- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
вече съм на 16 и не обиждай детето и под игото наистина е най-скучната книга дори нз от кой е![]()
ц ц ц ц ц
Живея в демократична страна и нз дали си чувала за нещо наречено СВОБОДА НА СЛОВОТО!
не ама съм праила секс за разлика от тебе и то на 13![]()
![]()
![]()
![]()
Не е курва. Хората тук не знаят значението на тази дума. Но си е повярвала много...наивна е и глупавичка.Първоначално написано от Sexy_girl4eto
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На 16 съм. Не съм го правила. Причините са 2:
1. Не се чувствам готова
2. Не съм срещнала подходящото момче
Не ми пука какво мислят другите, не ми пука, че в сегашните времена е срам да си девствен на 13-14 (друг е въпроса, че доста от тези деца не са знаели какви са били преди да го направят- в повечето случаи са били "деТствени"..е сигурно "деТствеността" не е толкова важна, колкото "деВствеността").
na 13
UnaBle_to_LoVe_U Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 12:45 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
На 16 съм. Не съм го правила. Причините са 2:
1. Не се чувствам готова
2. Не съм срещнала подходящото момче
Не ми пука какво мислят другите, не ми пука, че в сегашните времена е срам да си девствен на 13-14 (друг е въпроса, че доста от тези деца не са знаели какви са били преди да го направят- в повечето случаи са били "деТствени"..е сигурно "деТствеността" не е толкова важна, колкото "деВствеността").
=D> и аз така само 4е съм на 15![]()
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
Moqt p1rvi p1t be6e na 16 (predi nqkolko meseca)![]()
Автор Съобщение
Sexy_girl4eto
Новак
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 12:13 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
не ама съм праила секс за разлика от тебе и то на 13
И хвалиш ли се с тва!!Щото е за СРАМ!!!Няам думи![]()
БРАВО =D> Ама не ти завиждам
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
=D> =D> =D> =D> Бравоо!!! =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Sweet__baby
аЗ мисла че Поливната са детсвени Пикли!! половината не са виждали пишка,ама да напише и тя че е правила секс! Ако не е така уре си режа главата \/ "Долната"
! а най- са ми Смешни Тея :"правих го на 13";на 14;еми пьрвиЯ пьТ ми беше на 12
![]()
![]()
![]()
aЗ че сЬМ Тьпичко! ТьпИчко! ама тУка има някои направоо !!!!
УНИКАТИ
!!!!!
Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)
Девствена съм![]()
![]()
и какво да правим ? Някаква награда ли искаш ? или ?Първоначално написано от Sexy_girl4eto
![]()
![]()
Nqma problemi,no za6to ne iz4akahte?Ne ste li malki za takiva ne6ta?
Na tiq deto se shibat na 12 i 13
maikite vi kato vi hvanat
taka shte vi pre4ukat 4e
nqma da mojete da se ebete
do kraq na jivota vi
mi az z apurvi put go napravih mesec i polovina lsed kato navurshih 16g ...ne mislq 4e 6te ima nqkakuv problem ... no ako trqbva da sum otkrovena ne mislq 4e ti e vremeto za takiva neshta ....
на 15.
Обичам само един човек и това съм аз.
abe hora vie ludi li ste???da go naprai612-13- godi6na????i se mislita za golqmata rabota i 4e ste napraili koi znae kvo!?!?!??!?![]()
az sam na 13 i p i ne bih go napravila do 17-18 dori i da go obi4am
ako toi nastoqva tva ozna4ava 4e ne me yvajava!!!!!!! tva e vapros na dostoinstvo!!!!a vie qvno nqmate takova!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно не всички мислят като теб! И аз съм на същото мнение! По-добре да изчакам още малко, откоклото после да съжалявам за постъпката си...Първоначално написано от ana_sladurana
Абе хора, изживейте си детството, бе!!!! Няма да сте деца цял живот!!!!
no shit нз защо толкова бързат да порастват и да се правят на големи
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Било МОДА! Представи си ква мода е това...? Светът тръгва накриво...иии просто нямам думи...момичета на по 12 години...Боже Господи...Първоначално написано от Phoenixheart
![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()