.
Затворена тема
Страница 15 от 19 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 468

Град
    stara zagora
    Бях на 15 години....

Бях на 16 и много ме е яд,че го направих тогава.Защото после не правих секс около година и половина.Не бях готова ама да не съм по назад от другите....

Mi nqma da ima6 nqkvi seriozni oplakvaniq pak i 6tom ti e bilo qko tva e hubavo za6toto na men li4no parvite 4 5 pati savsem ni6to neuse6tah i osven tova 4 dni sled kato go napravihme mi te4e6e krav malko no q ima6e a i ste imali kondom taka 4e ne se pritesnqvai za ni6to nai-vajnoto e da ti e gotino

az bqh na 15 i mi ostavaha o6te 4 meseca da napravq 16

Град
    Sofia
    Ти не си наред за тебе има израз - Леко момиче е как на 12 ще се ебеш бе

за съжаление аз доста избързах - 11 год с бившата ми приятелка, но под въздействието на алкохола(не че съм млад пияница а просто големият ми братовчед празнуваше рожден ден и реших и аз за първи път да пийна).
    Тя ми беше първата приятелка и въобще много не знаех какво става... И май заради това после взаймно скъсахме

нормалната възраст требва да е 16-17

Аз НА 16....... А за това,че си била на 12.......просто NO Comment...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

WOW 12 на т'ва бих казала леко момиче Аз го направих на 17 е все още съм си на толкова,но ми е близко rd-to

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от joe``
    Абе каквото и да говорите - 12 си е 12... още не си узрял като хората, не знаеш кво е пенис пък какво остава да ти влезе в п****та... тъпо е... аз специално съм го направила на 14, почти 15 и се радвам. Това е най-подходящото време - от 14 до 16 години.
    i az taka mislq 4e ot 14 do 16 e dobro vreme \/ stiga razbira se predi tova da se obrazova 4ovek i taka natatak - ne bi trqbvalo da ima nikakvi pre4ki.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Na 17 god go napravih

Ina4e sum vazmutena,otvratena i meko kazano poteresena ot temata i mneniqta na DECA koito na 13,14,15 god sa "si misleli 4e pravqt seks"

No 6te si spestq komentara...jivi i zdravi

Цитирай Първоначално написано от Катя
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    VeRdiSSima кажи ми кнежки четеш ли отговори ми Под игото чела ли
    А ти отворко на колко си а ти чел ли си я
    Всеки нормален българин би трябвало да я е прочел!
    аз не съм я чел--->Нима съм ненормален (Не мисля че, съм иизтървал много, но за сметка на това съм чел други)
    Само минавам!

Цитирай Първоначално написано от Deja _Vu
    И се почна вечния спор..единия/та го направил/а на 13,друг/а пък на 16,трети на 20...четвърти/а пък се гордее че се е "опазил/а"...Пък така не е правилно,иначе е неморално..незаконно...Всек си има свои разбирания за нещата,да спорите или да се надъхвате няма никакъв смисъл.Нещата не се движат по някакви възрастови граници,те просто се случват когато си готов за тях и си наясно с последствията.Изключвам 12-13 годишните,това е по скоро някакъв вид игра за тях,знам ли...Но не смятам обаче че момче/момиче на 15-16-17 години е неспособно да прецени ситуацията,или че има по ниска сексуална култура от някой 18-20 годишен.Гафове и фалове при всички стават и един достатъчно умен и информиран човек,ще може да се справи с ситуацията,без да се стига до аборти,нежелана бременност и т.н.Един човек на 16 може да е по образован от този на 19,както и обратното разбира се.Майка ми беше казала:"Разбираш че си готов да правиш секс,когато се прибереш в нас,постелеш хубавите чаршафи,запалиш свещи и си пуснеш музика,без да се тревожиш че някой ще те "хване".Ако ще правиш нещо,прави го като хората."

