- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли собствена стая?
За съзаление я деля с брат ми![]()
![]()
![]()
Лудите движат света!
делкам с братото![]()
Първоначално написано от ***BORK@***
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Да,ама скоро ще трябва да я деля с брат си...
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
ами уж е обща, но по нищо не личи, защото не спи тук не играе тук, не учи тук ..Само дето дрехите и са тук (някои)...
Не. Използвам спалнята като моя стая.
Scorpions forever!
Деля една стая с по-малкия ми брат...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
самичка съм си![]()
Имам си собствена стая и не я деля с брат или сестра ,защото нямам такива. :P![]()
![]()
Не.. делкам![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
да :P
Естествено че имам...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Деля я с брат ми![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
мда имам си![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Имам си стая и не я деля с никого-просто нямам сестра/брат.![]()
Да, имам. Преди я делях с брат ми, но вече си имам собствена. :P
да имам си моя стая добре че не я деля с никой тя сега не ми стига ка моли да е побран още един човек в нея![]()
Вече да, преди я делях със сестра ми, но бях в такава възраст, че не ми трябваше кой знае колко голямо лично пространсво. Пък и ние се разбирахме ( ее имало е и изключения ) и аз си бях много хепи, че сме двете.
От две години си е моя и даже сега и правим ремонт, че да махна следите от "чуждите" нашественици![]()
бе деля я с няколко духа
аз имам и брат но за щастие сме в различни стай..