.
Затворена тема
Страница 5 от 19 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 468
    вече съм на 16 и не обиждай детето и под игото наистина е най-скучната книга дори нз от кой е

Guest
    ц ц ц ц ц
    Живея в демократична страна и нз дали си чувала за нещо наречено СВОБОДА НА СЛОВОТО!

не ама съм праила секс за разлика от тебе и то на 13

Цитирай Първоначално написано от Sexy_girl4eto
    начи искаш да каеш че и мойта сестра е курва ли?! тя го напраи на 11 и половина
    Не е курва. Хората тук не знаят значението на тази дума. Но си е повярвала много...наивна е и глупавичка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    У нас Си (=
    На 16 съм. Не съм го правила. Причините са 2:
    1. Не се чувствам готова
    2. Не съм срещнала подходящото момче

Не ми пука какво мислят другите, не ми пука, че в сегашните времена е срам да си девствен на 13-14 (друг е въпроса, че доста от тези деца не са знаели какви са били преди да го направят- в повечето случаи са били "деТствени"..е сигурно "деТствеността" не е толкова важна, колкото "деВствеността").

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    На 15
    >>> House Music <<<

UnaBle_to_LoVe_U Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 12:45 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

На 16 съм. Не съм го правила. Причините са 2:
    1. Не се чувствам готова
    2. Не съм срещнала подходящото момче

Не ми пука какво мислят другите, не ми пука, че в сегашните времена е срам да си девствен на 13-14 (друг е въпроса, че доста от тези деца не са знаели какви са били преди да го направят- в повечето случаи са били "деТствени"..е сигурно "деТствеността" не е толкова важна, колкото "деВствеността").

=D> и аз така само 4е съм на 15
    TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.

gerinca
    Guest
    Moqt p1rvi p1t be6e na 16 (predi nqkolko meseca)

Автор Съобщение
    Sexy_girl4eto
    Новак

Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 12:13 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

И хвалиш ли се с тва!!Щото е за СРАМ!!!Няам думи БРАВО =D> Ама не ти завиждам
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мога да изразя коментара си само по един начин
    на 17 съм и не съм правила секс (не, защото не съм имала възможност или не съм обичала някого, а нещата, които вие вършите на 12 направо ме отвращават). И много интересно как можеш да правиш личен избор...ти на 12 каква личност си? Пикли...като ви очука истинския живот ще разберете какво значи да избираш. Вашето не е избор, а презадоволеност (като маминка и татинка са ви гледали като писани яйчица и то вече не е останало какво друго да имате освен "гордостта" от секса на 12). А за момичето, което каза, че "Под игото" е досадна книга...мога само да я съжалявам колко й бедно съзнанието и не може да разбере колко съдаржателен е първият български роман.
    Е В А Л А!!!!!

Град
    Бургас
    нЪ 15
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мога да изразя коментара си само по един начин
    на 17 съм и не съм правила секс (не, защото не съм имала възможност или не съм обичала някого, а нещата, които вие вършите на 12 направо ме отвращават). И много интересно как можеш да правиш личен избор...ти на 12 каква личност си? Пикли...като ви очука истинския живот ще разберете какво значи да избираш. Вашето не е избор, а презадоволеност (като маминка и татинка са ви гледали като писани яйчица и то вече не е останало какво друго да имате освен "гордостта" от секса на 12). А за момичето, което каза, че "Под игото" е досадна книга...мога само да я съжалявам колко й бедно съзнанието и не може да разбере колко съдаржателен е първият български роман.
    Е В А Л А!!!!!
    =D> =D> =D> =D> Бравоо!!! =D> =D> =D> =D>
    аЗ мисла че Поливната са детсвени Пикли!! половината не са виждали пишка,ама да напише и тя че е правила секс! Ако не е така уре си режа главата \/ "Долната" ! а най- са ми Смешни Тея :"правих го на 13";на 14;еми пьрвиЯ пьТ ми беше на 12 aЗ че сЬМ Тьпичко! ТьпИчко! ама тУка има някои направоо !!!! УНИКАТИ !!!!!
    Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)

Guest
    Девствена съм

Цитирай Първоначално написано от Sexy_girl4eto
    и какво да правим ? Някаква награда ли искаш ? или ?

Nqma problemi,no za6to ne iz4akahte?Ne ste li malki za takiva ne6ta?

Град
    Русе
    На 15

tctctc
    Guest
    Na tiq deto se shibat na 12 i 13
    maikite vi kato vi hvanat
    taka shte vi pre4ukat 4e
    nqma da mojete da se ebete
    do kraq na jivota vi

mi az z apurvi put go napravih mesec i polovina lsed kato navurshih 16g ...ne mislq 4e 6te ima nqkakuv problem ... no ako trqbva da sum otkrovena ne mislq 4e ti e vremeto za takiva neshta ....

Град
    #mainatown
    на 15.
    Обичам само един човек и това съм аз.

ana_sladurana
    Guest
    abe hora vie ludi li ste???da go naprai612-13- godi6na????i se mislita za golqmata rabota i 4e ste napraili koi znae kvo!?!?!??!? az sam na 13 i p i ne bih go napravila do 17-18 dori i da go obi4am ako toi nastoqva tva ozna4ava 4e ne me yvajava!!!!!!! tva e vapros na dostoinstvo!!!!a vie qvno nqmate takova!!!!!!!!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ana_sladurana
    abe hora vie ludi li ste???da go naprai612-13- godi6na????i se mislita za golqmata rabota i 4e ste napraili koi znae kvo!?!?!??!? az sam na 13 i p i ne bih go napravila do 17-18 dori i da go obi4am ako toi nastoqva tva ozna4ava 4e ne me yvajava!!!!!!! tva e vapros na dostoinstvo!!!!a vie qvno nqmate takova!!!!!!!!
    Явно не всички мислят като теб! И аз съм на същото мнение! По-добре да изчакам още малко, откоклото после да съжалявам за постъпката си...

Абе хора, изживейте си детството, бе!!!! Няма да сте деца цял живот!!!!

no shit нз защо толкова бързат да порастват и да се правят на големи
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    no shit нз защо толкова бързат да порастват и да се правят на големи
    Било МОДА! Представи си ква мода е това...? Светът тръгва накриво...иии просто нямам думи...момичета на по 12 години...Боже Господи... [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си