.
Затворена тема
Страница 2 от 19 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 468

Град
    О-в Тамбокту
    Ми на 18 съм и нэ как по точно ще ми влезне Още малко и в затвора ще ме вкарате

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Ми на 18 съм и нэ как по точно ще ми влезне
    а до тогава внимаваи

Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    Не сте ли чували че всеки има право на личен избор и млакнете с тва законно и незаконно тцтцт
    ама личин избор в рамките на закона аз ще те убия е ще кажа че е личен избор
    прав си ма като гледам на тая колкото и да и се обеснява, толкова повече се излага

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Ми на 18 съм и нэ как по точно ще ми влезне Още малко и в затвора ще ме вкарате
    неподценявай изкуството Fisting :P
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

ох пак ли недорасляци се е*ат на по 12 !?!?!? Егати съществата сте значи- само се чудите как да си начешете крастите и как да скъсите живота на родителите си.Верно някой въобще чел ли е "Под игото"-никой не ще да отговори-щото е срамно да се четат книги,якото е да се пецкаме като зайци в кенефите на даскалото,и после да се хвалим с т'ва. После ще се оплаквате че момчетата са с вас само за секса- е що ли!? и аз да съм и аз ше минавам като товарен влак през вас и няма да се обръщам на зад, а на 12 никой не може да ми каже че е обичал някой освен майка си и баща си,а и още нещо с много момчета съм говорила що си хващат гаджета на по 12-13,отговора е бил от всички-"щото пускат лесно и не са много умни"-вадете си изводите за голямата любов..нищо лично към никой но просто ме отвращава подобно поведение от 11-12-13 годишни...
    Спрете Земята,искам да сляза...

За Бога,какво е това-на 12 да ми правите секс.Пффф,та брат ми е на 12.Не мога да си представя той да прави секс сега.Просто е протовно някой на 12 да го е правил и да се хвали с това.
    Първият ми път беше,когато бях навършила 16 вече и с човек,с когото бях ходила много дълго време.Мина година оттогава и още сме си заедно.
    Може ли някой на 12,който е правил секс да се похвали с дълга и смислена връзка.Да беее

BTW Аз лично Под Игото съм го чела два пъти,бих го прочела и за трети.Мисля,че това е много по-важно,отколкото да си бременна на 13-14

Не се хвала беееееееееееее просто казвам и да мога да се похваля с 3 годишна връзка след това!Ясноооооооооооо
    Малко ми е чудно това,но наистина на 13 връзката е нещо голямо.Аз на 13 с момчетата какво съм правила...със сигурност не съм се ебала!

VeRdiSSima кажи ми кнежки четеш ли отговори ми Под игото чела ли
    А ти отворко на колко си а ти чел ли си я
    Всеки нормален българин би трябвало да я е прочел!

Град
    О-в Тамбокту
    Вие маи не сте чували за думата любов писна ми от вас ще повърна Вие на колко го направихте а

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    VeRdiSSima кажи ми кнежки четеш ли отговори ми Под игото чела ли
    едва ли тя незнае от коя страна да я отвори но поне се нещо знае да разтвори (на 12 год)
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от Катя
    За Бога,какво е това-на 12 да ми правите секс.Пффф,та брат ми е на 12.Не мога да си представя той да прави секс сега.Просто е протовно някой на 12 да го е правил и да се хвали с това.
    Първият ми път беше,когато бях навършила 16 вече и с човек,с когото бях ходила много дълго време.Мина година оттогава и още сме си заедно.
    Може ли някой на 12,който е правил секс да се похвали с дълга и смислена връзка.Да беее
    Не се хвала беееееееееееее просто казвам и да мога да се похваля с 3 годишна връзка след това!Ясноооооооооооо
    Хем не се хвалиш, хем се хвалиш !?!
    ОХ имах предвид че не се хваля с това че съм го направила на 12 но не съжалявам защото мога да се похваля с 3 годишна връзка след това а не както някой беше казал че е невъэможно да имаш смислена врязка аз пяк я имах
    Реално погледнато на 12 наистина, трудно се осъществява дълга и смислена връзка
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Вие маи не сте чували за думата любов писна ми от вас ще повърна Вие на колко го направихте а
    това не не любов това е фукня
    чети ма ебаната ДЕВСТВЕН съм бе

