледайте поне децата си после да не ги учите да го правят във вашата малоумна пубертетска възраст!!!

Май темата трябва да се заключи... 25 стр?! Всеки има свое мнение по въпроса, което явно не пасва с мнението на другите.Е, и аз не подкрепям твърде ранния секс,но всеки сам си решава. Сега не виждат какво лошо има, но после като порастнат малко сами ще разберат

Град
    Pays de la Loire
    На 15 и половина

Град
    София
    Отдавна

ПП: 6ибаняка, 1ви мина.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    още съм девствен

Град
    Пловдив
    16 години и 4 месеца

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    на 15 без 6 месеца
    Бахти тъпият отговор.

редактирано от devil_girls_
    T.2. OT Правилата на форума!

уважавай мнението на другите ,така както те уважават твойто!и това не се отнася само за теб ,a за сички спамери ,и които сте тук да се заяждате.

Цитирай Първоначално написано от Music_niki
    а това че в днешно време 60% от момичетата са евтини момичета , а от момчетата 40% просто нямам думи. Айде, ебете си се наволя, квото си искате, но съм 100% сигурен, че след години много ще съжалявате, гледайте поне децата си после да не ги учите да го правят във вашата малоумна пубертетска възраст!!!
    bullshit
    т'ва че си го направил/а по-рано НЕ ТЕ прави автоматично евтино момиче.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на dantro
    Първият ми път беше скоро даже малко ми е неудобно да .. го кажа на 17 год .. със сегашната ми приятелка и тя беше девствена и така мина первектно Апък сега си наваксвам за пропуснатите години :P
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Първият ми път беше скоро даже малко ми е неудобно да .. го кажа на 17 год .. със сегашната ми приятелка и тя беше девствена и така мина первектно Апък сега си наваксвам за пропуснатите години :P
    мисля,че няма нищо срамно дори да си го наприл на 20!
    когато се почустваш готов ,тогава.

Е да и аз мисля така .. но вече рядко се срещат 17 годишни момчета които не са правили секс .. Аз мисля като теб и затова казах че не сажалявам че съм го направил на толкова .. още повече че беше с момиче което обичам ...
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

"Е да и аз мисля така .. но вече рядко се срещат 17 годишни момчета които не са правили секс .. Аз мисля като теб и затова казах че не сажалявам че съм го направил на толкова .. още повече че беше с момиче което обичам ... Wink "
    Според мен това е най-важното да е с човека,който обичаш когато сексът се прави с любов е много по-хубав,отколкото да е само Секс,с поредния/поредната ....И да наистина не се срещат момчета които са девствени на 17(всичко хубаво е на изчезване ) :P

Хех ами мерси за така да кажа ... комплимента незнам можеби ако ми се беше отворила възможност щях да го направя и по рано .. не съм някав грозен а у .. даже съм си доста `търсен` от момичетата .. радвам се много че стана с това момиче .. но по принцип за нас момчетата няма много голяма разлика с какво момиче го правим дъли я обичаме или не ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Pink Paradise
    Девствена съм.
    Момичетата, които правят секс на по малко от 14 години, според мен от тях няма да стане личност. Въпреки че нещата са относителни.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

На 20. Направих го със сегашната си приятелка и тя даже не разбра, че ми е за първи път, докато не и казах, след няколко дена .

Мега фен
    девсвена съм...на 13 съм все па не съм като някои други тука

17.03.2006 чаааас... около 11 часа сутринта може би. Хаха.. Мисля, че бях изчерпателна. Еййй .. слонска памет значи.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Девствена съм.
    Момичетата, които правят секс на по малко от 14 години, според мен от тях няма да стане личност. Въпреки че нещата са относителни.
    Тъпо, тъпо.. Много тъпо наистина мнение. Нещата са много относителни бих казала. хух[/b]

T.2. от правилата!
    devil_girls_

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

И се почна вечния спор..единия/та го направил/а на 13,друг/а пък на 16,трети на 20...четвърти/а пък се гордее че се е "опазил/а"...Пък така не е правилно,иначе е неморално..незаконно...Всек си има свои разбирания за нещата,да спорите или да се надъхвате няма никакъв смисъл.Нещата не се движат по някакви възрастови граници,те просто се случват когато си готов за тях и си наясно с последствията.Изключвам 12-13 годишните,това е по скоро някакъв вид игра за тях,знам ли...Но не смятам обаче че момче/момиче на 15-16-17 години е неспособно да прецени ситуацията,или че има по ниска сексуална култура от някой 18-20 годишен.Гафове и фалове при всички стават и един достатъчно умен и информиран човек,ще може да се справи с ситуацията,без да се стига до аборти,нежелана бременност и т.н.Един човек на 16 може да е по образован от този на 19,както и обратното разбира се.Майка ми беше казала:"Разбираш че си готов да правиш секс,когато се прибереш в нас,постелеш хубавите чаршафи,запалиш свещи и си пуснеш музика,без да се тревожиш че някой ще те "хване".Ако ще правиш нещо,прави го като хората."

Град
    Chicago
    sestra mi sled 4 meseca pravi 13 tq o6te ne znae kvo e pi6ka ti ve4e daje si se i naebala ... ne go odobrqvam

Цитирай Първоначално написано от {}AnGel{}
    sestra mi sled 4 meseca pravi 13 tq o6te ne znae kvo e pi6ka ti ve4e daje si se i naebala ... ne go odobrqvam
    ама ти сериозно ли

Град
    Chicago
    az bqh na 16

Deja _Vu -това което майка ти го е казала според мен е много правилно

Бях на 15 и беше ногу яко :P

bqh na 13 i be6e pylen proval,sled tova si navaksah,de
    Bydi krasiva,gorda,nedostypna za tazi papla4 ot myje.Bydi kovarna,daje podla za da ne moje nqkoi pytqt ti da spre.V jivota milost ne priznavai,granit bydi,syrce ot mraz,edna edinstvena vlast priznavai-vlastta na sobstvenoto AZ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си