- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли собствена стая?
ami dopredi 5 godini q delqh s neq sega e moq no mai 6te se naloji 6 meseca za po 1 den v sedmicata da q delq otnovo pak s neq za6toto supruga i e izpraten na kurs a tq neiska da e sama v apartamenta,nz ama mi e mn stranno kato q delq pak s neq hi4 ne mi e priqtno no slava bogu e 1 den v sedmicata
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не деля я със сетрами имам плюсове тя чисти аз само спа и на компа нищо др
не,налага се да я деля със сестра ми,но това не ми пречи![]()
Имам![]()
![]()
![]()
преди си я деляхме,но сестра ми се изнесеодъртя и тя вече
![]()
Деля я със сестра ми,слава на Бога,иначе трябва да си говоря сама цяла нощ![]()
Имам си моя стая и не я деля с никои :P :P :P :P :P :P ...Голяма скръндза съм![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Да , имам моя стая поради простата причина , че нямат нито брат , нито сестра!![]()
За съжаление се налага със сестра ми да си делим една стая , което е предпоставка да не мога да си почина като хората когато искам . А и да не мога да си имам свое лично пространство и трябва да си пазя личните вещи със зъби и нокти , щото никой не ги уважава![]()
И аз съм от хората,но които им се налага да делят.Но ми се иска да си имам своя,защото понякога искам повече лично пространство.Иначе и така си ми е добре.
![]()
цял апартамент имам(живея самостоятелно,отделно от родителите си)затова отговорих да
Да имам собствена стая,но много бих искала да си имам малко по-голям брат или сестрасамичка съм
![]()
Брат ми и аз си имаме отделни стаи и смятам че така е мн по- удобно.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имам си моя...и си никой не ми влиза когато си иска дори и родителите ми....
Fena_17
Да имам, моя собствена стая, нямам братя или сестри.
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Моята я деля със сестра ми.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
деля я със сестра ми![]()
Късметлии сте вие... ;( Нямам брат или сестра, ама пак я деля... с майка ми. Ууу, бахти гадното е, не мога да си живея нормално, щото тя все разтребва.Иска ми се час по-скоро да порасна и да си имам апартамент за мене си.
![]()
имам си да нямам нито сестра нито пък брат
To infinity and beyond.
Да![]()
може да се каже че си имам своя стая,само дето майка ми всяка вечер се намърдва при мене и е окупира