.
Затворена тема
Страница 9 от 19 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 468
    Цитирай Първоначално написано от MoN4E_LiMoN4E
    девствена съм (15)

e stavame 2

Фен
    Град
    Благоевград
    Каква е разликата между 13 годишните девственици и белите мечки?

И двете са на изчезване...
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

девствена на 13 съм се още
    а тва да праиш секс на 12 години оставете че е незаконно ами е и чак извратено
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Трявна
    Изватено ли Извинявай, но колко трябва да си извратен, за да правиш секс на 12? Наскоро едно момиче беше пуснало тема цитирам "Аз съм на 13 и съм малко по извратена от останалите. Правих секс със двмама мъже- единия на 26, а другия на 29. От тогава имам странни гнойни пъпки по срамните устни " Ебаси лапето Та питам на тва кво му се вика?

По темата На 15 съм, почти 16, ДЕВСТВЕНА СЪМ И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Eдна фр я изебаха (сру за грубия израз) в тоалетната,беше на 12!!После ни разказва всякакви подробности.Правила му е свирки,той я отворил с пръст и после го правили.Е сру,ама тва е яко тъпо.За кво да го правиш на 12???Има ли смисъл???НЕ!!!А пък и да му прави свирки и е толкова тъпа,че повярвала на тва,че може да забременее от орална.ОМФГ.На къде отива тоя свят!! Аз съм на 14 и съм си девствена,а и мисля да го направя на 17-18 (там е нормално за мене) Да ме пощавате,ама тва за мен е пълна простотия!!
    ...

Na 16 godini 3 meseca i 28 dena

На 14 съм и съм девствена , бих до направила самос човек който обичам и то на най-малко 15 години , дори понкякога си мисля че и тогава е рано . И много се ядосвам на такива е***ки благодарение на когото обществото ни деградира .........

според мен секс трябва да се прави само когато си готов за това психически и физически и едва ли тези на по 13 осъзнават това
    бъди уникален ,а не комерсиален

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neutravlad
    Каква е разликата между 13 годишните девственици и белите мечки?

И двете са на изчезване...
    Е...явно аз съм една от малко останалите екземпляри не от белите мечки де

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бахти... темата е "КОГА ГО НАПРАВИХТЕ"! Като сте девствени к'во само плюете малките курвета и пишете?!
    На кого му пука дали се гордеете с т'ва или не?!
    Пфф...

(то и аз не трябваше да пиша, но просто не се сдържах!!!)
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

az bqh na 16 i 9 meseca s lubiq 4ovek koito vse o6te si e do men i v nikav slu4ai ne sajalqvam

лелеее секс на 12 години...докъде стигна народа... Това или трябва да е някой майтап,или наистина много глупаво си постъпила!
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

mi nqkyde na 14
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    девствена съм (15)

e stavame 2
    3

12 godini ?! ..az sum na 13 i mislq da go napravq 4ak 16,17 tova e normalno ..nakude otiva bulgariq ..

Ми на 14 съм и съм дествена
    Повечето ми съученички го напражиха още на 12-13. Честно казано не мисля,че сега ми е времето.Мисля да изчакам ПОНЕ още 2 години.
    За всичко си има време , а и не съм готова честно казано
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Бахти... темата е "КОГА ГО НАПРАВИХТЕ"! Като сте девствени к'во само плюете малките курвета и пишете?!
    Пфф...

Хората просто си дават мнетието, нещо против? Щом за девствени и се гордея с това, много хубаво, браво на тях.
    Колкото до секса на 12 годишна възраст, сестра ми е почти на толкова и просто дори не мога да си представя да прави такива неща, само да има късмета.... ще я смачкам от бой!!!
    И ся по темата, на 16 съм, девствена съм и нито се гордея с това, нито съжалявам. Общо взето ми е все едно, за всяко нещо си има време, човек и място. Като слещна човека, който ще ме накара да го пожелая и на когото ще имам доверие, тогава.

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    За какво им се карате тя вече го е направила няма връщане назад.И аз не съм много съгласна относно секса на 12,но при свършен факт
    =D> браво... И аз съм на тва мнение, щото и аз за пръв път го напрайх на 13 ама кво...? Не съм умряла още...
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    девствен съм
    бройте ме и мен ...само дето аз съм на 14 ...Не бързам за никъде ...а ти за къде си бързала? Искала си да се направиш да по-голяма или ...да? ...тцтцтц

az sam na 14 i ne sam se ebala i se gordeq \/

Аз го направих 1 месец преди да навърша 17 и със това момче все още сме си заедно Не съжалявам и това беше изцяло мое решение. Той никога не ме е карал, нито ми е правил намеци.Даже когато реших, че е дошъл момента, той няколко пъти ме пита "Сигурна ли си..."
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    девствена съм (15)

e stavame 2
    3
    ve4e sme 4
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Пфф...

Съгласен съм.

i az s1m na 14 i s1m devstvena i se gordeq s tova
    hi

На 15 съм >> Преди 5 месеца :Р

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    12 godini ?! ..az sum na 13 i mislq da go napravq 4ak 16,17 tova e normalno ..nakude otiva bulgariq ..
    А ти ... си няква много умна Ха, България, че в САЩ, най-развитата държава положението е неконтролируемо. Там на 14 ако си девствен си с комплекси ОБаче вие винаги обиждате България , а и не мога да разбера, какво ви пука кой-кога прави секс Както на мене ама изоооообщо не ми дреме, че ти си решила да го правиш на 17, всеки сам си предценява
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си