.
Затворена тема
Страница 3 от 19 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 468
    ртртрр
    Guest
    Бях на 14 и спах с кака на 17

Град
    СофиЯ
    Абе нормално е да се прави секс на 16- 17.....
    Кво е тва на 12 години ...аз още с кукли си играех а тия па даже успяли да са наебат и после пускат теми от рода:" бременна ли съм?" , "кога вече няма да ми личи луфта между краката?" , " мама, ако разбере какво ще правя?" .... и т.н. На къде отива българската младеж не мога да разбера...после ще има да съжаляват за ранната си постъпка, но уви, късно ще е...
    1 път се живее , 1 път в живота човек е ДЕТЕ!!! Изживейте си детството, има време за секс и за не знам си още кво....

П.П на 14 съм!!!

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    1 път се живее , 1 път в живота човек е ДЕТЕ!!! Изживейте си детството, има време за секс и за не знам си още кво
    ЕВАЛА!!!!!! =D> =D> =D>

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!!
    Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това
    Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст.
    Всеки решава сам за себе си не съм те накарала и ти да го направиш Така съм преценила направила съм го с човек когото съм обичала Било незаконно това пък беше най големата простотия Ти на 18 ли ще го направиш да е законно а
    а сега си на...
    На 18

Кво е тва на 12 години ...аз още с кукли си играех а тия па даже успяли да са наебат и после пускат теми от рода:" бременна ли съм?" , "кога вече няма да ми личи луфта между краката?" , " мама, ако разбере какво ще правя?" .... и т.н. На къде отива българската младеж не мога да разбера...после ще има да съжаляват за ранната си постъпка, но уви, късно ще е...
    1 път се живее , 1 път в живота човек е ДЕТЕ!!! Изживейте си детството, има време за секс и за не знам си още кво....

П.П на 14 съм!!!
    Така!Права си,съгласна съм с теб,но когато с твоито момче чевствате примерно 3-4 месеца,ще те вида ти закакво ще мислиш!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

П.П на 14 съм!!!
    Така!Права си,съгласна съм с теб,но когато с твоито момче чевствате примерно 3-4 месеца,ще те вида ти закакво ще мислиш!
    С моето момче чествахме 1 година и половина, когато му направих първото ми....Секс правихме за първ път 3 дни по-късно. А, да и бяхме по на 20 години!

Guest
    na 16 i polovina

Град
    СофиЯ

П.П на 14 съм!!!
    Ами , да, признавам! Мисля си за такива неща, но не ми стиска да ги направя. Според мен живота продължава и има време за всичко...!!!
    Предпочитам да го направя на 17 отколкото сега...

Яснооо...значи ако нямаш гадже, няма желание за секс, но ако имаш гадже дори на 8 годинки, ще имаш желание. Какво желание имаш ти за секс? 100% ако те попитам защо правиш секс, ще отговориш, че по тази начин изразяваш любовта си към гаджето.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    СофиЯ
    Тия момичета на по 11-12-13 години като са се е**ли вече и се мислят за голямата работа..Ама това мода ли е кво е ..не мога да ги разбера..
    Те самите не знаят , че това е много голяма отговорност. Не могат да осъзнаят, че в секса се крият много опасности и за здравето и за други неща... Е, да то като нямат глави на раменете си.. така ще е, но пък родителите поне да им кажат, че това не е нормално - секс на 12 години. Та те още не са се развили нито физически, нито психически, но иначе 'оная мойта приятелика го е правила, айде и аз , за да не остана назад'. После нека съжаляват, че не са си изживяли детството навреме!
    И сега съм абсолютно сигурна, че има момичета и момчета на тази възраст, които не знаят кой е Иван Вазов и кой е романа ''Под игото''. И вместо да седнат да се поограмотят малко и да пишат правилно...те предпочитат да се на**бат, за да не останат назад. Но това си е тяхна работа...

Което ми напомни за някаква пикла на конкурс за красота, чието любимо стихотворение е "Две хубави очи", но когато я помолиха да каже 2 реда от него, тя каза, че не го знае наизуст. Смях голям.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    те не са добре 12г

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    те не са добре 12г
    Ами айде кажи им го де. Колкото и да им се говори , те и на пук ще го направят... нали трябва да са ''големи вече''?!

Guest
    абе трябва да ги набият едно хубаво да видят

skype-pifikaciq
    Guest
    Dedstven sam i sam na 16!i kvo ot tova prosto ne iskam da iz4ukam parvata sre6tnata!

