.
Затворена тема
Страница 7 от 19 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 468
    Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от Kote^^^
    Най-накрая ... прочетох всички простотии. Боже колко глупости можели да се съберат на 12 страници
    Направо ми се събраха очите ... На къде отива света ... Какво стана с гоненицата? Вече само се гоните за да се из***ате. Какво стана с криеницата? Криете се в храстите за бърз секс и продължавате нататък ... или криете от майките си колко сте големи вече и как сте се из***али. А куклите? Забравих, те са за 2-годишните. На 11 е по интересно да се надрусаш, да се из***аш ... нали?
    Страх ме е да си помисля какво ще стане ако някой ден имам дете ... Какво ще прави то на 12? Не ми се иска да знам!
    Много демоде ми звучат думите, а? А ми се иска да не е така. Съберете си акъла бе хора! Помислете за бъдещето ... дакото още има някакво! Все пак както бяха казали преди мен: 1 път се живее и 1 път си ДЕТЕ! Не си пропилявайте детството!
    P.S. "Под Игото" е една от най-хубавите български книги! Срамота е човек да не е чувал за нея, кой я е написал ... Това е книга която трябва да се прочете поне веднъж.
    P.S.2 Аз правих секс за пръв път преди 1 година на 16 и половина.
    Много си права! Искрено се надявам доста хора да се вслушат в думите ти защото наистина са много верни!
    П.С. Под игото е невероятна книга!
    П.С. За първи път правих секс на 16 и 9 месеца... преди... 3 месеца.

Град
    Ямбол
    По основната тема:
    Боже, моля те прости ми, съгреших! На 17 години съм и не съм правил секс!

Иронията и сарказмът настрана. Няма да чета конско на никого и няма да ви се бъркам в личния живот. Но, все пак присъства и тоя момент, в който трябва да кажа, че съм отвратен. Така както аз виждам нещата, 12 години далеч не е подходяща възраст за започване на активен полов живот и то по много причини. Много хора преди мен се изказаха добре по тази тема - в тази възраст въобще не си съзрял за такива неща. Нито умствено, нито физически, нито емоционално. Все ще се намери някой, който ще каже, че греша, понеже тогава вече знаели как се прави секс, защо и тъй нататък. Ами и аз знам как и защо се прави секс откакто бях на 5 години, ама на другия ден като отидох на детска градина не изчуках момичето, което ми харесваше. Като оставим всичко това настрани, в повечето случаи кога правиш секс зависи от теб и от това как си възпитан. Моите родители си направиха труда още от много малък да говорят с мен на тази тема и да ми разяснят, че сексът не е нещо моментно - направиш го и хоп - да те няма. Може би затова все още не съм го практикувал - защото не съм намерил подходящото момиче. Но много правилно са казали хората - всеки си има майстора. Така че няма да прибързвам и няма да правя неща, за които после може да съжалявам.

П.С. - Прави са хората, че "Под Игото" е велика книга. Струва си да се прочете. О, и мисля че някой не знаеше кой е авторът на въпросното произведение. Абе, имаше там един Иван Вазов, ама кой ли го е чувал тоя...
    Не може х**т в п****та и душата в Рая.

2006г. 25 декември с моята първа и единствена любов!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от mishaaa
    2006г. 25 декември с моята първа и единствена любов!
    Хахах.. "единствена любов" ... колко ограничено изказване.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Re: Кога за първи път правихте секс?

Цитирай Първоначално написано от sarikna
    abe iskam otg na vaprosa mi - az sam momiche na 13 godini ( skoro she gi navarshvam de =] ) i predi 2 meseca za prav pat pravih sex s gadjeto mi. tova she sazdade li nqkakvi problemi ? =[ S condom go pravihe i beshe mn qko...nqmam oplakvaniq

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Скачай от покрива!

az go napravih na 14-stiq si rd...ne beshe koi zn kakvo ama sega sujalqvam..malko tupichko e che si na 12 ma togaa si se pochyvstvala gotova..to veche pochnaha da se otvarqt na 9
    Stranni ste mi tyka mn ..no ne v loshiq smisul

Фен
    Град
    Благоевград

Заглавие де!

Като проходят не са интересни
    Иначе по темата: Момиченцата не знаят дали им се прави секс или им се пика! Аз го направих на 16.
    Това са последствията от "... ти си само 8-ми клас...ако знае баща ти..." и куп други прости и идиотски неща в нашата любима България, не говоря само за "музиката".

И да не забравя "Под игото" май беше на Рамбо Силек нали...
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

Re: Заглавие де!

Цитирай Първоначално написано от neutravlad
    Като проходят не са интересни
    Иначе по темата: Момиченцата не знаят дали им се прави секс или им се пика! Аз го направих на 16.
    Това са последствията от "... ти си само 8-ми клас...ако знае баща ти..." и куп други прости и идиотски неща в нашата любима България, не говоря само за "музиката".

Хмм кажи ми че се базикаш за тва дето каза за "Под игото"

abe i az nqma da komentiram ta 4e si sa otvorila na 12...tvoq si raota ama spored mene e super typo..vpro4em cikyl ima6 li izob6to ili o6te si momi4ence?????

Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Ми на 18 съм и нэ как по точно ще ми влезне Още малко и в затвора ще ме вкарате

Abe eii ne dei da luje6 tyka horata,4e si na 18 be.Mn dobre te poznavam-samo na 13-14 si. V edin grad jiveeme!Nz na kolko si se ebala,znam samo kato kakva se nosi6 iz grada(kolko sa te minali)..dobre,4e pone Stefan si te hvana, ta da se ukrotish malko.za6to ne razkaje6 na horata kakvo sa te pravili 4 mom4eta na Borovec,a?
    Dam hora ..Smokov e grada na KURVITE,A I OSTAVETE DRUGOTO OT 12 GODISHNI SE U4AT!!!!!!! Davam ti dumata Hriso,samo ne kazvai 4e sum poburkan,za6toto avatara ti e mn qsen....

