.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Guest

Трябва ми спешен съвет

Здравейте!Пиша защото искам да споделя,да получа съвет.
    Живея в къща."Баба" и дядо също-заедно живеем.В къщи имаме проблем-баба ми.Ужасна е.Не я понасям.Бърка се на всякъде,където не и е работата.Търси всякакви начини да скара нашите и да ядосва мен и сестра ми...Миналия месец имах РД и влязох в нейната стая да ги почерпя с дядо.Моята уж баба ми каза"Не ти искам почерпката искам уважение".Ядосах се и излязах.След това ни нямаше в къщи 2 седмици.Върнахме се в неделя.Не разговарям с баба си!И неискам.От време на време и отговарям на това което ме пита.Скоро е взела пенсията и днес ми каза да отида да платя-водата,телефона и кабелната.Аз и отговорих "Що пък аз"-ядоса се и влезе в стаята си...По някаква случайност докато сме били със сестра ми навън баща ми и се обадил и бабката разказала всичко(както винаги прави....).Баща ми ми се обади и пита какво съм и казала-аз му казал всичко.Той каза да взема от баба пари и да платя тези работи.Аз му отказах,а той продължи да настоява.Затворих му и се изключих GSM-а.А той по-късно звънна на сестра ми и й казал,че ще се разправяме довечера.Демек разбрахте какво ще стане.Ще се скараме с баща ми,а после ще се скарат нашите.Кажете какво да правя.Не понасям този живот с "баба".Иначе дядо ми е добър и се разбираме.С него нямаме проблеми,дори дядо и мама се разбират отлично,макар че са свекър и снаха.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Опитай се да поговориш с баба си..кажи,и че малко повече се бърка в някой неща..говори с баща ти..ГОВОРЕТЕ бе хора..друг начин просто няма..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

верно говоренето е най-ефикасния начин, но да знаеш че при бабите е доста по-трудно. Те си знаят тяхната и тва е. По-добре говори с вашите, обясни им к'во прай баба ти....не знам, за друго не се сещам. Но да знаеш, че с инат до никъде няма да стигнеш. Или пък угаждай на баба си и да се надяваме че ще те остави на мира.
    пп:защо пишеш "баба" - не ти е кръвна баба или просто защото не я понасяш??

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    То ти си пълен келеш разглезен... как очакваш баба ти да те разбира...
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Да пази господ 0т жените, пък за бабите- дето са ъпгрейтнати, да не говорим Нищо лично, момичета \/
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

oo ne se pritesnqvai.s 80% ot horata e taka.ne si misli 4e babati ne te obi4a ili ne6to ot sorta.prosto po4ti vsi4ki babi sa takiva.neznam dali izob6to ima smisul da govori6 s neq,sumnqvam se da e sposobna da se suglasi s nqkoi,koito ne e na neinoto mnenie
    One day I'll hear
    The laugh of children
    In a world where war has been banned.
    One day I'll see
    Men of all colours
    Sharing words of love and devotion.
    Stand up and feel
    The Holy Spirit
    Find the power of your faith.

Мега фен
    Град
    София
    При мен пък е така положението с майка ми.. Ноо както и да е..
    Първо вэеми парите от баба ти и отиди да платиш тока,телефона и там квото трябва.Все пак по-добре така,отколкото ти да се караш с баща си ,а и той с майка ти.
    Эащо някой път не кажеш на баба ти ,че искаш да поговорите сериоэно?Седнете,поговорет е и и кажи всичко,което мислиш,беэ обидни думи и кавги.Просто си поговорете.Иэяснете се,кажи и че искаш да се раэбирате и да не прехвърчат искри.И все пак това ще стане единствено ,ако и от двете страни има компромиси.Кажи и го,може пък и да се эамисли.Ако не стане (но да се надяваме ,че ще стане..),просто се опитвай да не и обръщаш внимание и да не влэате в конфликти.Ако е нужно даже прави повечко компромиси,най-малкото эа да не се карат родителите ти.Все пак опитай с раэговора,понякога един раэговор оправя нещата,стига да е проведен както трябва.Късмет ти желая.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest

Re: Трябва ми спешен съвет

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте!Пиша защото искам да споделя,да получа съвет.
    Живея в къща."Баба" и дядо също-заедно живеем.В къщи имаме проблем-баба ми.Ужасна е.Не я понасям.Бърка се на всякъде,където не и е работата.Търси всякакви начини да скара нашите и да ядосва мен и сестра ми...Миналия месец имах РД и влязох в нейната стая да ги почерпя с дядо.Моята уж баба ми каза"Не ти искам почерпката искам уважение".Ядосах се и излязах.След това ни нямаше в къщи 2 седмици.Върнахме се в неделя.Не разговарям с баба си!И неискам.От време на време и отговарям на това което ме пита.Скоро е взела пенсията и днес ми каза да отида да платя-водата,телефона и кабелната.Аз и отговорих "Що пък аз"-ядоса се и влезе в стаята си...По някаква случайност докато сме били със сестра ми навън баща ми и се обадил и бабката разказала всичко(както винаги прави....).Баща ми ми се обади и пита какво съм и казала-аз му казал всичко.Той каза да взема от баба пари и да платя тези работи.Аз му отказах,а той продължи да настоява.Затворих му и се изключих GSM-а.А той по-късно звънна на сестра ми и й казал,че ще се разправяме довечера.Демек разбрахте какво ще стане.Ще се скараме с баща ми,а после ще се скарат нашите.Кажете какво да правя.Не понасям този живот с "баба".Иначе дядо ми е добър и се разбираме.С него нямаме проблеми,дори дядо и мама се разбират отлично,макар че са свекър и снаха.
    когато има конфликт, защо ти е да доподклаждаш огъня? дръж се мило, ухапи си езика ако трябва, за да си нямаш проблеми. не може и вълкът сит, и агнето цяло и когато повече хора живеят заедно са нужни компромиси. не казвай "тя да ги направи" - възрастна жена е, те са някак...по-закостенели. няма да се промени. по-добре си спести кавгите.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    starite hora sa si takiva,nemoje6 da q promeni6-moita baba e po4ti sa6tiq obraz
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Да пази господ 0т жените, пък за бабите- дето са ъпгрейтнати, да не говорим Нищо лично, момичета \/
    ахаххахахахахахах направо ме разби твоето мнение хахааххахахахахахахахаха ъпгрейтнати били лелеле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си