- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
Ми на 18 съм и нэ как по точно ще ми влезнеОще малко и в затвора ще ме вкарате
![]()
а до тогава внимаваиПървоначално написано от VeRdiSSima
прав си ма като гледам на тая колкото и да и се обеснява, толкова повече се излагаПървоначално написано от Вилхелм Монке
неподценявай изкуството Fisting :PПървоначално написано от VeRdiSSima
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
ох пак ли недорасляци се е*ат на по 12 !?!?!? Егати съществата сте значи- само се чудите как да си начешете крастите и как да скъсите живота на родителите си.Верно някой въобще чел ли е "Под игото"-никой не ще да отговори-щото е срамно да се четат книги,якото е да се пецкаме като зайци в кенефите на даскалото,и после да се хвалим с т'ва. После ще се оплаквате че момчетата са с вас само за секса- е що ли!? и аз да съм и аз ше минавам като товарен влак през вас и няма да се обръщам на зад, а на 12 никой не може да ми каже че е обичал някой освен майка си и баща си,а и още нещо с много момчета съм говорила що си хващат гаджета на по 12-13,отговора е бил от всички-"щото пускат лесно и не са много умни"-вадете си изводите за голямата любов..нищо лично към никой но просто ме отвращава подобно поведение от 11-12-13 годишни...![]()
За Бога,какво е това-на 12 да ми правите секс.Пффф,та брат ми е на 12.Не мога да си представя той да прави секс сега.Просто е протовно някой на 12 да го е правил и да се хвали с това.
Първият ми път беше,когато бях навършила 16 вече и с човек,с когото бях ходила много дълго време.Мина година оттогава и още сме си заедно.
Може ли някой на 12,който е правил секс да се похвали с дълга и смислена връзка.Да беее
BTW Аз лично Под Игото съм го чела два пъти,бих го прочела и за трети.Мисля,че това е много по-важно,отколкото да си бременна на 13-14
Малко ми е чудно това,но наистина на 13 връзката е нещо голямо.Аз на 13 с момчетата какво съм правила...със сигурност не съм се ебала!Първоначално написано от VeRdiSSima
Всеки нормален българин би трябвало да я е прочел!Първоначално написано от VeRdiSSima
Вие маи не сте чували за думата любов писна ми от вас ще повърнаВие на колко го направихте а
![]()
едва ли тя незнае от коя страна да я отвори но поне се нещо знае да разтвори (на 12 год)Първоначално написано от Вилхелм Монке
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
чети ма ебаната ДЕВСТВЕН съм беПървоначално написано от Вилхелм Монке
Връзките, започнали преди 18, рядко се запазват.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Че вие колко ходихте преди да правите секс-седмица
НЕ СЕ МИСЛЯ ЗА ГОЛЯМА РАБОТА ПРОСТО ЩЕ ГО КАЖА ЗА 100000 ПЪТ ЧЕ ВСЕКИ ПРАВИ СЕКС КОГАТО МИСЛИ ЧЕ Е ГОТОВ А НЕ КОГАТО Е ЗАКОННО И НЕЗАКОННО ТИ АКО ИСКАШ СИ УМРИ ДЕВСТВЕН АМА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ НА 15 КАКВО ТИ ОБЯСНЯВАМПървоначално написано от Вилхелм Монке
Девствена съм!(14)![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ти млъкни ГошкоПървоначално написано от Goshko
![]()
T.2.От Правилника на форума!
модерирано от by devil_girls_
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
тя сега на колко е ? Мисля,че не е нормално на 12 да си го правил ти ако можеше щеще и на 2-3 да го направиш....ама нали е малко невъзможно..много мразя такива като теб..дето на 12 са правили секс и вече голяма фукня!![]()
а сега си на...Първоначално написано от VeRdiSSima
![]()
Lele kolko sam izostanala i az !az sam na trinaiset i o6te sam devstvena i ne mislq da go pravq v blizkite 1-2 godini . pojelavam kasmet na lekomislenite 11- 12-13 godi6ni koito si lqgat s gadjeto s koeto sa bili zaedno 2-3 sedmici
izpolzvaite predpazni merki 4e toku vij ste zabremenqli na 12 i puskate temi '' da zadraja li bebeto '' , ''pomognete mi kavo da pravq bremenna sam '' i tn. UsPeH
![]()
май бях на 14 .... ама помня датата! 27 .... любимото ми числос любимото ми момиче
чуствам се късметлия
![]()
![]()
![]()
$uperman