- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
аа не ю-ги-о беше 1 2 години след покемонПървоначално написано от пLiнцесkъ
а иначе и те бяха голям хит имах цяло тесте !
![]()
Пика4у ми липсваПървоначално написано от Just_House
![]()
хаха ее жалко значи аз си го спомням покемон тогава май бех влюбена в самия покемонПървоначално написано от Just_House
детски ситории инече за тестоте зимах от картите на брат ми
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
да бе ето как се казваше пикачу малеее колко го харесвах исках да се оженя за негоПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Браво похвали се че си правила секс...Много ли си голяма вече ?!?!?! Ей деца чак ви се чудя на акъла..Първоначално написано от sarikna
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Пикачу е безполов или са давали детското цензурираноПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
малее сиг е мн якооПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Пъха й един вибратор и почва да го зарежда с ток за да работиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
а да верно той пускаше ток тва е мечтата на всяка самотна жена пък и ще спести пари от батерий.Първоначално написано от vaseto0o
Първоначално написано от Just_House
![]()
е де са сички момичета ще започнат да си мечтаят за пикачу а за нас нема да остане нищоПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
ама той е мн сексиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
да живее пикачуу
![]()
мене ме възбужда също факта и че е чувствителен не е само секс машинаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ее чшш NeNoRMaLNiKa ало а гаджето къде го забрави![]()
![]()
![]()
Just_house има мн мн сладка усмивчицаааа![]()
хахахаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
браво Duffer ...+1Първоначално написано от Duffer
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Аз съм на 14 и не съм правила още.
Смис с приятеля сме на орална любов.
Какво всички сте се забързали толкова за секс на 13-14![]()
На 27.
Недей така,че ще се приеме за реално мнение,за истина,а тва е пълна тъпотия!Какъв е проблема ли,ами на 12-13години една жена просто още не готова,а тва може да създаде много проблеми!Първоначално написано от Duffer
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Четох някъде че секса преди 16 можел да доведе до спиране на развитието в по-ранни годинизвучи глупаво ,само че имам една позната дето м,ай май си е жив пример за тва на 17 е и вече прилича на парцал,а да не говорим че нито гръдната и обиколк амръдна нито нищо....и на мен ми звучи абсурдно, но това сочат дебелите книги!
Иначе аз на 16 и половина![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
az pyk bqh na 14 i spored men vseki si reshava kfo da pravi ....![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Абе ти да не си неква мангалка бе ? как ше го прайш на 12 години бе !??! Що не помислиш и за дете а ? Пффф кво ви става бе хораа .. Думи неам ...![]()
![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Хахаха savoy 6 точкиточно тай си е
![]()