Po sme6no ne6to ot tva da se iz4uka6 s nqkoi na 12 godishna vuzrast nqma...obichat te.. na 12 godini-obichat ve4e.. ............
    Hateeeeeeee :P

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Kote^^^
    Най-накрая ... прочетох всички простотии. Боже колко глупости можели да се съберат на 12 страници
    Направо ми се събраха очите ... На къде отива света ... Какво стана с гоненицата? Вече само се гоните за да се из***ате. Какво стана с криеницата? Криете се в храстите за бърз секс и продължавате нататък ... или криете от майките си колко сте големи вече и как сте се из***али. А куклите? Забравих, те са за 2-годишните. На 11 е по интересно да се надрусаш, да се из***аш ... нали?
    Страх ме е да си помисля какво ще стане ако някой ден имам дете ... Какво ще прави то на 12? Не ми се иска да знам!
    Много демоде ми звучат думите, а? А ми се иска да не е така. Съберете си акъла бе хора! Помислете за бъдещето ... дакото още има някакво! Все пак както бяха казали преди мен: 1 път се живее и 1 път си ДЕТЕ! Не си пропилявайте детството!
    P.S. "Под Игото" е една от най-хубавите български книги! Срамота е човек да не е чувал за нея, кой я е написал ... Това е книга която трябва да се прочете поне веднъж.
    P.S.2 Аз правих секс за пръв път преди 1 година на 16 и половина.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Аз не съм правила все още но е въпрос на време \/

Фен
    Град
    Благоевград

Re: Заглавие де!

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Хмм кажи ми че се базикаш за тва дето каза за "Под игото"
    Естествено, че се бъзикам
    http://64.233.169.104/search?q=cache...lnk&cd=2&gl=us

П.П. Много си сладка!
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

Guest
    на 15г ми беше първата стъпка в сексуалният ми живот сега съм на 17г значи около 2 години.А и междъ другото го направих с човек който не обичах и беше само заради секса и сега много съжалявам,а и не послушах 1 приятел който ми каза да го направя с човек когото обичам ама аз с твърдата си глава ..карай здраве да е !!! И бъдете по внимателни че...удоволствието си има много лоши последствия !!!

Супер фен
    KAAAK GI MRAZQ TEQ BANALNI TEMI DET VSEKI DEN SE PUSKAT MAMA VII
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Офф писна ми да ви чета простотийте,някой от вас са толкова ТЪПИ,че няма докъде мнооого умно на 12-13 за първи път тцтц.Ето ще цитирам нещо от профила на една 13 годишна " ISKaM dA mE 4yKa6 bqSno,bqsno znai 4e 6ti pysna Tva E mnOGOG QSNO AZ GENGSTA pi4Ka obi4am Gi gOlemi naLi Ne ISKA6 da SI SUZDAva6 problEMI!!! toi si znae za koi se otnasa t'va"- ооооу изглежда много го обича
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!!
    Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това
    Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст.
    Всеки решава сам за себе си не съм те накарала и ти да го направиш Така съм преценила направила съм го с човек когото съм обичала Било незаконно това пък беше най големата простотия Ти на 18 ли ще го направиш да е законно а
    Само не намесвай закона, че най се дразня
    Незаконно е преди 18, такива като вас ще ви вкарваме в затвора без да се замислим!
    > Тук е уловката, няма кой да ви слуша вече.. комуняги грозни.. затънахте и сега ви е тегаво от вътре !
    > Хях Хях Хях Хях Хях
    > Хях Хях Хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от marina star
    KAAAK GI MRAZQ TEQ BANALNI TEMI DET VSEKI DEN SE PUSKAT MAMA VII
    > За какво пишеш тогава ! Оо, явно наистина си много тъпа !
    > Хях Хях Хях Хях
    > Хях Хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Повече от фен
    Град
    lunata
    Малките се мятат от малки понеже друсат яко чалгата, гледат мръсните клипове, които подтикват към сексуални актове... Това е единствената причина.
    wtf

Az vqh na 15 i si mislq 4e kato godinki mi beshe malko ranko vypreki 4e ne syjalqvam zashtoto bqh 4ela i bqh se obrazovala do tolkova kolkoto mi e vyzmojno ot forumi i nekvi knijki a i se obi4ahme i vse oshte se obi4kame s 4oveka do men ... a ti s tiq 12 godinki me sysipa ... dumi nqmam .... NE OBVINQVAM - KONSTATIRAM !!!

Здравейте.Напълно те подкрепям savoy.Аз скоро ще правя 17 и съм детствена.Доколкото за VeRdiSSima смятам,че всеки има право на мнение и нейното е това.Аз също както всички имам приятел и с него много се обичаме.Той един път ме помоли-отказах му и той ме разбра не както някой "ама той много ме молеше!".За мене това не е любов.Значи е търсил от тебе само секс не любов.

Град
    na melmak
    Аз на 14 изтрелях совалката..
    Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Не съм правил секс и съм на 17.

Цитирай Първоначално написано от FAVORITE
    Аз на 14 изтрелях совалката..
    Това или е било преди не повече от ден, или никога не се е случвало. Само девствените мъже говорят така.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ми на 16 бях ко да се прай така се случи...нямаше да ми попречи още да бях изчакал ама на...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си