- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Излизате ли лятото по разголени на терасата?
Понякога е много забавно да излизаш малко по разголена на терасата лятно време. Доста е интересна реакцията на околните. Споделете.
Не. Не искам някоя бабка от съседния блок да умре от инфаркт.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
не ми е забавно.някви дядки и бабки да ме зяпат...ужас![]()
що бе не си ли готинаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
МА КОГА ТВА БЕ
ами преди бях излязъл сутринта и една циганка ме гледа все едно не е виждала голо момче :P от тогава май не съм излизал повече....![]()
men edin fr me vidq ot sasedniq bllok i smeshnoto e che i toi beshe gol![]()
men edin fr me vidq ot sasedniq bllok i smeshnoto e che i toi beshe gol![]()
живея на последния осми етаж и срещу терасата ми няма други блокове, тъй че съм се разхождала от време на време
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
emi jiveq na centura i nqmam ogromno jelanie da me zqpa![]()
ам знаеш ли момците дето та гледат отдолу кво виждатПървоначално написано от alice sw
![]()
МА КОГА ТВА БЕ
еми как аз тва лято толкова тренирам за хубаво тяло и накрая да не се показвам бре 6е се показвам много ясно
Аз живея в къща и имаме голяма тераса.1-2 пъти се разхождах по бански там.
Oпасно готина съм.Първоначално написано от madoka
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Мух мули майкоооооооооооПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
МА КОГА ТВА БЕ
redovno go pravq,kvo mi dreme,nqma dadqt ne6to kolko po-razli4no ot normalno tqlo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
az sym se razhojdala po no6nica po pijama po banski i po belio jiveq na 2-riq etaj na 1 ky6ta na kraq na grada
Живея на последния девети етаж. Доста често се разхождам изцяло гол, за да си взема гащите от простира.![]()
Живея в къща. Съседите ми са киорави бабички и дядовци.
Аз правя секс ан тераста и пак не ми дреме![]()
ami da vi kaja az obi4am da hodq razgolena prez lqtoto.... i da izlizam razgolena na terasata makar 4e kom6iqta otsre6ta me 6pionira s binokala![]()
![]()
И през зимата съм го правила не само през лятото
Да ми лапате хуя![]()
![]()
![]()
прати снимка (не държа да си със дрехи на нея) да те видимПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe