Ем като търсих теми за пъпки и видях че доста хора или техни фр за взели това нещо ама виждам твърде различни коментари. Аз също си го взех и честно казано няма и грам ефект. Явно си зависи от кожата. Ама реших да обобщим всичкото и да кажете кви за вашите впечатления (или на ваши фр).
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Една приятелка си го беше взела и ще ти кажа, че ефекта беше точно ниакъв. Това е пълен боклук и ако някой си го вземе много яко ще се прецака. И много други хора са ми се оплаквали от лептен. То ако имаше някакъв ефект нямаше да го рекламират толкова дълго време, а хората щяха да си го купуват без реклама!
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
+1Първоначално написано от KaTinCeTy
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
В анкетата бях написала и вариант "стана по-лошо или имаше страничи ефекти" или нещо такова но нз що не е излязлоЗначи не само аз съм прецакана с това "чудо"
![]()
![]()
![]()
edna fr si go be6e vzela i o6te pove4e p1pki i se poqviha
tva e nekva p1lna fantasmagoriqqq
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Пффф мразя го тоя крем или по скоро рекламата му направо ми иде да строша Тв-то. Тъптен не помога много мой познати са го избробвали и казват че много шум и пари за нищо.Съгласна съм не съм го пробвала аи не смятам
Самата реклама може да убие всичките мераци на евентуалния потребител.Това не е за хора според мен.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не вярвам в подобни боклуци като наколенки,космодискове,кре мове,ерваматини тем подобни.Може би ако не бяха боклуци нямаше да ги рекламират толкова
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face