.
Затворена тема
Страница 4 от 19 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 468
    Guest
    ami ot 12 god ne e normalno ti leko kazano si typa ,mn qsno 4e e vredno nqma zna4enie s prezervativ , tova moje da ti spre razvitieto moje mn ne6ta da se slu4at ... nai 4esto po princip ni6to en stava ama im ai slu4ai kogato se spira razvitie garanciq ne e prezervativa toi e 99.9% ama ponqkoga i toi se precakva i kvo stava posle bebe na 12 6matka ! ti o6te neznae6 pikae li ti se ebe li ti se trygnala na6ta da mi se ebe mi ti do 14 moje da nastigne6 maikati babati i ba6tati po tova s kolko hora sa s pali kurvetinak si ti o6te ot malka !

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Не сте ли чували че всеки има право на личен избор и млакнете с тва законно и незаконно тцтцт
    ама личин избор в рамките на закона аз ще те убия е ще кажа че е личен избор
    хахах +1
    +2 mnoo to4no kazano =D> =D> =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!!
    Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това
    Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст.
    Не си права мойто момиче какво искаш да ми кажеш че на 15 има по голяма отговорност ли ??? че нее правилно на 12 нее но секи избира сам какво прави с живота
    По темата : около 16-17 години
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    za parvi pat na 13 sam go prail

Голям фен
    i as na 13 \/
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Деница Велева
    Guest

тцтцтц

'а на 12 никой не може да ми каже че е обичал някой освен майка си и баща си'
    е това беше казало някакво момиче по рано . . . еми миличка сега съм на 23 . Първият ми път беше на 17 . но първата ми любов беше на ...... 9 ! изобщо в секса като цяло не става дума възраст а за трепет когато знаеш какво искаш и не е приемливо на 12-13 дори 14 години да правиш секс по проста причина че тогава трепети колкото щеш но после няма да знаеш какво да правиш ! половината от вас 12 годишни 'големи' момичета не могат дори да ми кажат какви са последствията и какво може да се случи след единя път . а разлката от любов до секс е голяма да не кажа огромна . моята първа любов беше на 9 години ! в началото не бях сигурна ... но след като всяка сутрин,всяка вечер,всеки ден,всеки час,всяка минута мисля за него как да го видя,кога отнов ще сме заедно само двамата . всеки учебен час се рея ис небесата мислейки си за него , във всяка тема намирах общото с него и ... абе изобщо много неща осъзнах че съм влюбена и така с тея мисли 4 години ! всеки ден се виждахме ! когато бях на 13 скъсахме ... и не за друго а защото той се премести в друг град ... но както и да е много се отклоних от темата ... не става въпрос за самия секс а за това кога си готова ... а на 12-13-14 няма начин да си готова ! но въпреки това казваш 'не мога вече така ! всичките ми приятелки са го правили ! дали гаджето ми е подходящия ? ... какво пък само секс е все пак' да ама не мили ми момиченца вие си мислите че девсвеноста носи срам в днешното поколение но не е така братовчедка ми е на 14 и се гордее да казва пред 'наебаните' с извинение за думата си приятелки че е девствена ! ами това е ... просто не правете грешки защото когато ги разберете ще съжелявате ! надявам се да съм ви помогнала с нещо

Guest
    Verdissima kazva6 kakvoto misli6 no savsem razli4no e tova 4e ne si dava6 smetka 4e ne moje6 da misli6

А ти не ми крещи, детенце.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: тцтцтц

