- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
sme6niciaz sa na po4ti 14 no ne sam go napraila i v blizkite 2-3 godini sa6to mislq da si ostana zatforena
![]()
Слушам чалга и гледам клиповете от мнооого години. Секс правих почти на 21 за първи път. Няма нищо общо!Първоначално написано от Овесения
NE ODOBRQVAM SEXA NA 12 GODINI, NO VSE PAK 4ESTITO![]()
![]()
NORMALNATA VUZRAST E NA OKOLO 16 GODINI NO 6TOM KATO SI ISKALA NAPRAVILA SI GO =D> =D>
AMI NEZNAM KAKVO DA TI KAJA -TA TI SI NA 13 GODINI![]()
12Първоначално написано от didi06
Още няма 13
![]()
![]()
dano posle da ne pitate "za6to mom4etata ne ni vzemat naseriozno i ni zarqzvat sled pyrvata sre6ta"
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Тука може да се споспори...не винаги момичетата са виновни.Има някой момчета които са пълни боклуци(не слагам всички под общ знаменател)и търсят само секс и после зарязват момичетат.А за едно момиче сексът значи много(поне за повечето)Първоначално написано от DoomShadow
![]()
Първоначално написано от sarikna
Олеее бебооо...къде си тръгнала да са ибеш ма оооууу![]()
Какво ще стане от тебе след 10 години бее![]()
Най-вероятно ще раздаваш...СВИРКИ НА ПРОМОЦИЯ![]()
![]()
![]()
Или ще правиш секс за пари(5лв не са баш толкова пари,нооо)??
Ми...аз не съм го правила а съм на 15 или скоро ще ги навърша де...но нямам намерение да се перкам скоро...кажи ми,че съм тъпа...но това,че ти си се ебала,а аз не-НЕ ТЕ ПРАВИ ПО-УМНА,ЧЕ СИ СИ ДАЛА ОНАЯ РАБОТА НА ЧОВЕК,КОЙТО ШЕ ТЕ ПРЕЕБЕ СЛЕД ГОДИНА-2НЕ ПРАВИ НИТО ТЕБ УМНА,НИТО МЕН ПО-ТЪПА!!!
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Бе то проблем няма ма там е работата че тепърва се развиваш 12 годишна пикла си с извинение както се казва.Първоначално написано от sarikna
Xaaxaax i az taka misla ...Първоначално написано от swords1010
Az li4no spah s mom4e za purvi put na 14 i polovina
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Em... da vi kaja... domyrzq ma si4ki komentari da gi pro4eta... Ama az si napraih sifteto na 16... Napravih sifteto na edna 12 godisha kat bqh na kypon i pod4ti ni6to ne pomnq... No taka mi razkazvaha... Nqaa loshlo 4e go e napraila na 12 stiga da ne se razvali vsmisal... Da ne po4ne o6te ot sq s koito i padne da sa trushka... I ako e samo s 1 pone do 16 17 godishna vazrast ok... daje po huu do 18... Ina4e nqma losho... Am Durja da otbeleja cheeee... bqh mn zle kat go praih s tfa momi4e 12 godishnata
i az sam na 16 i polovina ae slojete gi 17...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Дори мисля,че и тази на 14 няма много акъл в главата си...
Вместо да мисли с закърнялата част от главата си,тя мисли с пу*ка*а си,с извинение!
НЕ Е САМО ТЯ...де да бешезатова има толкова много теми от сорта на:
-Бременна,помощт!
-Бременност?
-Бременна от брат си...
-Бременна съм...
-БРЕМЕННА СЪМ!
-Бременна на 13...
или...
-Правих му орална,бременна ли съм?
-Анален секс-забременяване...
КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ??