Град
    Асеновград, България
    На 12/13 годишна възраст, хормоните в теб кипят, всяка минута си с различно настроение, днес харесваш някои, утре друг. За това връзка на тази възраст трудно се запазва.

Връзките, започнали преди 18, рядко се запазват.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Че вие колко ходихте преди да правите секс-седмица

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Връзките, започнали преди 18, рядко се запазват.
    И аз така мисля, въпреки, че около мен имам много примери за подобни връзки, които са се запазили. Да обаче, при връзки започнали на 16/17 години, е по лесно.

Град
    О-в Тамбокту
    VeRdiSSima едно говненце което се мисли за голяма работа като са отворили на12
    НЕ СЕ МИСЛЯ ЗА ГОЛЯМА РАБОТА ПРОСТО ЩЕ ГО КАЖА ЗА 100000 ПЪТ ЧЕ ВСЕКИ ПРАВИ СЕКС КОГАТО МИСЛИ ЧЕ Е ГОТОВ А НЕ КОГАТО Е ЗАКОННО И НЕЗАКОННО ТИ АКО ИСКАШ СИ УМРИ ДЕВСТВЕН АМА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ НА 15 КАКВО ТИ ОБЯСНЯВАМ

Девствена съм!(14)

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Асеновград, България
    VeRdiSSima едно говненце което се мисли за голяма работа като са отворили на12
    НЕ СЕ МИСЛЯ ЗА ГОЛЯМА РАБОТА ПРОСТО ЩЕ ГО КАЖА ЗА 100000 ПЪТ ЧЕ ВСЕКИ ПРАВИ СЕКС КОГАТО МИСЛИ ЧЕ Е ГОТОВ А НЕ КОГАТО Е ЗАКИННО И НЕЗАКОННО ТИ АКО ИСКАШ СИ УМРИ ДЕВСТВЕН АМА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ НА 15 КАКВО ТИ ОБЯСНЯВАМ
    НЕ е нужно да си голям, за да мислиш трезво !!!

Цитирай Първоначално написано от Goshko
    sladkish_14 brao nik ahahahaha
    Ти млъкни Гошко
    T.2.От Правилника на форума!
    модерирано от by devil_girls_

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Guest
    тя сега на колко е ? Мисля,че не е нормално на 12 да си го правил ти ако можеше щеще и на 2-3 да го направиш....ама нали е малко невъзможно..много мразя такива като теб..дето на 12 са правили секс и вече голяма фукня!

Guest
    Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!!
    Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това
    Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст.
    Всеки решава сам за себе си не съм те накарала и ти да го направиш Така съм преценила направила съм го с човек когото съм обичала Било незаконно това пък беше най големата простотия Ти на 18 ли ще го направиш да е законно а
    а сега си на...

~MaLkoTy_DqVoL4E~
    Guest
    Lele kolko sam izostanala i az ! az sam na trinaiset i o6te sam devstvena i ne mislq da go pravq v blizkite 1-2 godini . pojelavam kasmet na lekomislenite 11- 12-13 godi6ni koito si lqgat s gadjeto s koeto sa bili zaedno 2-3 sedmici izpolzvaite predpazni merki 4e toku vij ste zabremenqli na 12 i puskate temi '' da zadraja li bebeto '' , ''pomognete mi kavo da pravq bremenna sam '' i tn. UsPeH

Град
    София
    май бях на 14 .... ама помня датата! 27 .... любимото ми число с любимото ми момиче чуствам се късметлия
    $uperman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си