- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- К_ъ_м момчетата
Момчета, знам,че обичате да целувате гаджетата си (попринцип-момичетата) по коремите,около пъпа! Гадно ли ви се струва момиче да има няколко бенки там,горе долу с размера на леща,може би малко по-малки! Щото аз имам и се притеснявам за това и плс без простотии!![]()
Аз имам и никой не е показвам погнуса.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da ne ti puka![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ммм нз според мен няма нищо срамно от няколко бенки и освен тфа съм чувала,че където ти е най-голяма бенката там най-много ще те целуват нз до колко е вярно
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Момиче съм,но ще отговоря.Не се притеснявай от това.Всички хора имат бенки,не е нищо необичайно.Пък това ,че са няколко и то точно около пъпа ти,няма да спре гаджето ти да те целува тамСпокс
[size=7][b][u]fosse cos
Няма нищо притеснително в това съвсем нормално е...спокс![]()
Радвам се,че мислите така,защото по филмите като видя някоя такава сцена момичето винаги няма бенки по корема !
Чисти и просто може да са премахнати...но не виждам нищо срамно и отблскващо в тях...
Мерси пичнадявам се повечето момчета да мислят като теб!
як0 е и е възбуждащо, поне за мен![]()
Първоначално написано от Say It Right
Абе я му дай на момчето едно сладко коремче, пък да видим дали ще се притесни от нещ подобно![]()
Няма смисъл да се притесняваш от това, и аз имам някои големи бенки около корема ама никой никога нищо не ми е казвал за тях![]()
Няма нищо притеснително в тфа...... СПОКО
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
омг очевадно съм момиче, но ще отг...бенките всъщност са секси, по дяволите.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Така еПървоначално написано от heartless*charm
Не няма никви проблеми
Каква измислица акоте темата се казваще "Гнус ме е от Бенки"
Отговорите нямаше да са "Те са секси"
.....
а , "да наистина отвратителни са"
но вие неможете да мислите затова ви прощавам (дано и другите да ви простят)...Това води до мисълта че вие сте лицемери....
xaxa...верно?аз къде имам...сещате ли се? \Първоначално написано от DivoTo_KoTe
/
Ако мом4ето държи на моми4ето..и о6те пове4е ако си я оби4а...ни6то в моми4ето не би го отблъснало![]()
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.
ne e za pritesnenie ako ima6 benga kolkoto le6ta , pritenenie e da imaa6 pi6ka kolkoto grahovo zyrno moi 4ovek ! 4u6le
От къде ти хрумна че като имаме някого на когото да му целуваме коремчето ( и не само коремчето \/ ) ще се спрем от нещо нищожно ... Както @machoka се изрази дай на момчето едно сладко коремче , пък да видим дали ще се притесни от нещо подобно "
Да ти имам проблема. Да не ти казвам аз каде имам сама ще се досетиши тва нее тъпизъм говоря истината
![]()
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
А не,не спокойно! АЗ ще си разпоря корема,все пак мои са бенките, няма да жертвам момчета!Първоначално написано от exploitedteen
![]()