- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път правихте секс?
Каква е разликата между 13 годишните девственици и белите мечки?
![]()
И двете са на изчезване...
Светът е оцелял, защото се е смял !
http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
http://www.audibg.com
http://www.setcom.bg
http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица
девствена![]()
на 13 съм се още
![]()
а тва да праиш секс на 12 години оставете че е незаконно ами е и чак извратено![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Изватено лиИзвинявай, но колко трябва да си извратен, за да правиш секс на 12? Наскоро едно момиче беше пуснало тема цитирам "Аз съм на 13 и съм малко по извратена от останалите. Правих секс със двмама мъже- единия на 26, а другия на 29. От тогава имам странни гнойни пъпки по срамните устни "
Ебаси лапето
Та питам на тва кво му се вика?
![]()
По тематаНа 15 съм, почти 16, ДЕВСТВЕНА СЪМ И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА!
Eдна фр я изебаха (сру за грубия израз) в тоалетната,беше на 12!!После ни разказва всякакви подробности.Правила му е свирки,той я отворил с пръст и после го правили.Е сру,ама тва е яко тъпо.За кво да го правиш на 12???Има ли смисъл???НЕ!!!А пък и да му прави свирки и е толкова тъпа,че повярвала на тва,че може да забременее от орална.ОМФГ.На къде отива тоя свят!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм на 14 и съм си девствена,а и мисля да го направя на 17-18 (там е нормално за мене)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ме пощавате,ама тва за мен е пълна простотия!!
![]()
![]()
![]()
...
Na 16 godini 3 meseca i 28 dena![]()
![]()
На 14 съм и съм девствена , бих до направила самос човек който обичам и то на най-малко 15 години , дори понкякога си мисля че и тогава е рано . И много се ядосвам на такива е***ки благодарение на когото обществото ни деградира .........
според мен секс трябва да се прави само когато си готов за това психически и физически и едва ли тези на по 13 осъзнават това![]()
бъди уникален ,а не комерсиален
Е...явно аз съм една от малко останалите екземпляриПървоначално написано от neutravlad
![]()
не от белите мечки де
![]()
Бахти... темата е "КОГА ГО НАПРАВИХТЕ"! Като сте девствени к'во само плюете малките курвета и пишете?!
На кого му пука дали се гордеете с т'ва или не?!
Пфф...
(то и аз не трябваше да пиша, но просто не се сдържах!!!)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
лелееесекс на 12 години...докъде стигна народа...
Това или трябва да е някой майтап,или наистина много глупаво си постъпила!
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
mi nqkyde na 14![]()
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!
12 godini ?!![]()
..az sum na 13 i mislq da go napravq 4ak 16,17 tova e normalno ..nakude otiva bulgariq ..
![]()
Ми на 14 съм и съм дествена![]()
Повечето ми съученички го напражиха още на 12-13. Честно казано не мисля,че сега ми е времето.Мисля да изчакам ПОНЕ още 2 години.
За всичко си има време, а и не съм готова честно казано
![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
Хората просто си дават мнетието, нещо против? Щом за девствени и се гордея с това, много хубаво, браво на тях.Първоначално написано от Lady Death
Колкото до секса на 12 годишна възраст, сестра ми е почти на толкова и просто дори не мога да си представя да прави такива неща, само да има късмета.... ще я смачкам от бой!!!
И ся по темата, на 16 съм, девствена съм и нито се гордея с това, нито съжалявам. Общо взето ми е все едно, за всяко нещо си има време, човек и място. Като слещна човека, който ще ме накара да го пожелая и на когото ще имам доверие, тогава.![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
=D> браво... И аз съм на тва мнение, щото и аз за пръв път го напрайх на 13 ама кво...? Не съм умряла още...Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
бройте ме и менПървоначално написано от Triple-H
...само дето аз съм на 14
...Не бързам за никъде
...а ти за къде си бързала? Искала си да се направиш да по-голяма или ...да?
...тцтцтц
![]()
az sam na 14 i ne sam se ebala i se gordeq \/
Аз го направих 1 месец преди да навърша 17 и със това момче все още сме си заедноНе съжалявам и това беше изцяло мое решение. Той никога не ме е карал, нито ми е правил намеци.Даже когато реших, че е дошъл момента, той няколко пъти ме пита "Сигурна ли си..."
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
ve4e sme 4Първоначално написано от Sweet__baby
![]()
![]()
![]()
i az s1m na 14 i s1m devstvena i se gordeq s tova![]()
![]()
![]()
hi
На 15 съм >> Преди 5 месеца :Р
А ти ... си няква много умнаПървоначално написано от halino0r
Ха, България, че в САЩ, най-развитата държава положението е неконтролируемо. Там на 14 ако си девствен си с комплекси
ОБаче вие винаги обиждате България , а и не мога да разбера, какво ви пука кой-кога прави секс
Както на мене ама изоооообщо не ми дреме, че ти си решила да го правиш на 17, всеки сам си предценява
![]()
![]()
![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!