- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
ami ot 12 god ne e normalno ti leko kazano si typa ,mn qsno 4e e vredno nqma zna4enie s prezervativ , tova moje da ti spre razvitieto moje mn ne6ta da se slu4at ... nai 4esto po princip ni6to en stava ama im ai slu4ai kogato se spira razvitie garanciq ne e prezervativa toi e 99.9% ama ponqkoga i toi se precakva i kvo stava posle bebe na 12 6matka ! ti o6te neznae6 pikae li ti se ebe li ti se trygnala na6ta da mi se ebe mi ti do 14 moje da nastigne6 maikati babati i ba6tati po tova s kolko hora sa s pali kurvetinak si ti o6te ot malka !
+2 mnoo to4no kazano =D> =D> =D>Първоначално написано от savoy
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не си права мойто момиче какво искаш да ми кажеш че на 15 има по голяма отговорност ли ??? че нее правилно на 12 нее но секи избира сам какво прави с животаПървоначално написано от swords1010
По темата : около 16-17 години![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
za parvi pat na 13 sam go prail![]()
i as na 13 \/
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
'а на 12 никой не може да ми каже че е обичал някой освен майка си и баща си'
е това беше казало някакво момиче по рано . . . еми миличка сега съм на 23 . Първият ми път беше на 17 . но първата ми любов беше на ...... 9 ! изобщо в секса като цяло не става дума възраст а за трепет когато знаеш какво искаш и не е приемливо на 12-13 дори 14 години да правиш секс по проста причина че тогава трепети колкото щеш но после няма да знаеш какво да правиш ! половината от вас 12 годишни 'големи' момичета не могат дори да ми кажат какви са последствията и какво може да се случи след единя път . а разлката от любов до секс е голяма да не кажа огромна . моята първа любов беше на 9 години ! в началото не бях сигурна ... но след като всяка сутрин,всяка вечер,всеки ден,всеки час,всяка минута мисля за него как да го видя,кога отнов ще сме заедно само двамата . всеки учебен час се рея ис небесата мислейки си за него , във всяка тема намирах общото с него и ... абе изобщо много неща осъзнах че съм влюбена и така с тея мисли 4 години ! всеки ден се виждахме ! когато бях на 13 скъсахме ... и не за друго а защото той се премести в друг град ... но както и да е много се отклоних от темата ... не става въпрос за самия секс а за това кога си готова ... а на 12-13-14 няма начин да си готова ! но въпреки това казваш 'не мога вече така ! всичките ми приятелки са го правили ! дали гаджето ми е подходящия ? ... какво пък само секс е все пак' да ама не мили ми момиченца вие си мислите че девсвеноста носи срам в днешното поколение но не е така братовчедка ми е на 14 и се гордее да казва пред 'наебаните' с извинение за думата си приятелки че е девствена ! ами това е ... просто не правете грешки защото когато ги разберете ще съжелявате ! надявам се да съм ви помогнала с нещо![]()
Verdissima kazva6 kakvoto misli6 no savsem razli4no e tova 4e ne si dava6 smetka 4e ne moje6 da misli6![]()
А ти не ми крещи, детенце.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
eeee tfa be6e ! bravo ! =D> =D> =D> naistina brao0 e tfa im trea6e na si4ki da pro4etat 4e da se osyznaqt kfi gi govoratПървоначално написано от Деница Велева
http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=65936
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!
a be mn si glupav da pravi6 sex ne e da ubie6 ili d aotkrade6 ima zakon razbirase ako niama si4ki 6te se ebat na po 9 no koi kakto iska az sam na14 i na sam pravila sex no ako re6a d agonapravia niama da gledam zakona i kvo niakoi 6te ide i 6te kaje vi6te arestuvaite ia tia se ebala?????Първоначално написано от Вилхелм Монке
![]()
![]()
ujas
=D>Първоначално написано от nel4eto
Според днешните стандарти много съм закъсняла със секса ... не се проебах на 12,а чак на 16 ... колко съм демоде само ...![]()
Нали е личен изборът...какво значение има какво мислят другите? Ако мислиш, че си била достатъчно зряла, няма да ти пука какво говори някой, който най-малкото не те познава. Стига с глупостите. Оставете и други да се изкажат и някой да изтрие пак последните страници. Точка.
Довчера не мислеше такаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
v4era![]()
![]()
![]()
Просто коментирахТова не означава, че ти трябва да се обясняваш на всеки.
А такаПървоначално написано от Duffer
Те тия на по 11 вече са и с по 1 аборт... Мн си изостанала, ама като гледам ще наваксаш скоро
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
на 13![]()
Знам че не сам дорасла за такива критики и се извинявам за думата курва------)Ма на там отиваш!!!(Такава сам кажа ли не6ту обидно ако има 6о се извинявам!!)![]()
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
начи искаш да каеш че и мойта сестра е курва ли?! тя го напраи на 11 и половина
![]()
я се факайПървоначално написано от [Lucifer
![]()
![]()
Мога да изразя коментара си само по един начин![]()
на 17 съм и не съм правила секс (не, защото не съм имала възможност или не съм обичала някого, а нещата, които вие вършите на 12 направо ме отвращават). И много интересно как можеш да правиш личен избор...ти на 12 каква личност си? Пикли...като ви очука истинския живот ще разберете какво значи да избираш. Вашето не е избор, а презадоволеност (като маминка и татинка са ви гледали като писани яйчица и то вече не е останало какво друго да имате освен "гордостта" от секса на 12). А за момичето, което каза, че "Под игото" е досадна книга...мога само да я съжалявам колко й бедно съзнанието и не може да разбере колко съдаржателен е първият български роман.
*съдържателен (правя си малка поправка)