- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
SWEET_BEBYprava si!! onzi den edna za sedmi klas mi vika leeeeellee tolkova mi seprai ne izdarjam!!daje sam govorila s mama i tq dava daje nekoi pat 6e izvede tati na kafe za da go napraim s gadjeto!!!![]()
![]()
![]()
![]()
napraooo 6tqh da padna ebati piklatati kaam
![]()
![]()
![]()
![]()
boje pomogni na tezi otka4alki!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
ujasssssssss
еми ти сама си решила да го направиш на толкова...щом си се чувствала готова...добре..ама тия дето не знаят какво правят..ето за това могат да се ''съдят'' тия момичета...Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
![]()
ебати глупостта изръси! ако 1 момиче на 12 прави секс без да знае как се слага презерватив, какво са контрацептиви или може би нз как идват бебетата би ли казала че знае какво прави? и за какво съзнание изобщо говориш?! аз на 12 определено не можех да поемам отговорност и как така никой няма право да ги съди?! ок всеки се грижи сам за себе си но кой ще се грижи за тези които не могат?Първоначално написано от Milena_Pld
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
skapa milena 1nikio ne e kazal za sebesi 4e e moralist i az ne sam sveta vodanena pita ama ne praaa takiva gluposti![]()
![]()
i ne si to4ni ti taq deto 6e mi razpraa za moral
2to4no nie traa da im go kajem 6oto ako nikoi ne im go kazva 6e stane o6te pi zle!!!![]()
![]()
i kat mnooo znae6 6to ne naprai6 edna tema -ebete se kogato poiskate
![]()
![]()
neka da ne vi ostane kapka dostoinstvo
![]()
![]()
Аз на 12 още си играех с куклите...и не знаех какво е секс...а те даже някои са се проебали....те самите не са виновни. Виновни са родителите им, защото не седнат поне 1 път да поговорят с тях, да кажат какви рискове крие секса и т.н.....
''Ооо....21 век сме....модерно е да се е*ем на по 12!" ==> Въпрос на възпитание, култура и т.н..това зависи от родителите...!!!!!![]()
Било им 'любопитно'....какво значи 'любопитно'????!!! Те нито са се развили както физически, така и психически...ама тръгнали да си отварят краката на който им падне..да де НЕ СА СЕ РАЗВИЛИ ПСИХИЧЕСКИ т.е не могат да мислят кво правя и те самите....
До колкото на момчетата им е много по-лесно. За тях възраст няма....ноо момичетата са си друго нещо...![]()
mai na 11![]()
Yurtta Sulh, Cihanda Sulh
14
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
nz az smqtam 4e ne e pravilno na tazi v1zrast da se pravi sex ti neznai6 o6te dali ti se sere ili ebe i ve4e si po4nala az s1m na 16 i vse o6te vijdam 4e nes1m podgotvena za tova nz kak razsajdava6 no sledkato smqta6 4e si prava za6to si pusnala vob6te tazi tema?![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Леле на 13![]()
![]()
??Колкото мен,малее разчекнала си се като не знам си кво.Аз съм на 13 и още не съм се целувала с мом4е,а ти си се проебала вече!
![]()
![]()
Ама то си е за тебе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
17-18 е нормално,ама 13 не е
![]()
![]()
![]()
...
Има закон според който секса под 14 годишна възраст е незаконен.......Първоначално написано от VeRdiSSima
Ахаа...на 13 си обичала...в 6-ти клас. Ще ме уморите!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Грешка на 12Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Ти кво знаеш на 12 вече да си девствен си е срамота , а да се си влюбен е направо богохулство
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз на 11 си харесах Данчо от класа...рус със сини очиХаресвах го може би 2 години и после реших, че няма да го харесвам повече. Видях го преди няколко месеца и ми стана много странно
Ако не беше с разкопчана бяла блуза, даже можеше да е готин. Но ние някой ден ще бъдем заедно...и ще имаме деца...истинската любов съществува и на 10, и на 11, и на 12.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
si4ki malki putki na koito im se ebe da se ebat , to si e za tqxna smetka. evala na tezi koito smqtat 4e seksa na ranna vyzraast ne e ubavo ne6to!
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Вече съм на 16 и да смятам, че съм намерила човек, който наистина държи на мен, но все пак сексът си остава много съкровено нещо за мен и не смятам, че скоро бих се отдала на чак такива ласки...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Относно тези, които започват да се е*ат на по 11-12-13 години, много здраве, рано или късно ще съжаляват за ранното сбогуване с детството детската невинност...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Хмм всеки сам си решава кога да го прави не мислиш ли....иначе може и да съжаляват може и да неПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Иначе по темата направих го на 13...сега съм на 15 и все още ходя със същото момче с което го направих![]()
eeee pone si se posmqh ot sarce razveselihte me ot rano sutrintahahahaha e kvo da se pravi i mladoto pokolenie propadna 6tom na po 11-12 po4naha sex da pravqt ne 4e ima lo6o de da pravqt
hahah se pak i genekolozite trqbva da imat rabota
hahaha
a otnosto samata tema mi az sum mom4e i za purvi put mi be6e na 15
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
дам и аз тва се чудя, кво се опитвате да им наливате ъкъл на тея 12 годишни пикли... ъЪЪъ.. извинявам се 18-годишна ПИКЛА.
Ти сигурно на 13 и 2 месеца си почнала и анално а на 14 си напрайла аборт, и от 17 годишна се чудиш що не можеш да забраменееш а така обичаш своя приятел и искаш да му покажеш любовта си по този начин...![]()
Най-накрая ... прочетох всички простотии. Боже колко глупости можели да се съберат на 12 страници![]()
Направо ми се събраха очите ... На къде отива света ... Какво стана с гоненицата? Вече само се гоните за да се из***ате. Какво стана с криеницата? Криете се в храстите за бърз секс и продължавате нататък ... или криете от майките си колко сте големи вече и как сте се из***али. А куклите? Забравих, те са за 2-годишните. На 11 е по интересно да се надрусаш, да се из***аш ... нали?![]()
Страх ме е да си помисля какво ще стане ако някой ден имам дете ... Какво ще прави то на 12? Не ми се иска да знам!
Много демоде ми звучат думите, а? А ми се иска да не е така. Съберете си акъла бе хора! Помислете за бъдещето ... дакото още има някакво! Все пак както бяха казали преди мен: 1 път се живее и 1 път си ДЕТЕ! Не си пропилявайте детството!
P.S. "Под Игото" е една от най-хубавите български книги! Срамота е човек да не е чувал за нея, кой я е написал ... Това е книга която трябва да се прочете поне веднъж.
P.S.2 Аз правих секс за пръв път преди 1 година на 16 и половина.