Цитирай Първоначално написано от Деница Велева
    'а на 12 никой не може да ми каже че е обичал някой освен майка си и баща си'
    е това беше казало някакво момиче по рано . . . еми миличка сега съм на 23 . Първият ми път беше на 17 . но първата ми любов беше на ...... 9 ! изобщо в секса като цяло не става дума възраст а за трепет когато знаеш какво искаш и не е приемливо на 12-13 дори 14 години да правиш секс по проста причина че тогава трепети колкото щеш но после няма да знаеш какво да правиш ! половината от вас 12 годишни 'големи' момичета не могат дори да ми кажат какви са последствията и какво може да се случи след единя път . а разлката от любов до секс е голяма да не кажа огромна . моята първа любов беше на 9 години ! в началото не бях сигурна ... но след като всяка сутрин,всяка вечер,всеки ден,всеки час,всяка минута мисля за него как да го видя,кога отнов ще сме заедно само двамата . всеки учебен час се рея ис небесата мислейки си за него , във всяка тема намирах общото с него и ... абе изобщо много неща осъзнах че съм влюбена и така с тея мисли 4 години ! всеки ден се виждахме ! когато бях на 13 скъсахме ... и не за друго а защото той се премести в друг град ... но както и да е много се отклоних от темата ... не става въпрос за самия секс а за това кога си готова ... а на 12-13-14 няма начин да си готова ! но въпреки това казваш 'не мога вече така ! всичките ми приятелки са го правили ! дали гаджето ми е подходящия ? ... какво пък само секс е все пак' да ама не мили ми момиченца вие си мислите че девсвеноста носи срам в днешното поколение но не е така братовчедка ми е на 14 и се гордее да казва пред 'наебаните' с извинение за думата си приятелки че е девствена ! ами това е ... просто не правете грешки защото когато ги разберете ще съжелявате ! надявам се да съм ви помогнала с нещо
    eeee tfa be6e ! bravo ! =D> =D> =D> naistina brao0 e tfa im trea6e na si4ki da pro4etat 4e da se osyznaqt kfi gi govorat
    http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=65936

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!

nel4eto
    Guest
    Не сте ли чували че всеки има право на личен избор и млакнете с тва законно и незаконно тцтцт
    a be mn si glupav da pravi6 sex ne e da ubie6 ili d aotkrade6 ima zakon razbirase ako niama si4ki 6te se ebat na po 9 no koi kakto iska az sam na14 i na sam pravila sex no ako re6a d agonapravia niama da gledam zakona i kvo niakoi 6te ide i 6te kaje vi6te arestuvaite ia tia se ebala????? ujas

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от nel4eto
    a be mn si glupav da pravi6 sex ne e da ubie6 ili d aotkrade6 ima zakon razbirase ako niama si4ki 6te se ebat na po 9 no koi kakto iska az sam na14 i na sam pravila sex no ako re6a d agonapravia niama da gledam zakona i kvo niakoi 6te ide i 6te kaje vi6te arestuvaite ia tia se ebala????? ujas
    =D>

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Според днешните стандарти много съм закъсняла със секса ... не се проебах на 12,а чак на 16 ... колко съм демоде само ...

Нали е личен изборът...какво значение има какво мислят другите? Ако мислиш, че си била достатъчно зряла, няма да ти пука какво говори някой, който най-малкото не те познава. Стига с глупостите. Оставете и други да се изкажат и някой да изтрие пак последните страници. Точка.

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Нали е личен изборът...какво значение има какво мислят другите? Ако мислиш, че си била достатъчно зряла, няма да ти пука какво говори някой, който най-малкото не те познава. Стига с глупостите. Оставете и други да се изкажат и някой да изтрие пак последните страници. Точка.
    Довчера не мислеше така

Просто коментирах Това не означава, че ти трябва да се обясняваш на всеки.

Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Ама ти си била и голяма ? Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала.
    А така Те тия на по 11 вече са и с по 1 аборт... Мн си изостанала, ама като гледам ще наваксаш скоро
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Знам че не сам дорасла за такива критики и се извинявам за думата курва------)Ма на там отиваш!!!(Такава сам кажа ли не6ту обидно ако има 6о се извинявам!!)
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

начи искаш да каеш че и мойта сестра е курва ли?! тя го напраи на 11 и половина

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_girl4eto
    ! dam ! dovolen

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_girl4eto
    ! dam ! dovolen
    я се факай

Guest
    Мога да изразя коментара си само по един начин
    на 17 съм и не съм правила секс (не, защото не съм имала възможност или не съм обичала някого, а нещата, които вие вършите на 12 направо ме отвращават). И много интересно как можеш да правиш личен избор...ти на 12 каква личност си? Пикли...като ви очука истинския живот ще разберете какво значи да избираш. Вашето не е избор, а презадоволеност (като маминка и татинка са ви гледали като писани яйчица и то вече не е останало какво друго да имате освен "гордостта" от секса на 12). А за момичето, което каза, че "Под игото" е досадна книга...мога само да я съжалявам колко й бедно съзнанието и не може да разбере колко съдаржателен е първият български роман.

Guest
    *съдържателен (правя си малка поправка)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си