ЕЕЕ брао е ЕВЛА един свестен коментар (който изчерпи темата) да напеше някой
    Само минавам!

a we nz za drugite ma az li4no smqtam 4e ne e dobre da se pravi sex predi hmm 15,16,17 god -vse pak po tova vreme izrastvame -moq priqtel go napravi na 9 godini i mnogo mu se draznq na akala-sa e na 15 i poluvina i ne se e razvil mnogo kakto trqbva

Град
    people`s wet dreams
    А колко човека от вас досега са говорили с родителите си на тема секс и пратнйорски взаимоотношения и са искали съвета им? Ако смятате че на 16 години е рано да правиш секс...уважавам мисленето ви, Вие така сте били възпитани и така ще възпитавате децата си , но който е говорил достатъчно с родители си на тази тема сам ще разбере че тази възраст не е никак рано , защото родителите му са минали през същото , през което минава и той , поне аз така съм забелязъл :P

А относно това беше малко след като навърших 15 и го направих , защото бях с опитна жена и знаех че резултата няма да е отрицателен

moq priqtel go napravi na 9 godini
    на 9????

Az go napravh na 17.Vapros na razbirane, gotovnost i 4ustva e si4ko(pone za mene de)
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Az go napravh na 17.Vapros na razbirane, gotovnost i 4ustva e si4ko(pone za mene de)
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от vthehot
    за съжаление аз доста избързах - 11 год с бившата ми приятелка, но под въздействието на алкохола(не че съм млад пияница а просто големият ми братовчед празнуваше рожден ден и реших и аз за първи път да пийна).
    Тя ми беше първата приятелка и въобще много не знаех какво става... И май заради това после взаймно скъсахме

нормалната възраст требва да е 16-17
    На 11?

Ми аз го направих малко преди да стана на 16.Не смятам, че съм била малка, но определено не бях напълно готова да го направя.Направих го по-скоро защото бях заслепена от чувствата си и исках да задържа човека до себе си.

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Първият ми път беше скоро даже малко ми е неудобно да .. го кажа на 17 год .. със сегашната ми приятелка и тя беше девствена и така мина первектно Апък сега си наваксвам за пропуснатите години :P
    Май-май и това ти е било рано... Пише се перФектно! Да не говорим, че няма какво да наваксваш... Някой който го е направил преди теб има да си наваксва с детството...

Град
    Русе

Re: Кога за първи път правихте секс?

Цитирай Първоначално написано от sarikna
    abe iskam otg na vaprosa mi - az sam momiche na 13 godini ( skoro she gi navarshvam de =] ) i predi 2 meseca za prav pat pravih sex s gadjeto mi. tova she sazdade li nqkakvi problemi ? =[ S condom go pravihe i beshe mn qko...nqmam oplakvaniq

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    ти как си момиченцата на твоите години о6те си играят с кукли и вярват в Дядо Коледа,а ти ве4е се ебе6, замисли се малко по тая логика на 30 години 6те си баба
    жената е като консервена кутия,един я отваря и всички я ползват!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ujas 12 godini.... Em i az go napraih malka - na 14 bqh.....ama pyk 12 syvsem mi izglejda nenormalno - ti cikyl imash li??

boje gospodi na 12 =D> skupa tva ne sa ti kuklite, 6to sega si g onapravila s 4ovek koito obii4a6 posle s kvi li 6e go pravi6 kaot stnae6 kam 16 - 17 ama 6tom si bila govotaaaa

E dobre che ne si bila na 8....
    Na 12 god sex shte mi pravi?? Ti izobshto imash li predstava kakvo stava tam dolu?? Obajdam se na maika ti!!!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Music_niki
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Ама ти си била и голяма ? Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала.
    аз съм на 14 и даже си нямям гадже та да правия секс
    Хаха, и аз съм така. Иначе това просто на 12 наистина е адски ама адски тъпо и безобразно, егаси извратенячките и е**чките сте тука, направо нямам думи. Аз съм на 14 и в близките 3, 4 години въобще не мисля и да правя, защото за сега все още си се чувствам като дете и не мисля да си пропилявам детството, пък и за училището мисля, според мен не е много желателно докато не завършиш да си имаш кой знае кво сериозно гадже и да се чукате и т.н.
    ok tova e tvoeto mnenie... ama ti sama kazva6 4e TI vse o6te se 4yvstva6 kato dete...koito kakto se yredi honey... ne vsi4ki se 4yvstvat kato deca... vseki ima razli4na psihika i jivota my e razli4en.... taka 4e ne plyi mn mn horata...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си