- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
Бях на 15 години....
Бях на 16 и много ме е яд,че го направих тогава.Защото после не правих секс около година и половина.Не бях готова ама да не съм по назад от другите....
Mi nqma da ima6 nqkvi seriozni oplakvaniq pak i 6tom ti e bilo qko tva e hubavo za6toto na men li4no parvite 4 5 pati savsem ni6to neuse6tah i osven tova 4 dni sled kato go napravihme mi te4e6e krav malko no q ima6e a i ste imali kondom taka 4e ne se pritesnqvai za ni6to nai-vajnoto e da ti e gotino
az bqh na 15 i mi ostavaha o6te 4 meseca da napravq 16
за съжаление аз доста избързах - 11 год с бившата ми приятелка, но под въздействието на алкохола(не че съм млад пияница а просто големият ми братовчед празнуваше рожден ден и реших и аз за първи път да пийна).
Тя ми беше първата приятелка и въобще много не знаех какво става... И май заради това после взаймно скъсахме
нормалната възраст требва да е 16-17
Аз НА 16....... А за това,че си била на 12.......просто NO Comment...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
WOW 12 на т'ва бих казала леко момичеАз го направих на 17 е все още съм си на толкова,но ми е близко rd-to
![]()
i az taka mislq 4e ot 14 do 16 e dobro vreme \Първоначално написано от joe``
/ stiga razbira se predi tova da se obrazova 4ovek i taka natatak - ne bi trqbvalo da ima nikakvi pre4ki.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Na 17 god go napravih
Ina4e sum vazmutena,otvratena i meko kazano poteresena ot temata i mneniqta na DECA koito na 13,14,15 god sa "si misleli 4e pravqt seks"
No 6te si spestq komentara...jivi i zdravi![]()
аз не съм я чел--->Нима съм ненормаленПървоначално написано от Катя
![]()
(Не мисля че, съм иизтървал много, но за сметка на това съм чел други)
Само минавам!
Първоначално написано от Deja _Vu
ЕЕЕ брао е ЕВЛА един свестен коментар (който изчерпи темата) да напеше някой![]()
![]()
![]()
![]()
Само минавам!
a we nz za drugite ma az li4no smqtam 4e ne e dobre da se pravi sex predi hmm 15,16,17 god -vse pak po tova vreme izrastvame -moq priqtel go napravi na 9 godini i mnogo mu se draznq na akala-sa e na 15 i poluvina i ne se e razvil mnogo kakto trqbva
А колко човека от вас досега са говорили с родителите си на тема секс и пратнйорски взаимоотношения и са искали съвета им? Ако смятате че на 16 години е рано да правиш секс...уважавам мисленето ви, Вие така сте били възпитани и така ще възпитавате децата си , но който е говорил достатъчно с родители си на тази тема сам ще разбере че тази възраст не е никак рано , защото родителите му са минали през същото , през което минава и той , поне аз така съм забелязъл :P
А относно това беше малко след като навърших 15 и го направих , защото бях с опитна жена и знаех че резултата няма да е отрицателен![]()
moq priqtel go napravi na 9 godini
на 9????![]()
Az go napravh na 17.Vapros na razbirane, gotovnost i 4ustva e si4ko(pone za mene de)![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Az go napravh na 17.Vapros na razbirane, gotovnost i 4ustva e si4ko(pone za mene de)![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Ми аз го направих малко преди да стана на 16.Не смятам, че съм била малка, но определено не бях напълно готова да го направя.Направих го по-скоро защото бях заслепена от чувствата си и исках да задържа човека до себе си.
ти как сиПървоначално написано от sarikna
момиченцата на твоите години о6те си играят с кукли и вярват в Дядо Коледа,а ти ве4е се ебе6,
замисли се малко по тая логика на 30 години 6те си баба
![]()
жената е като консервена кутия,един я отваря и всички я ползват!!!
Ujas 12 godini....Em i az go napraih malka - na 14 bqh.....ama pyk 12 syvsem mi izglejda nenormalno - ti cikyl imash li??
boje gospodi na 12 =D> skupa tva ne sa ti kuklite, 6to sega si g onapravila s 4ovek koito obii4a6 posle s kvi li 6e go pravi6 kaot stnae6 kam 16 - 17 ama 6tom si bila govotaaaa![]()
![]()
E dobre che ne si bila na 8....
Na 12 god sex shte mi pravi?? Ti izobshto imash li predstava kakvo stava tam dolu?? Obajdam se na maika ti!!!
![]()
ok tova e tvoeto mnenie... ama ti sama kazva6 4e TI vse o6te se 4yvstva6 kato dete...koito kakto se yredi honey... ne vsi4ki se 4yvstvat kato deca... vseki ima razli4na psihika i jivota my e razli4en.... taka 4e ne plyi mn mn horata...Първоначално написано от Music_niki
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!