- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
на fiftheen --> 15![]()
Леле аничке, ти си пример за следване, правила си го на 17 а тези ан 16 и по-малко са твърде малки нали ве патка заспала![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ами и аз съм девствен , въпреки че имах възможности с еднодневки(малки курви)![]()
Trance/House Only in my heart..
Първоначално написано от anichkaaaa
Аи да спрете да обиждате 14 годишните а !!??ебаси .. никой не запомни , че НЕ СЕ СЛАГАТ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ !!
кво ? и аз ли съм тъпа , че НЕ съм се наебала на 12-13-14 а скоро ставам на 15 !?
обаче нали съм на 14 аиде и аз при другите а !!??!!!?!?!
![]()
![]()
![]()
И аз го направих на 17 .. начи и двете сме си изостанали ..anichkaaaa написа:
![]()
![]()
Така значи прочетох около 20 мнения (мързи ме толкова рано да чета всичко) и честно казано ... нямам думи
Това масово да се прави секс под 16 години не е добре . Почвам сериозно да се замислям накъде отива този свят . Та ти си била на 12-13 ве момиче ?! Ти още мислиш че умираш като ти дойде ! Нали като станеш на 20 клитора ти ще се влаче по земята вече . Това деградацията на младото поколение е нещо наистина страшно . А аз се чудя защо, по дяволите, като не си правил секс на 15 се заявява , че си гей, ненормален, изоставащ, и редовните реплики : ' Ае ве ти кво искаш да останеш девствен/а цял живот ли ?'
И после същите тези хора пускат теми точно тук, за да се оплачат колко са самотни , как си нямат гадже, как сички им се подиграват , защото са девствени .
Наистина вече просто нямам думи . Или не мога да намеря подходящи не знам и аз вече .Но просто няма толкова ЖАЛКА история .
Аз вече мисля за самоубийсто щом съм го направила на 17 за пръв пътЧувствам се изостанала и изхвърлена от обществото на малолетните курвички , които още п*тката си не могат да намерят, ама иначе са ги изчукали 2-3 пъти .
![]()
![]()
![]()
![]()
Работата е там, че наистина на 12 е прекалено рано .. тялото е почти недоразвито (с изключение на мутантите) и въпреки всичко психиката на едно 12 год момичре не като тази на 17 годишното .. На 17 ще осъзнаваш рисковете и ще имаш мярка .. няма да отваряш крака за щяло и за нещяло и не на всеки .. Както и да е .. Само да кажа че беше голям виц репликата, че го направила на 12 с "човек, когото обича"Само не ми разправяйте, че едно 12 годишно лапе знае кво е любов
![]()
![]()
![]()
На 17 ... обаче няма да кажа сега на колко съм![]()
Амм миличка, аз говорих , за тези които са се наебали , че нямат акълПървоначално написано от InnchetO`bE
![]()
хаха извинявай , обаче има разлика между 13 и 17 годишни нали знаеш ?! И само без обиди ок ?Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Първоначално написано от InnchetO`bE
imash pravo tuka vs ni slagat po edin znamenatal eba mi i vie neshte kitki za dyshkane ama kvo nikoi nishto ne kazva dali na 12 dali na 17 ili na 20 tva vseki sam si misli sa tq kat iska da stava kurva okey we ne e nashe dete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ок ве какъв ви е проблема на всички ?! Изразих свое собственно мнение просто ! Казах , че според мен на 14 още не са готови за секс и това е ! Вярно , че не ме засяга кой какво прави , просто ме е яд като гледам накъде отива тоя свят , защото имам брат , който също е на 14 и виждам в каква среда расте това е ! На някой , ако не му харесва какво мисля БХ и това еМое лично мнение е както вече казах !
e sorry za grubosta ot moq strana na znam i az vijdam na kade otiva sveta skoro shte pishe po forumite Help na 6g sum i mi se ebe ama nie nishto ne mojem da storim verno e tezi deca ne u4at az na tehnite godini ne sum znaela koe e lqvo koe e dqsno a te ve4e znaqt i sex da iskat dori moga da vi kaja zashto imam bratov4etka koqto e edva vtori klas i iska da pravi SEX mi nz kak da go razbiram tova az deto sum na 15 ne mislq za tezi neshta tq na 8 iska dori kazva 4e e pravila i svirki mi az prosto shtqh da polu4a ne znam kakvo kato mi kaza no nqkak si zapazih spokoistvie !!! no prosto az na 8 oshte sum hodila s ligavni4eto na vruta a te ve4e sex iskat ! mi za sex ima VEREME !!!
imam bratov4etka koqto e edva vtori klas i iska da pravi SEX mi nz kak da go razbiram tova az deto sum na 15 ne mislq za tezi neshta tq na 8 iska dori kazva 4e e pravila i svirki mi az prosto shtqh da polu4a ne znam kakvo kato mi kaza no nqkak si zapazih spokoistvie !!! no prosto az na 8 oshte sum hodila s ligavni4eto na vruta a te ve4e sex iskat ! mi za sex ima VEREME !!!![]()
![]()
мале мале ,скоро в детската ще почнат да се проебават....е сигурна ли си ,че не те лъже всмисал да е чула от някаде нещо такова и сега да се прави на голяма??
ne be 4ovek razpitah po selo mani 4e tova deto go 4uh ma stegna surceto prosto nz kvo da kaja az prosto nz kak da q gledam sled kato mi e i ot roda mani 4e nqmam dumi mi ako reka da i lepna shamar to verno s boi nishto ne se postiga puk i tq sha mi go napravi na pukПървоначално написано от unknown1
Ами аз още не съм, но съм на 15 и не си давам много зор . . Тъпото е само, че изглеждам смешна в очите на околните защото изобщо ама изобщо не е ,, модерно '' да си над 14 и да си девствен![]()
Пускайте си нова отчетна тема. Тази е доста старичка и за капак с изобилие от постове на латиница.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!