Ами внимавайте какви сънища сънувате,защото можете да забременеете...даа...и когато му правите сввирка-той трябва да е с презерватив...НЕЗНАЕХТЕ ЛИ??Ми кака Йони ще ви каже!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
samoubiika... ei za tva ve4e sam saglasen s teb no malko 6te te popravq... Taka stava 6tot ne seskyalno gramotnii zatva si mislqt 4e ot oralen 6te zabremeneqt... I zatva ima takiva deto pravqt seks i 6tot s typi a ne ograni4eni... zabremenqvat za6toto ima edno ne6to predpazni merki bilo to: Spirala, Prezervartiv, Hap4e i nz si o6te kolko gi ima...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
2.ostata ti miri6e o6te na mlqko!
3.sig nqma6 i menzis o6te!
4.otkade na kade 6e mi gubi6 vremeto s lape6kite ti razsajdeniq?
5.aplodismenti 4e si nai malkata k***a,za koqto sam 4uval!
Ot polovin godina s moq priqtel se opitvame da ustanovim intimen kontakt,no pri men neshtata ne se polu4avat(i tuk trqbva da uto4nq,4e sum 4estno momi4e).Na dva puti genikologa mi me pregleda mnogo bolezneno i ottogava imam strah.Vseki put,kogato nastupi kulminacionniq moment v legloto i liubimiq mi se opita da pronikne v men,vrushta mi se straha i bolkata.Dori na nqkolko puti 4ak sulzite mi potekoha.Iskreno se nadqvam da polu4a pone edin suvet kak da preodoleq vsi4ko tova i da zapo4na da vodq normalen polov jivot.Govorih vednuj s genikologa mi,no toi se otnese neseriozno.
А бе вие, дето сте такива моралисти, че не било хубаво, не било законно на 12 години да се прави секс, не мога да ви разбера на какви се правите. Все едно вие на 12 не сте искали да правите секс, просто обстоятелствата не са ви позволявали. Иначе не е незаконно. Незаконно е ако прави секс с човек, който е над 18.
Аз не виждам нищо лошо на 12 да се прави секс, разбира се при условие, че човек е достатъчно отговорен да си поеме последствията, а не като разни деца-идиотчета, които питат "изпразни ми се в устата, бременна ли съм?"
Просто обществото върви в тази посока и никой нищо не може да направи.
Винаги старото поколение се е възмущавало на новото, но то затова е и старо. Накрая печели новото и няма как иначе. Избийте си от главата да превъзпитавате децата. Не е ваша работа.
Впрочем аз на 18, а за пръв път го направих на 15.
офффф на кви се праите тука и философствате!? Колко отговорно може да бъде някво 12 годишно дете!? Супер неосъсзнати са 90% от хората тука???? Ебаси , то вече едва ли не на 10 ше е супер нормално да се прави секс?!?!?!?!
аз съм на 16 и сеоще нз дали съм психически готова за тва?!?!!?
изумявате ме напрао о.О
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Виж сега - всеки си е различен и аз не съм казал, че е задължително да се прави на 12. То не е задължително изобщо да го правиш някога.Първоначално написано от mistral
Ако ти не се чувстваш готова, болшинството от хората на твоята възраст се чувстват повече от готови. Кой е неосъзнат? Нали и аз съм бил на 12 години и знам какво е.
Ти гледаш на секса като нещо сериозно, а 12-13 годишните гледат на него като на средство за забавление и гъзарийка. В крайна сметка те се забавляват повече от теб.
Но пак казвам, че това си е лично твоя работа, без да имам лошо мнение за теб. Ако искаш го направи като станеш на 42.
Не съм правила секс,не смятам и да правя скоро.На 14 съм.
Ами бях на 18 години и някакви месеци там и дори се радвам, че изчаках до тази възраст... Няма да взимам отношение в спора за 12 годишните, просто защото съм малко критична, мнението ми относно това е доооооста крайно, а и имам по-малка сестра.![]()
No friends... just benefits
Аз съм девствена щото се пак съм на 13 само и не съм тука някоя к-рвичка да почвам да го практикувам от 12 години...абе вий луди ли стееееетова дето го каза вердисима мноо ме издразни...кое му било незаконното
ами...да ти кажа....СИЧКО!!!Това че ти си к---а не означава че тряа да караш другите да стават такива...щото точно така ми прозвуча
![]()