- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
az o6te sam devstven na 14 sam skoro 6te praq 15 i mislq na 15 da go napravq
И аз тва се чудя .....Аз като си имах едно "гадже" на 12 години единственото коетоо правехме като гаджета беше 1-2 прегрътки за целия период и това , че той ми подари един пръстен в много сладка червена кутийка с фомата ан сърце. А днешните 12 годишни секс правятПървоначално написано от d1d3to
![]()
Аз бях на 17,а по така и така между другото подхванатата тема за секса на 12...какво става с по-малките..не ми го побира умът..подяволите..та моята първа целувка е била по-късно от техният първи път...
И аз съм така по отношение на целувката моята беше на 14 , а те на 12 се праскат...Първоначално написано от spongebob
awe samo kato pro4etoh vuprosa na mladata gospojica, si pravq izvodite kolko e naqsno s ne6tata i kakva seksualna kultura ima.are mainata mu na vuzrastta,to dne6noto pokolenie se izrodi totalno,predstavqm si kakvi 6te sa na6te decama kato ste re6ili da pravite sex,pone se obrazovaite za posledstviqta ,koito mogat da stanat ot negramotnostta i nedostatu4nata vi informiranost.bati lapetata.em trugnali da se ebat,em i haber si nqmat za kvo stava na vupros........potres
НЕ съм жененне съм правил секс!!!
“Freedom prospers when religion is vibrant and the rule of law under God and his King is acknowledged.”
az go pravih na 15 za prav pat i dosta me bole6e parviq pat za6toto se bqh stegnala sig mn nz,vapreki 4e ve4e mi se struva adski otdavna(sega sam na 17) i predi ne mi haresva6e tolkova sas sega6niq mi priqtel e adski hubavao,moje bi za6toto go obi4am mn no v sravnenie s predi......sega e strahotno![]()
Аз го правих съвсем скоро за пръв път,преди седмица.Не ме болеше почти,нямаше кръв,и беше много хубаво,защото съм с човек,когото обичам![]()
и аз съвсем скоро... преди около 2 седмици и по малко - 2-3 дни преди нова година.. на 16 съм
emi az go pravih na 14 sa sam na 15i spored mene nqa kfi problemi da ti suzdava ako si vzela predpazni merki
![]()
за мен пък годините нищо не показват за даден човек..може да си на 20 и да не си готов,или пък да нямаш с кого да го направиш..и какво тогава трябва да те е срам ли?! или да тръгнеш да търсиш първия защото "е нормално на 17-18 вече да не си девствен"..пък и не само за това.тука сега може яко да не се съгласите с мене,но и при по-малките е така.има някои,които узряват по-рано от други,имат сериозна връзка и т.н..и са длъжни да чакат,заради чуждото мнение и годините си?
това е моето мнение,годините често не са от значение![]()
17
nqma znachenie na kolko si go napravila za purvi put..vajnoto e da znaesh che go iskash! a sexa e nai-qkoto neshto na zemqta taka che po dobre na vreme otkolkoto na stanesh na 17-18 i da si nqkakva tapa patka
awe xorA potyRsETe teMiTe TaQ TEmna q iMa PoNe 100 v FoRymA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
o oтдавна беше не помня сега![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Много пъти съм го коментиралатова за секса на 12 .. ще си то спестя тоя път .. Ще ти кажа само едно .. Чупи си главата!!!
Иначе моят първи път беше на 15 ..И беше хубаво и безболезнено най-важното ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Харесва ти... било е яко... нямаш оплаквания.. правели сте го с кондом=>Първоначално написано от sarikna
=> направето го пак. Правето го редовно. Колкото се може по-често.
това беше най глупавото изказване на 16-17 девствена и да си тъпа патка добре изчукай се на 11 и бъди герой обаче ще си останеш тъпа КУРВА за останалите и я помисли малко тъпа патка или тъпа курва кое е по добре спред тебПървоначално написано от lodka1330
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1 Секс трябва да се прави когато прецениш че си готов а на 11 едва ли можеш да направиш толкова важно решение, но ако го направиш по-късно ще съжаляваш че не си изчакала.Първоначално написано от пLiнцесkъ
то на 11 ццикъла сиг още не й е дошъл ...Първоначално написано от Just_House
![]()
сиг но и на 11 да мислиш за секс трябва нещо да не е наред аз на 11 например бях фен на pokemonПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Въобще тогава не съм мисли за секс![]()
оо на 11 май беха излезли картите на ю-ги-о и ме учеха да игаря с тех станах добраПървоначално написано от Just_House
![]()