Тия момичета на по 11-12-13 години като са се е**ли вече и се мислят за голямата работа..Ама това мода ли е кво е ..не мога да ги разбера..
    Те самите не знаят , че това е много голяма отговорност. Не могат да осъзнаят, че в секса се крият много опасности и за здравето и за други неща... Е, да то като нямат глави на раменете си.. така ще е, но пък родителите поне да им кажат, че това не е нормално - секс на 12 години. Та те още не са се развили нито физически, нито психически, но иначе 'оная мойта приятелика го е правила, айде и аз , за да не остана назад'. После нека съжаляват, че не са си изживяли детството навреме!
    И сега съм абсолютно сигурна, че има момичета и момчета на тази възраст, които не знаят кой е Иван Вазов и кой е романа ''Под игото''. И вместо да седнат да се поограмотят малко и да пишат правилно...те предпочитат да се на**бат, за да не останат назад. Но това си е тяхна работа...
    Всички знаят кой е романа "Под Игото'' по простата причина че е досаден
    Всяко момиче си решава на колко да го прави...много от момичетата които са го правили в ранна възраст може да са били едва ли не принудени,напити и кво ли още не така че не можеш да го съдиш.Освен тва и те са хора могат и сами да си решават дали са готови или не са да правят секс.А иначе тия дет се мислят за голямата работа и мене ме дразнят ама кво да правя

Супер фен
    Абе за кво сички говорите за момичетата на 12 години?Ми момчетата?

awe momi4e akula lis is izgubi
    sex na 12 mn si malka o6te

Guest
    оф аман от курвентия на 12 го правили вие добре ли сте то голяма фукня да го кажеш,че си го правил на 12 егати мода ли кво е..да не останете по наз..дай да го направиме...
    бтв на 14 съм

T.2.От Правилника на форума!
    модерирано от by devil_girls_

Guest
    VeRdiSSima, skupa kazvash che si na 18 obache se burkash oshte si na 11 zashtoto qvno purvite 7 ti lipsvat

Guest
    kav e toq sex na 12 vii ne ste dobre az sam na 14 i ne sam go pravila

Град
    О-в Тамбокту
    [quote="Анонимко"]VeRdiSSima, skupa kazvash che si na 18 obache se burkash oshte si na 11 zashtoto qvno purvite 7 ti lipsvat Я фак казвам каквото мисля Ясно
    T.2.,от Правилника на форума!
    модерирано от by devil_girls

Повече от фен
    погледнете го от добрата страна на 11-12 а и дошло а не, а като не дошло няма се притеснявате за бебета ......

а по темата и аз мисля че това е малкоооо по малко от най малката граница която си мисля че е приемливо..... ооо и аз как се изказах амааа ..... разбрахте ме.....

а на "ебнатите" по на 12 се надявам тов ада не им даде или да им и дало кофти тласък на живота..... (нямам предвид само бебета)

VeRdiSSima mili4ko vzemi se stegni,4e mi pisna da ti 4eta glupostite!!! Nqma da ti 4eta moral kato vsi4ki razbira4i!!! Edna na 12 god si igrala s kuklite,a na 14 ve4e moral 4ete ,druga na 12 mineti pravila,treta kato teb na 12 sa q razcepili...boli me fara ako iskate i na 10 lapaite pi*ki i se proeb*te ,na 12 probvaite analno ,a na 13 ve4e si sex expert (ot strata 6kola) NE ME INTERESUVA,no koq si ti,4e na 18 godini 6te durji6 ton na nqkoi i 6te se pravi6 na golqma razbira4ka? Tova 4e si gorda ot fakta,4e sa te eb*li na 12 si e tvoe pravo,no za6to trqbva da go pokazva6 i tuk? daaa temata e "na kolko god za 1vi put ste pravili sex?" mi kaji na 12 i mlukni da te eba v teena

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    VeRdiSSima едно говненце което се мисли за голяма работа като са отворили на12
    НЕ СЕ МИСЛЯ ЗА ГОЛЯМА РАБОТА ПРОСТО ЩЕ ГО КАЖА ЗА 100000 ПЪТ ЧЕ ВСЕКИ ПРАВИ СЕКС КОГАТО МИСЛИ ЧЕ Е ГОТОВ А НЕ КОГАТО Е ЗАКОННО И НЕЗАКОННО ТИ АКО ИСКАШ СИ УМРИ ДЕВСТВЕН АМА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ НА 15 КАКВО ТИ ОБЯСНЯВАМ
    sestra mi e na 11
    kato q gledam kolko moje da misli losho mi stava
    predstavqm si ti kolko si mislila kato si bila na 12 ;d na dali shte ima golqma razlika

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си